Spring naar bijdragen

mmaniac111

Silver
  • Aantal bijdragen

    175
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    2

Alles door mmaniac111 geplaatst

  1. mmaniac111

    Golden goal promo

    GOAT. Topic of 2024. 🏆
  2. Zei je maar eens wat! Excuus, ik bedoelde Rmnd…
  3. Gaza, Oekraïne en Evert. Gaat het? Ik wil je graag met raad en daad bijstaan. Ik zou terugtypen: “Het is ‘dan jullie’, niet ‘als jullie’!!!1!” Verder doen wat Remco zegt. Chat uit en extra tip, tijdens de draai remcooooooo roepen, en pas stoppen als balletje erin ligt. Scheelt echt een hoop.
  4. Succes daar! Ik ken het onvoldoende. Trip report op het forum?
  5. Ik had bij opta gecheckt, maar oog bleef steken bij Douarte. Heb me vergist. 2 dagen geleden zegt-ie https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/2024/03/couhaib-driouech-heeft-vier-clubs-afgezegd-feyenoord-wilde-hem-verhuren-dan-kon-ik-naar-feyenoord-toe Geen idee waarom ie tegen Fortuna niet mee deed
  6. Bij de NOS vandaag https://nos.nl/artikel/2512040-opa-daagt-gokbedrijf-omdat-kleinzoon-17-ruim-een-half-miljoen-euro-vergokte Ben erg benieuwd. Plot twist: Freeroll voor kleinzoon en opa, mooi. 1-2’tje. Opa het meesterbrein 😉 —- edit: fout forum onderdeel gekozen, door inloggen tijdens posten. Misschien kan een admin hem verplaatsen naar de juiste
  7. Az - Excelsior Driouech. Odd 2.2 op betcity Die zal toch wel 1x op doel schieten, in 180 min voetbal. vorige wedstrijd niet gedaan….
  8. Rechtstreeks in je aderen is part of drugs. Zou ik je ook niet adviseren. Probleem lijkt me wel duidelijk. Edit: overigens niet het “probleem” dat je een feature ziet die je anders niet kunt krijgen. Boeiend inderdaad. Maar even €720 aftikken voor 1 minuut spanning, daar heb ik wel m’n vraagtekens bij gekoppeld aan verantwoord spelen.
  9. Ik ben offline geen slots kenner, maar kan me goed voorstellen dat het ook zeker een meerwaarde zou zijn als dit ook land-based duidelijk gemaakt zou worden. Een stelletje dat samen “een avondje uit” is en met 5 tientjes iets wilt doen, een meissie die natuurlijk de grotere schermen / producties wil spelen (want anders kun je net zo goed op je telefoon klikken) dus met minimum betsize van €0,75 oid, is op een hoge volatiliteit vaak snel van z’n geld af. Die buffelo’s die komen niet zo vaak aanrennen. Terwijl ie op Starburst een avondvullend programma had gehad.
  10. Couhaib Driouech - Fortuna Excelsior ☺️ odd 2.05 op kambi ——> leuk dat je dit doet Chuck!
  11. Vertel ons eerst eens hoe je 40K hebt gewonnen. Welke spellen welke inzet, screenshotjes, dat werk. Dank.
  12. +1. Ik ben het hier mee eens. Zou eigenlijk eens in een branche-evaluatie ter sprake moeten komen. 3 bliksems van de 5 is leuk, maar in hoeverre is dat een lineaire schaal? En hoe verhoudt het zo tussen eXXXTREEEme volatility van NLC of een “dashboard”-metertje van groen naar rood? Totaal geen referentie. Zonder een cursus standaard deviatie te geven aan Truus in de bijkeuken met een peukie, moet er toch een eenduidige manier te vinden zijn om de speler te informeren over de variantie die hij/zij aangaat. Misschien iets voor op een lijstje bij Onetime om dit aan te kaarten?
  13. Staat zelfs in het boek 😉 Als je blut gaat, vervalt de wagering requirement en hoef je dus niet meer aan je resterende rondspeelvereisten te voldoen. Dat scheelt enorm. Die keer dat je wél groot hit, speel je hem wel rond.
  14. Kun je niet even bellen en #betting-slip-id voorleggen voordat je afreist?
  15. 13 uur al geen update, is het internet kapot? @jantje werelds voorstel. Al een PB gehad wellicht? Kan me voorstellen dat deze afvalbak niet meer gebruikt wordt.
  16. Wat een alinea… 🏆 Lees dit nog een paar keer over, als de gemoederen een beetje bedaard zijn. Drie keer slikken en dan heft in eigen hand nemen.
  17. Dit kun je ook anders formuleren. Ik heb getwijfeld om die link hier te delen, maar omdat je het al gedaan hebt, toch even een serieuze noot: * Ik heb me door dit topic een beetje ingelezen, je moet als derde (partner, zakelijke relatie etc) rechtstreeks geraakt worden om iemand anders in te schrijven. * de verhuurder kan dit doen, omdat hij niet betaald wordt door het gokprobleem. Bewijslast hier zo’n 6 pagina’s inmiddels. * @TheGreatOne zelf, hij houdt zelfs een beetje van OP 😉, en wellicht onderbouwing dat jullie in het verleden zaken gedaan hebben? * Wellicht anderen die dichterbij OP staan… Ik ben er nu wel klaar mee, gezien je reactie op mijn bericht. Je erkent het probleem niet en je wilt het niet veranderen. Je wilt alleen geld. En dan zijn er onbekenden voor je die meeleven en je van advies en zelfs donaties voorzien, maar de voorwaarden sla je in de wind. Stuitend. Edit: Blijkbaar is dit nog niet rock bottom genoeg voor je. Zonde dat dat toch iedere keer moet gebeuren voordat er echt iets drastisch veranderd. Eerst alles kwijt raken voordat je iets verandert. Tenzij je nu anders beslist. 40 minuten.
  18. Nou beste @gokaroundtheclock ik denk dat @JackPot zo reageert omdat je zelf nergens aangeeft van plan bent te zijn om te stoppen met gokken. Klopt dat? Of wil je wel stoppen? En waarom dan niet starten met cruks? ——- edit: we waren tegelijk @JackPot
  19. @gokaroundtheclock, jouw gokverslaving blijft in dit topic onderbelicht, vind ik. In hoeverre heeft de problematiek hiermee te maken? Gok je iedere dag? Verliezen goedmaken? Met geld dat je niet kunt missen? Als dit allemaal voor een groot gedeelte is toe te schrijven aan een gokverslaving (waar iedereen hier vanuit lijkt te gaan) MOET je in Cruks inschrijven, en uitspreken dat je een serieuze poging tot stoppen wilt ondernemen. Anders kunnen weldoeners toch niet met vertrouwen even 10K ophoesten? En je moet dat niet voor óns doen, maar voor jezelf en er 100% achter staan dat je wilt stoppen. Dat mis ik hier volledig.
  20. Is die aanvaring publiekelijk te lezen / te beoordelen of bevond die zich in de privésfeer? Jackpot als autoriteit op het forum maakt het nu wel lastiger voor TS, want als hij hier geen vertrouwen in heeft - na contact met TS - wie dan wel? Dit valt of staat natuurlijk met vertrouwen, dat wordt nu in 1 post volledig ondermijnt. Zou wel heel sneu zijn als dat een irrelevant conflict betreft, maar daar twijfelt iedere lezer nu aan natuurlijk. Iets meer duiding? In ieder geval heel veel sterkte en succes gewenst.
  21. Het is maar net hoe die slot gebouwd is. Ik zie het grafische deel puur als visuele representatie van een resultaat van een spin. Volgens mij zijn er altijd kleine lettertjes waarin staat “malfunction voids all play” of zelfs letterlijk dat het scherm niet leidend is, maar het “algoritme”.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.