Spring naar bijdragen

Bonusbunny

Members
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Bonusbunny last won the day on december 15 2023

Bonusbunny had the most liked content!

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Bonusbunny's Achievements

Member

Member (2/3)

23

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik dacht eindelijk een max win te hebben, maar nog steeds heel lekker! Gates https://replay.pragmaticplay.net/NcS1Iouur2
  2. Ik wou gaan voor de sportbonus maar na aanmelding zie ik alleen nog maar de casinobonus staan..
  3. https://replay.pragmaticplay.net/4FOB4ZLWcN madame destiny Jammer van de vele deadspins met deze multiplier, maar je hoort mij niet klagen
  4. Ik krijg zojuist deze mail van comeon: Maar zie hier niks van terug op de site zelf..
  5. Dork unit, 1373x 😃 https://replay.hacksawgaming.com/?roundid=1001994992348&partner=1093&language=nl
  6. Ik spreek eigenlijk altijd met mijzelf af tot welk bedrag ik ga spelen op die slot, en daar hou ik mij ook altijd netjes aan wat er ook gebeurt. Soms word je hier wel even goed op getest (vaak 2 scatters geven waar je er 3 nodig hebt). Het geeft je het gevoel van: hij gaat zo komen ik ga nog even door! Maar in principe zegt dit dus helemaal niks en is elke spin willekeurig. Ik hou het dus altijd bij het bedrag wat ik van te voren in mijn hoofd heb.
  7. Tijdens het rondspelen van de bonus een mooie 1107x op Reactoonz 2! En de bonus gelukkig ook bijna rond.
  8. Ik had bij toto 3 keer in korte tijd de koning toto bij blackjack gewonnen, puur geluk. Na de 3e keer kreeg ik al snel een mail dat ik uitgesloten was voor verdere promoties met de reden dat mijn speelgedrag opviel. Op het moment mijn enige ban maar wel jammer. Oja, de derde keer werd ook eerst niet uitbetaald totdat ik er zelf achteraan was gegaan. Wel goed geholpen uiteindelijk.
  9. Bedankt voor de tip 👍 De schoten op doel kon ik niet vinden, dus een boost op livescorebet meegenomen en dat pakte ook goed uit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.