Spring naar bijdragen

LuTheTraveller

Members
  • Aantal bijdragen

    100
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    3

LuTheTraveller last won the day on november 8 2022

LuTheTraveller had the most liked content!

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

LuTheTraveller's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

110

Waardering in de gemeenschap

  1. Zondag heeft GGPoker weer een leuk toernooi uit de WSOP Spring circuit serie. Ik heb mij hier vanavond voor weten te kwalificeren en heb wat actie te koop voor dit prachtige toernooi met een top mystery bounty van 100K!
  2. Dank voor de moeite van de berekening. Ik vind het prima als jij tussenpersoon wilt zijn. Voor een volgende keer eerst met elkaar de voorwaarden afstemmen en dan pas aanmelden.
  3. LuTheTraveller

    Actie verkopen

    Beste pokerliefhebbers, In de volgende toernooien heb ik vandaag actie te koop: Heb je interesse ? Zoek mij dan op in de toernooilobby van de betreffende toernooien onder het kopje staking. (Bij weinig interesse is er kans dat ik sommige toernooien cancel.)
  4. Gestart met 9 bb en het nog redelijk kunnen volhouden. Onder andere door met AK een 3way all in te winnen tegen JJ en KK. Gebust met AQ weer in een 3 way all in. Goed voor 782 dollar
  5. Gestart met 9 bb en het nog redelijk kunnen volhouden. Onder andere door met AK een 3way all in te winnen tegen JJ en KK. Gebust met AQ weer in een 3 way all in. Goed voor 782 dollar
  6. Ik ben door naar dag 2. Jullie krijgen 25% van mijn winst. Leuk toch? Ik begin dag 2 met 9 big blinds. Maar had op eren gegeven moment nog maar minder dan 3 bb. Wie weet wat er nog kan gebeuren?
  7. Ik doe ook mee. Ik speel dag 1A Asian (met één bullet), maar zal me pas wat later registreren. Als ik ingeschreven ben, post ik een screenshot. Succes iedereen!
  8. Er is ook elk uur een freeroll te spelen voor een $15 dollar sattelite ticket. Dus als de last longers niet lukken, is dat ook nog een megelijkheid.
  9. Op hun website wordt vermeld dat in dat geval Daniel Negraneau uit eigen zak bijbetaald voor die 1 miljoen overlay.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.