Spring naar bijdragen

TheMaestro

Members
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

TheMaestro last won the day on januari 17

TheMaestro had the most liked content!

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

TheMaestro's Achievements

Member

Member (2/3)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo, ik lees overal dat Tonybet begin april 2024 live zou gaan, maar weet iemand hier toevallig de datum wanneer hij live gaat? Ik heb me door een 'fout' laten blokkeren bij de laatste bookie waar ik actief was dus zou graag weer willen sportbetten maar hiervoor moet ik dus even wachten tot er een nieuwe open gaat. Iemand enig idee?
  2. Hahahah wat een voorstel! Maar isgoed deal. Ik ga waarschijnlijk zaterdag er mee beginnen en zal dan wekelijks of op deze post of op een nieuwe een update geven of ik de week uberhaupt 'overleefd' heb en wat de resultaten waren.
  3. Dat zou ik wel willen, echter ben ik van plan veel bets te plaatsen, ook heel veel verschillende competities. Dus vaak (als er wordt gespeeldt) om de 2 a 3 uur een bet, beetje veel om bij te houden dan. Echter zal ik mijn resultaten wel wekelijks kunnen doorgeven in dit topic.
  4. Zal ik zeker doen, ik probeer wekelijks een update te schrijven dan
  5. Wat ik overigens vergeten te vermelden ben is dat ik enkel ga inzetten op Beide teams scoren: ja. en dan tusse 1.90 en maximaal 2.10 odds. Geen idee of dat iets verandert qua uitkomst maar dat doe ik in ieder geval.
  6. Hoi! Ik besef heel goed dat er gewoon een kans is om te verliezen en accepteer dat, wil er gewoon zo lang mogelijk mee doen zeg maar. En ik heb zelf (ik heb mijn bet geschiedenis nagekeken van afgelopen 3 jaar) niet 1x 6 bets achter elkaar verloren. Dit is waarschijnlijk gewoon puur geluk maar ben benieuwd of een ander dit vaak meemaakt. Is het echt zo dat je snel geblokkeerd wordt als ik dit ga doen en zeg maar per dag (bij winst) +- 50 euro uitcash dageijks?
  7. Hallo, laat ik beginnen met het melden dat ik donders goed weet dat de kans dat je geld verliest zeer aanwezig is en vindt het ook niet erg om het te verliezen, echter wil ik graag eventueel julie ervaringen/meningen hierover horen. Bankroll: €1000, ik speel enkel bets tussen de 1.90 en maximum 2.10 odds. Bet1: 15 euro Bet2: 30 euro Bet3: 60 euro Bet4: 120 euro Bet5: 240 euro Bet6: 535 euro. Mijn vraag is, hebben jullie wel is meegemaakt dat je 6 straight bets tussen deze odds verloren hebt? En wat is ongeveer de kans dat zoiets gebeurt. Ik heb dit in 2021 is gedaan en won zo een €1100 ermee totdat ik ongeduldig werdt en besloot hoger in te zetten, nu wil ik me enkel aan de tactic gaan houden. Hoor graag jullie reacties.
  8. Ik heb jou tactiek ook deels geprobeerd, maar een getal die in 66 draaien niet valt heb ik tig keer meegemaakt. Ik heb zelfs een aantal keer een getal 300 x niet zien vallen. Maar ik vraag me af met een bankroll van 500 euro wat ongeveer de beste/leukste tactiek is. En ja ik weet casino wint uiteindelijk altijd.
  9. Hallo allemaal, Ik ben nieuw hier en dacht laat ik eens kijken wat jullie van mijn tactiek vinden. Laat ik beginnen met het zeggen dat ik donders goed weet dat roulette niet te verslaan is bla die bla die bla, ik speel het voor de lol en ben bereid geld te verliezen. Nou mijn tactiek is als volgt. Mijn bankroll is 630 euro. Ik zet in op een getal wat al 150 keer niet gevallen is (ik weet dat het wiel geen geheugen heeft) ik begin met deze inzetten. 1. 1 euro per draai. (dit doe ik 35x) €35 2. 2 euro per draai (dit doe ik 35x) €70 3. 5 euro per draai (dit doe ik 35x) €175 4. 10 euro per draai (dit doe ik 35x) €350 Mocht een getal geraakt worden dan begin ik weer bij stap 1 en alle winsten die ik haal boven de €20 stort ik direct naar de bank. Ik heb dit nu 4 keer gedaan en voordat mijn bankroll op was heb ik 3 van de 4 keer winst gemaakt. 1 keer verloor ik mijn bankroll op €200 winst (dus totaal €430 verlies). Mijn beste streak was een winst van €2400 voordat ik mijn bankroll verloor. Wat vinden jullie van mijn tactiek? Waarom zou je het juist wel of niet spelen.
  10. Dus kortom als ik een hoop geluk aan me reet heb hangen kan ik met een bankroll van 630 lang spelen en met een beetje geluk winst pakken. Sounds good to me!
  11. Ja dat klopt alles boven de 20 euro winst dus boven de 650 tik ik direct terug naar me bank.
  12. Bedankt voor je reactie, en een hele fijne vakantie! Ik heb totaal 3 x een bankroll gebruikt van €630 euro, dus daar zit de winst ook bij. (totaal sta ik wel op winst met deze tactiek) Ik weet dat het niet uit maakt of ik direct op een nummer inzet of pas na 150 keer, echter vind mijn gevoel het fijner om pas in te zetten bij een getal dat al 150 keer niet gevallen is, de reden hierachter zit in het feit dat ik veel wielen in de gaten houd en zelden tot nooit 1 getal voor 300 spins niet heb zien vallen, natuurlijk kan dit wel gebeuren en dat weet ik ook. Tot nu toe maak ik vaker winst voor ik me bankroll verlies en ik vind het moment dat mijn nummer valt gewoon enorm kicken om die kick te voelen.
  13. Heel ziek dat ik jou hier tegenkom. Vond het echt lachen!
  14. Hallo allemaal, Ik ben nieuw hier en dacht laat ik eens kijken wat jullie van mijn tactiek vinden. Laat ik beginnen met het zeggen dat ik donders goed weet dat roulette niet te verslaan is bla die bla die bla, ik speel het voor de lol en ben bereid geld te verliezen. Nou mijn tactiek is als volgt. Mijn bankroll is 630 euro. Ik zet in op een getal wat al 150 keer niet gevallen is (ik weet dat het wiel geen geheugen heeft) ik begin met deze inzetten. 1. 1 euro per draai. (dit doe ik 35x) €35 2. 2 euro per draai (dit doe ik 35x) €70 3. 5 euro per draai (dit doe ik 35x) €175 4. 10 euro per draai (dit doe ik 35x) €350 Mocht een getal geraakt worden dan begin ik weer bij stap 1 en alle winsten die ik haal boven de €20 stort ik direct naar de bank. Ik heb dit nu 4 keer gedaan en voordat mijn bankroll op was heb ik 3 van de 4 keer winst gemaakt. 1 keer verloor ik mijn bankroll op €200 winst (dus totaal €430 verlies). Mijn beste streak was een winst van €2400 voordat ik mijn bankroll verloor. Wat vinden jullie van mijn tactiek? Waarom zou je het juist wel of niet spelen. By the way: Ik ben op dit forum gekomen omdat ik gister iemand zag streamen en sushi eten van Onetime hij deed op het laatst lighting roulette en vond dat leuk om te kijken, was een enorm enthusiast man.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.