Spring naar bijdragen

AutoplayON

Members
  • Aantal bijdragen

    100
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

AutoplayON's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

40

Waardering in de gemeenschap

  1. Hier werkt het scrollen niet of misschien doe ik iets verkeerd. Ik klik op de notificatie button maar er verschijnt geen nieuw venster dan. Zal zondag als ik weer thuis ben wat screenshots uploaden anders.
  2. Mocht ik er ooit nog 1tje doen zal ik er even beter over nadenken. @Dopeyis de winnaar. Ik heb een nieuwe pm maar kan die via mijn mobiel(sinds eergisteren denk ik) niet meer openen evenals het hele menu popt niet meer omhoog. Anyways ik maak morgen de prijs voor Dopey in orde. Op naar Wimbledon !
  3. Mij maakt het weinig uit wie ik 50 euro geef. Maar wil geen scheve gezichten omdat het wel ietwat onduidelijk was. Dopey,stuur mij even in DM je naam en reknr waar het naar toe kan dan wordt het overgemaakt naar je.
  4. retep32 heeft Nadal, en 3-2 in set. HAFCBet heeft Nadal, maar nog geen setstand. driekwart heeft Nadal, en 3-2 in set. DeValsspeler heeft Nadal, 3.1 setstand Rhelllevo heeft Nadal, maar nog geen setstand. Dopey heeft Nadal, en 3-0 in set. RMD78 heeft Nadal, vooraf 3.1 in sets tegen tsitsi gezegd Ik vind het lastig om dopey de 50 te geven aangezien sommige niet hebben gereageerd, wat logisch is natuurlijk. ik had er vooraf misschien beter over na moeten denken. Heeft 1 van jullie winnaars een goede suggestie ? 50 op de wimbledon winnaar en dan verdelen onder bovenstaand mss??
  5. Het is 3.0 geworden, veegpaartij. Ik ga morgen even goed het topic uitpluizen en kom dan met de winnaars. Nu even genieten van de mooie RG2022
  6. Dat klopt helemaal. Alleen mensen die Nadal hadden gekozen maken nog kans. Dank @Dopey
  7. @Brunsienu het over betalen gaat. Volgens mij krijg jij nog wat van mij van europa League finale maar kan dat even niet meer terugvinden..
  8. Heb het woord cash niet gebruikt maar blijkbaar ook geen freebet gezet in 1e post. Dan stort ik lekker 50 euro naar de winnaar(s). Geen probleem hoor haha
  9. Zal het even verduidelijken. Bij meerdere winnaars wordt de 50 euro gesplitst. Heb niet zo'n groot bonusbudget als HC
  10. Tot aanvang finale worden alle post goedgekeurd. De winnaar(s) krijgt een 50euro freebet. Gl all !
  11. Ik kan er zoveel overzeggen, weet niet eens waar te beginnen. Boekvullend zeker! Anyway, wat mij denk ik helpt is dat ik zelf aardig balletje kan slaan en mij dus ook inzicht geeft in het spelletje. Tennis is in tegenstelling tot neem voetbal, een individuele sport(dubbels even daargelaten). Daarbij spelen buiten statistiek meerdere dingen een rol en ik zal er een paar opsommen; Ondergrond,speelstijl,fysiek en bovenal vorm. Wanneer je mijninziens een winnende tennis better wilt zijn zal je (vaak) de wedstrijden moeten kijken om tot goede quotes te komen. Ik heb hiervoor dan ook 2 grote schermen aangekocht icm verschillende abonnementen om live tennis op ATP niveau te kunnen volgen. Ook bet ik live op Challenger wedstrijden, deze zijn gratis te bekijken echter is de kwaliteit van het beeld en/of geluid soms echt knudde, wat mij doet besluiten die wedstrijd niet te betten. Ik bet ook niet omdat ik wat moet betten. Ik bet omdat ik een goeie odd zie en grote kans zie dat dat gebeurd. Of de odd dan 1,4 is of 3,5 maakt dan ook niet uits. Laat ik zeggen dat ik zonder een Grand Slam toernooi gemiddeld 5x mijn basisinleg verdien. Dat doe ik 5 dagen per week, wanneer het mij uitkomt en/of ik prematch al goede quotes heb kunnen vinden. Per saldo is dat 25x Basisinleg. Laat mijn basisinleg nou €50,- zijn. Dan is dat per maand 100x€50,- = €5000,- per maand. Ik gebruik meerdere Excel Sheets om mijn bets odds en W/V per dag,week,maand en jaar bij te houden. Vast niet alles beantwoord maar een klein inkijkje in mijn 'werk' ✌😎
  12. Lijkt me een mooie bet. Ik volg daarintegen weer geen vrouwentennis haha. Deze RG2022 heeft mij 1371x mijn basisstake opgeleverd, vooral live heb ik de nodige klappers gemaakt.
  13. Zijn er nog mensen die deze gezet hebben? Morgen hopelijk een € top dag 🙈
  14. Dus je had de illusie met €10,- ff HCOnline blut te spelen? 🤣🤣
  15. Yeah ! De winst is binnen. 2 stuks had ik er Ben erg benieuwd naar het Tombola pakket. @Brunsie, bedankt voor de organisatie en ik heb je een pm gestuurd voor de info.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...