Spring naar bijdragen

SpookBV

Members
  • Aantal bijdragen

    64
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

SpookBV last won the day on mei 16 2022

SpookBV had the most liked content!

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

SpookBV's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

31

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik zou gaan voor een weekendje Oostende en dan Hotel Du Parc boeken i.v.m. met alles op kruipafstand.
  2. Wat erg dat ze het aanbod van @jantje heeft afgewezen. Als mevrouw de werkelijke de ernst van haar problemen in zou zien dan had dit een mooie eerste stap kunnen zijn op de weg om te leren leven met haar verslaving. Al ben ik zelf 200% zeker van dat dit geld nooit was terug gekomen. @TheGreatOne Als je over mijn toon hebt SORRY. Echter als 'verslaafde in herstel' kreeg ik hier een bijzonder slecht onderbuik gevoel bij en ik maak van mijn hart geen moordkuil. Ik hoop dat dit topic ook voor jou een les is geweest. Verslaafden zijn namelijk niet geholpen met donaties of onderhandse leningen. Ik snap dat het allemaal met de beste bedoelingen is maar het is echt beter om dit soort oproepen hier NIET toe te staan.
  3. Allemaal leuk en aardig maar de meeste winst is (voor mij) te behalen als ze zorgen dat CRUKS niet elke 6 maanden opzegbaar zou zijn. Laat ze dat maar aanpassen.
  4. Het forum doet nog steeds een beetje raar. Ik zag een titel voorbij komen van Gokdiva over smaad en dat aangifte zal worden gedaan. Echter voor ik het kon lezen was het ineens verdwenen.
  5. LOL.. Denk jij serieus dat er een duidelijk ja of nee gaat komen. Mevrouw was voordat ze gefinancieerd door het UWV de hele dagen in de gokhal kon zitten zelf hulpverlener. Wie denken wij wel dat we zijn om haar hier even de les te lezen. Iemand met haar achtergrond heeft geen hulp en ook geen CRUKS inschrijving nodig. Voor mij is het inmiddels wel duidelijk. Dit hele verhaal zijn stinkt aan alle kanten. Puur praatjes van een verslaafde om aan aan geld te komen om in haar verslaving te voorzien. Dat het water haar financieel aan de lippen staat geloof ik wel maar bijvoorbeeld dat de exacte hoogte van de huurschuld haar niet bekend is daar geloof ik geen reet van. Ze heeft het over ongeveer 8k en een beetje extra om financiële tegenvallers op te vangen. Die hele huurschuld is bewezen ondergeschikt aan haar drang om te gokken. Dat heeft het klappen van twee betalingsregelingen wel bewezen. Het gaat haar vooral om dat 'beetje extra' wat ze straks kan gebruiken om te te vergokken. Dit is een verslaafde van de ergste soort. Er is maar één manier hoe je dit soort mensen kunt helpen dat is door je handen er vanaf te trekken. Heel misschien als ze echt alles verloren heeft en in de goot ligt komt dan besef dat ze zal moeten veranderen en kan ze leren leven met haar verslaving.
  6. In dat geval is gelijk duidelijk dat het haar alleen om extra gokgeld ging en zou een ban op zijn plaats zijn.
  7. Het zou mij niets verbazen als @gokaroundtheclock er vandaag ook gewoon weer zit.. Verslaving is een bitch.
  8. Ik zou zelf nog eerder mijn fiets uitlenen aan een willekeurige junk op straat dan ook maar één euro aan deze mevrouw. Dit om de simpele reden dat ik de kans dat die fiets terug komt vele male groter acht dan dat deze lening zal worden terug betaald. Het langdurig niet betalen van verplichtingen zoals je huur heeft zoals mevrouw nu ervaart verregaande consequenties desondanks waren deze consequenties tot op de dag van vandaag nooit aanleiding om ook maar een cent van haar schuld aan haar huurbaas over te maken. Zelfs twee betalingsregelingen omtrent de huurschuld boden geen oplossing. Los van de betalingsmoraal dient deze lening geen enkele oplossing voor mevrouw en haar in deze ellende meegesleurde partner. De lening zal beiden slechts verder de afgrond in helpen. Gokverslaving is één van de lastigste en hardnekkigste verslavingen en ook met de inmiddels diverse keren genoemde CRUKS inschrijving absoluut niet opgelost. Ik hoop oprecht dat mevrouw de ernst van haar situatie zal inzien en ooit zal leren leven met haar verslaving. Voor haar partner hoop ik dat hij de kracht zal vinden om haar los te laten. 😪
  9. Mensen die begrip hebben voor een verslaafde en een verslaving faciliteren met bijvoorbeeld leningen zijn juist niet helpend. Dit zeg ik je (helaas) als ervaringsdeskundige.
  10. Over zorgplicht gesproken.. Een overduidelijk zwaar verslaafd lid van een 'gok forum' op de rand van de afgrond de gelegenheid bieden om op het betreffende forum te bedelen voor onderhandse leningen is ethisch gezien ook niet echt te verantwoorden. Ze heeft een interventie nodig geen lening.
  11. Dus je staat ondanks alles nu nog niet ingeschreven in CRUKS. Ik zou mij hier nu direct inschrijven, dat zou een mooie eerste stap zijn op een hele lange weg richting een oplossing. Sterkte.
  12. De verslavingsproblematiek is schijnbaar dermate ernstig dat er nimmer een bezwaar was om tot deze allerlaatste strohalm door te gaan. Voor een (gok)verslaafde is nog meer lenen in geen geval de juiste oplossing. Wil je hier ooit uitkomen dan is prioriteit één het aanpakken van de verslaving.
  13. Een heel lang verhaal kort.. Prioriteit één is het aanpakken van de verslavingsproblematiek. Zolang op er op dat vlak geen significante vorderingen worden gemaakt is het zoeken naar een oplossing voor alle praktische problemen die zich nu aandienen volkomen zinloos.
  14. Op dit forum slaat gelukkig niemand compleet op tilt tijdens het online gokken. Ook staat de overgrote meerderheid hier gelukkig dik in plus. Dat de regels keer op keer tussentijds worden aangepast door de overheid betekent dat dit buiten dit forum allemaal schijnbaar iets gecompliceerder ligt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...