Spring naar bijdragen

illsabio

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

illsabio last won the day on juni 13 2022

illsabio had the most liked content!

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

illsabio's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

6

Waardering in de gemeenschap

  1. Klopt inderdaad wat je zegt Rudi. Misschien om iets concreter te zijn het gaat om Spanje en Frankrijk waar dit dus speelt. Met name Spanje zijn er diverse rechtzaken geweest en nog steeds rechtzaken gaande waarbij dus spelers gelimiteerd en gebanned zijn en ze alles weer hebben moeten terugdraaien. Ze hebben een advocaten bureau (Pineda) in de arm genomen die de gevallen behandeld. De bookies verliezen de rechtzaken eigenlijk omdat ze zoals ze zeggen abusieve clausules in hun TOS hebben en dat is tegen het consumentenrecht die eigenlijk beschermt moet zijn. Ik bedoel kijk alleen al naar wat er in de TOS van de Toto staat dat ze ten alletijden je account kunnen stoppen en verwijderen. Slaat natuurlijk nergens op, ik snap dat als iemand fraudeert dat het gesloten wordt maar dat andere niet. Vind zelf dat de KSA dit beter had moeten dicht timmeren en is eigenlijk gemiste kans. Eigenlijk is de winnende consument amper beschermt en kan de bookie doen wat ie wilt.
  2. illsabio

    Hoi

    Hoi allemaal! Korte voorstelronde. Ik heet Jose en ik speel eigenlijk alleen op sportsbooks met name de sporten tennis, voetbal en af en toe golf. Ik speel al meer dan 20 jaar online van poker tot sportsbook. Hoop hier meer inzichten te krijgen in ervaringen van mensen met betrekking tot nederlandse aanbieders.
  3. Hoi Moo, Heb je dit al gemeld bij de KSA? Ik weet dat in het buitenland een heleboel rechtszaken zijn betreffende dit soort gevallen waarin een speler zomaar een account wordt gelimiteerd of opgezegd. En ik kan je zeggen dat ze bijna allemaal verloren worden door de bookie, wat eigenlijk ook wel logisch is. Als een bookie geld verliest aan je dan moeten ze gewoon aanpassen aan de nieuwe situatie, het probleem is de bookie wilt het aantrekkelijk maken voor de spelers dus gaan ze allerlei extras bieden of hogere quotes dan normaal etcetera. Op zich als ze het goed inregelen zouden ze genoeg moeten verdienen aan hun commissies, alleen de bookies zijn gewoon gierig en willen eigenlijk het maximale eruit halen. Ga je maar afvragen hoeveel een bookie per jaar verdient aan alle spelers. Ik vind het wel een item dat eigenlijk bij de KSA hoort, ook omdat ik ze altijd hoor over gokverslaving etc maar ik ze nooit hoor over waarbij mensen hun account zomaar wordt geblokkeerd zonder dat je eigenlijk valspeeld of fraude pleegt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.