Spring naar bijdragen

sdo

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

sdo's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Rudi , dat wat jij uitlegd weet ik nu al 18 jaar . Natuurlijk mag je met Revolut storten en natuurlijk is dat mijn enige geverifieerde bankrekening daar . Sterker nog achteraf nadat ik geld maar onzin had weggespeeld omdat ik het toch niet kon uitcashen zeiden ze mocht wel uitbetalen .. Ik heb zelfs alle chats en fotos nog van alle gespreken omdat ik niet wist wat me overkwam . Ik heb letterlijk de fotos nog van chat medewerkers die zeggen nee het mag vanaf vandaag niet meer . En daarna vervolgens gesprekken het mag wel met Revolut en jou Revolut staat bij ons als je enige betaal en ontvang rekening . Ik heb nog nooit meegemaakt dat verschillende chats elkaar zo tegen spreken . Daarom heb ik de moeite genomen om hier lid te worden en het met iedereen te delen.
  2. Rudi , dat wat jij uitlegd weet ik nu al 18 jaar . Natuurlijk mag je met Revolut storten en natuurlijk is dat mijn enige geverifieerde bankrekening daar . Sterker nog achteraf nadat ik geld maar onzin had weggespeeld omdat ik het toch niet kon uitcashen zeiden ze mocht wel uitbetalen .. Ik heb zelfs alle chats en fotos nog van alle gespreken omdat ik niet wist wat me overkwam . Ik heb letterlijk de fotos nog van chat medewerkers die zeggen nee het mag vanaf vandaag niet meer . En daarna vervolgens gesprekken het mag wel met Revolut en jou Revolut staat bij ons als je enige betaal en ontvang rekening . Ik heb nog nooit meegemaakt dat verschillende chats elkaar zo tegen spreken . Daarom heb ik de moeite genomen om hier lid te worden en het met iedereen te delen.
  3. Beste spelers, met plezier speelde ik tot voor kort nog op bet365 . Echter is er recent iets zeer oneerlijks gebeurd. Ik heb een geverifieerde account en speel via de bank Revolut , die ik ook nog bij hun heb laten verifieren.. Alles was goed leuk en prima en het storten en verliezen ging ook met plezier. Echter wou ik een bedrag van € 600 euro opnemen die ik had gewonnenen ja hoor het mocht niet en het kon niet . Ook de chat zei hetzelfde ook de supervisor zei hetzelfde . Je kan niet met Revolut bank spelen zeiden ze . Wat moet ik met die gewonnen 600 zei ik dan moet ik niet aan hun was de antwoord. Als jullie die bank niet accepteren waarom mocht ik wel mee storten dan en de antwoord was het kan vanaf nu niet meer . Het mooiste is nu enkele weken later kun je nog steeds storten met Revolut en is het nooit verboden geweest. Ze wouden gewoon me geld niet uit betalen maar ik wil dat ze hier niet mee wegkomen. Als wij ergens 600 euro zouden jatten waren we op Tv gekomen . Het zelfde moet ook met deze miljarden bedrijven gebeuren . Stel je voor dat je gokt en je mag alleen maar storten en verliezen en geen geld opnemen .. Ik voel me enorm bestolen en nog voor veel meer dan die 600 .. Eigenlijk voor alles wat ik heb gestort . Kan niet wachten tot sites als mrgreen.com weer legaal zijn in nederland .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...