Spring naar bijdragen

LuTheTraveller

Members
  • Aantal bijdragen

    100
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    3

Alles door LuTheTraveller geplaatst

  1. Zondag heeft GGPoker weer een leuk toernooi uit de WSOP Spring circuit serie. Ik heb mij hier vanavond voor weten te kwalificeren en heb wat actie te koop voor dit prachtige toernooi met een top mystery bounty van 100K!
  2. Dank voor de moeite van de berekening. Ik vind het prima als jij tussenpersoon wilt zijn. Voor een volgende keer eerst met elkaar de voorwaarden afstemmen en dan pas aanmelden.
  3. LuTheTraveller

    Actie verkopen

    Beste pokerliefhebbers, In de volgende toernooien heb ik vandaag actie te koop: Heb je interesse ? Zoek mij dan op in de toernooilobby van de betreffende toernooien onder het kopje staking. (Bij weinig interesse is er kans dat ik sommige toernooien cancel.)
  4. Gestart met 9 bb en het nog redelijk kunnen volhouden. Onder andere door met AK een 3way all in te winnen tegen JJ en KK. Gebust met AQ weer in een 3 way all in. Goed voor 782 dollar
  5. Gestart met 9 bb en het nog redelijk kunnen volhouden. Onder andere door met AK een 3way all in te winnen tegen JJ en KK. Gebust met AQ weer in een 3 way all in. Goed voor 782 dollar
  6. Ik ben door naar dag 2. Jullie krijgen 25% van mijn winst. Leuk toch? Ik begin dag 2 met 9 big blinds. Maar had op eren gegeven moment nog maar minder dan 3 bb. Wie weet wat er nog kan gebeuren?
  7. Ik doe ook mee. Ik speel dag 1A Asian (met één bullet), maar zal me pas wat later registreren. Als ik ingeschreven ben, post ik een screenshot. Succes iedereen!
  8. Er is ook elk uur een freeroll te spelen voor een $15 dollar sattelite ticket. Dus als de last longers niet lukken, is dat ook nog een megelijkheid.
  9. Op hun website wordt vermeld dat in dat geval Daniel Negraneau uit eigen zak bijbetaald voor die 1 miljoen overlay.
  10. Helaas kan ik niet exact antwoord geven, Remco. Ik houd de uren die ik speel niet exact bij en het bijhouden van mijn HCOPS resultaten ben ik ook halverwege mee gestopt. Ik heb ongeveer 8 K aan prijzengeld opgestreken in de HCOPS en daar komt de 3,5 K van de ranking nog bij. Ik schat zo in dat ik daarmee een ROI van iets boven de 100% heb. De MCOOP die ook meetelde voor de ranking, laat ik dan voor het gemak maar even buiten beschouwing. Het was sowieso mijn beste pokerjaar ooit en ook het meest intensieve pokerjaar. Het totaal aantal uren zal voor de HCOPS zo tussen de 700 en 1000 uur liggen, denk ik. In diezelfde uren heb ik ook nog veel andere toernooien gespeeld. Ik twijfel nog of ik komend jaar ook weer zoveel uren erin ga steken, want dat betekent elke maand 3 weken lang, liefst elke avond satellites grinden. Ik wil 's avonds soms ook wel eens iets anders doen (niet heel vaak hoor😁). De hourly rate voor al mijn online poker in 2022 zal ergens in de buurt van de 10 euro liggen, vermoed ik.
  11. Vanavond begint de laatste HCOPS van dit jaar. In de negen voorgaande edities heeft steeds overlay gezeten, dus dat zal nu ook wel weer het geval zijn. Pokercity zal op Twitch weer een livestream verzorgen van dag 1c en dag 2 van het main event. Deze editie van de HCOPS is ook de laatste gelegenheid om punten te halen voor de Speler van het Jaar ranking. Voor de top 100 van deze ranking wordt op 7 januari een freeroll gehouden met een 10 K prijzenpot en 3K aan online tickets voor de winnaar. Poker Player of the Year 2022 - Holland Casino Online Dit is de stand bovenin het klassement:
  12. Even een update van mijn bankrollchallenge. Ik heb voor mezelf en voor jullie even een overzichtje gemaakt in excell. Na bijna 6 weken is er nog niet zoveel voortgang. Meest opvallend is het grote verlies in de Flip&Go's. Dat had ik niet verwacht, omdat ik in het verleden behoorlijke profits heb gemaakt in de $2,50 en de $15 S&G's. Beetje raar dat het dan in de $0,25 F&G's niet wil lukken. Variance is a bitch, zegt men wel. Voorlopig beperk ik mijzelf maar tot de freebies en de T$ builders waar ik momenteel redelijk op scoor. Ik speel nog steeds niet heel intensief tbv de bankrollchallenge. Ongeveer 3 tot 7 toernooitjes 5 a 6 avonden in de week. Volgende maand wil ik wat bankroll grindsessies gaan doen.
  13. De novembereditie van de HCOPS ligt alweer bijna een week achter ons. Het was weer bijzonder. Dit keer maar heel weinig registraties voor dag 1a van het main event en te weinig inschrijvingen voor dag 1b waardoor dag 1b gecancelled werd. Dag 1 c had wel een redelijke opkomst, maar alsnog was er weer een enorme overlay in het main event van maar liefst 9460 euro bij een guarantee van 25 K. Ik wist in geen enkel side event te cashen, maar maakte dat ruimschoots goed op dag 2 van het main event na een prima run op dag 1a, dit keer met slechts één bullet. Het was mijn 8ste cash op rij in de 9 main events van de HCOPS dit jaar. Aan de eerste editie in maart deed ik niet mee. Hieronder een link naar het toernooiverslag: HCOPS: Dennis 'TilburgTerror' Christiaens zegeviert voor €5.425! (pokercity.nl) Met nog één HCOPS dit jaar voor de boeg op 28 t/m 30 december, lijkt de top van het klassement voor de HC speler van het jaar wel vast te staan: De derde plek lijkt me nauwelijks meer te kunnen ontgaan. Er zijn alleen nog wat verschuivingen in de achterhoede mogelijk. Voor de HCOPS in december zijn alweer satellites te spelen en er zijn ook weer freerolls waarmee je je kan kwalificeren op 23,24 en 25 december. Ik ben benieuwd hoeveel overlay er gaat zitten in de decembereditie van de HCOPS. Ik ben er in ieder geval weer bij.
  14. Ik sta ook ingeschreven en hoef niet per se te winnen, want ik heb al een ticket voor de DOPS poker cup. Ik ga bounty hunten!!!
  15. Tot nog toe steek ik er nog niet heel veel tijd in. Dit komt omdat ik op HC online nog steeds mijn best moen om mijn 3de plek vast te houden in de "speler van het jaar" klassement en er ook veel live toernooiseries aan de gang zijn waarvoor ik satellietjes speel op HC online. Of ik ben live aan het spelen. Dit allemaal naast een reguliere baan. Ik speel in ieder geval dagelijks de freebies. Dat kost niet meer dan een paar minuten. In de avonden als ik toch al op HC online speel, pak ik de T$ buiders mee. Ik speel meestal zo'n 4 uur tot 6 uur per avond. Als ik 2 vrije dagen achter elkaar heb (sommige weekenden) dan loont het om mee te doen aan de leaderboards van bijvoorbeeld de F&G's. Om zo'n leaderboard te winnen kan je op de eerste dag 8 tot 10 uur spelen en de volgende ochtend vanaf 5 of 6 uur in de ochtend tot 9 uur. Dan pak je Happy Hour mee tussen 7 en 9 uur, waarmee je extra leaderboardpunten pakt. Vanaf januari denk ik tussen de 6 en de 9 uur per dag op GGPoker te kunnen spelen. Dus dan moet het hard gaan.
  16. In de bootfinale een enigszins teleurstellende 7de plek behaald. Maar het was een fantastische ervaring en erg leuk om een aantal spelers met wie ik bijna dagelijks online aan het pokeren ben, nu eens in levenden lijve te leren kennen. Ik heb genoten. Ondertussen zijn we online alweer volop satellites aan het spelen en heb ik er daar ook alweer een paar kunnen winnen. Vanavond om 20 uur is er een HCOPS freeroll te spelen
  17. Resultaten 19 en 20 november Op 19 en 20 november heb ik in totaal 2 freebies, 19 Flip&Go’s van $0,25, 4 $1 T$ builders, 6 $0,50 T$’ builders en 5 $0,25 $T builders gespeeld. Het totaal van de buy-ins was: $13 Ik heb $2 gewonnen in een freebie, $0,62 gewonnen in de F&G’s, $0,50 in het F&G leaderboard en $14,70 gewonnen in de T$’ builders. In totaal $17,82. Mijn bankroll stijgt daarmee met $4,82 naar $32,88↑ Het gaat dus inderdaad gestaag de goede kant uit.
  18. Vandaag heb ik een freebie Flip&Go gewonnen, een aantal $0.25 Battle Royale toernooitjes gespeeld en 3 entries gedaan in een $1 Tounament builder. Daarin werd ik derde. De T$ Builders zijn speciaal bedoeld om een bankroll op te bouwen. Elk half uur is er een toernooitje met een buy-in tussen de $0,25 en $2 . De spelersvelden zijn niet al te groot. Het beste aan de T$ toernooien is dat de gehele buy-in de prijzenpot in gaat. Je betaalt dus geen fee, oftewel je speelt gratis. Daar hou ik wel van. Resultaten 18 november 13 Battle Royales: buy-ins $3,25 2de plek $1,31 (inclusief bounties) 3de plek $0,83 (inclusief bounties) overige bounties $0,10 Flip&GO winst $1 Buy ins T$ tournament builder $3 3de plek in T$ tournament builder $12,46 Tussenstand: $28,06 ↑
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.