Spring naar bijdragen

JoE

Silver
  • Aantal bijdragen

    127
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    4

Alles door JoE geplaatst

  1. Toto Snackbar | Aurum Sinds het in Nederland legaal is om te snacken zijn door het hele land de snackbars als paddestoelen uit de grond geschoten. Het aantal mensen met obesitas is de afgelopen jaren daardoor schrikbarend toegenomen. Dit probleem is dusdanig omvangrijk en bedreigend voor de volksgezondheid dat demissionair Minister Helder deze ontwikkeling een halt wil toeroepen door banken te verplichten de uitgaves van hun cliënten aan McDonald’s, FEBO en Pizza Hut in kaart te brengen en een limiet te stellen aan de maximale hoeveelheid snacks die een individu per maand mag nuttigen. Het liefst ziet de minister een overkoepelende snack-limiet van 3 snacks per maand ingevoerd worden. Dit aantal kan eventueel worden verhoogd naar 7 snacks als de hongerige smulpaap een bewijs van BMI van <20 aan de bank kan overleggen. Dit strakke plan zal wellicht nog de nodige voeten in de aarde hebben. Maar gelukkig is de redding nabij! Voor ieder levensbedreigend gevaar dat de voedingsindustrie veroorzaakt biedt Big Pharma een inspanningsloze oplossing in de vorm van een levenslange veroordeling tot een spuitje of pilletje dat de willoze zwaarlijvige overconsument zal beschermen tegen de onweerstaanbare verleidingen van vet, zout en suiker. Nu Ozempic/Wegovy* de ongebreidelde eetlust van het vetgemeste volk gaat beteugelen wordt er in de wandelgangen al druk gespeculeerd over de eerste medicatie die drank-, rook en gokverslaving gaat ‘genezen’. Tot die tijd vergooien we ons geld in de Toto Snackbar, onder genot van een peuk en een goudgele rakker. Eet smakelijk! Verder valt er weinig zinnigs te zeggen over deze recht-toe-recht-aan Money Train kloon. *) Novo Nordisk; beurstip
  2. We hebben duidelijk een andere mening over hoe constructief in het gehele plaatje een dergelijke post is. Prima. En je draagt hiernaast ook veel positiefs bij aan dit forum, dat moet ook gezegd.
  3. Als dat het uitgangspunt was, wat gezien het business model van een affiliate niet minder dan logisch klinkt, dan was (o.a.) het publiceren van jullie boekje (door een van de oprichters) een contraproductief idee. Je kunt natuurlijk op je klompen aanvoelen dat dit een heel andere doelgroep gaat bedienen dan wat je voor ogen hebt. Deze luide minderheid is zo verbaal aanwezig gebleken dat dit forum toch vooral is verworden tot een klaagmuur van bonushoeren (en nog wat cruks-ers die hun illegaal gewonnen geld willen). Met als absoluut dieptepunt het topic waarin forumleden werden gemobiliseerd om gezamenlijk te gaan klagen bij (een van) de grootste geldschieter(s) van het forum. Een ongekende daad van brutaliteit in mijn ogen. Ik kan me goed voorstellen dat de moed je toen definitief in de schoenen is gezonken.
  4. Over ‘RTP’: de AH zou er vast niet mee wegkomen als er ipv een duidelijke prijsvermelding iets als ‘de marge op dit product is 3,5 6%’ in de ingrediëntenlijst achter op het pak hagelslag wordt weggemoffeld.
  5. Wees aardig voor je slot en de karma-win zal volgen. Rat King 1467x.
  6. Nog bedankt voor al je pareltjes namens het Online Initiatief Nederlandse Kansspelspelers.
  7. Hoogste tijd voor een zeikverhaal. Drop’Em | Hacksaw ‘We’re back!’ Drop’Em markeert de terugkeer van Canny the Can, het conservenblik met de bolhoed, en zijn Muis. Nou jongens ik heb jullie vreselijk gemist. Dit is het derde deel in de ‘Em serie na Stick‘Em en Stack’Em. We kunnen hier dus spreken van een succesreeks. Okee, laat maar eens zien. Dan zal ik wel effe beoordelen of dit succes terecht is of niet. Het eerste wat opvalt is dat beide hoofdrolspelers zo te zien, gelet op hoe enorm zenuwachtig ze heen en weer staan te drentelen, hoognodig een kleine boodschap moeten doen. Hadden ze dat nou niet beter even eerst kunnen doen, voordat ik begin te klikken? De Muis vindt het allemaal reuze lollig. Om het minste of geringste flauwekulwinstje heeft hij de grootste pret. Pas maar op, straks pies je nog in je broek. Anyway. Wat valt er nog meer te zeggen, buiten het feit dat het traditionele Grote Wachten is aangebroken. Het wachten op 3 FS’jes. Want daarmee begint het spel eigenlijk pas. Het basisspel is namelijk verre van spectaculair. De schijtlollige Muis doet buiten op de blaas en op de zenuwen werken niets. Canny houdt af en toe een bordje op en dan valt (dat moet de ‘drop’ zijn) er een variabel aantal slecht betalende symbolen in de kolom met het pijltje. Dit concept wordt echter veel interessanter tijdens de Free Spins bonus, omdat er nu ook goed betalende symbolen op de bordjes verschijnen, en bovendien de tienen, boeren etc. één voor één verdwijnen, iedere keer dat er een upgrade wordt gehit. En dan is er uiteindelijk toch nog reden tot gegiechel. Conclusie: hier kun je best een paar verloren minuten mee doden. Bij voorkeur op de pot. Nu o.a. op toto en circus.
  8. 1. lame 2. schraal 3. lafjes 4. gaap 5. klinkt als werk 6. word dan weerman 7. geen pretje 8. BAAS!
  9. Rat King - Push Gaming Laat je niet op het verkeerde been zetten door de simpel ogende visuele en simpel ‘orende’ (waarom is dat geen woord) auditieve stijl, die je naargelang je leeftijd wellicht als amateuristisch zou kunnen bestempelen, dan wel, en dit voor de retro-coole lezer (aka mede-ouwe zak), zult herkennen als typische jaren ‘80 8bit computerspel-graphics en muziek. Want hoe simpel deze slot oogt en klinkt, zo weldoordacht is het concept erachter. Bonussen (en multipliers) komen in dit gokspel namelijk niet uit de lucht vallen, maar komen…hihaho… toch uit de lucht vallen. Hoe zit dat? Het speelveld wordt a la Jamming Jars van bovenaf gevuld met ratten, sterren die een multiplier bevatten, en vooral met scorende (gekleurde) en loze (grijze) zoete etenswaren (donut, macaron, taart) die per 7 gelijke elementen worden verwijderd en weer aangevuld. Het hierdoor beperkte aantal actieve/gekleurde elementen maakt de slot zeer overzichtelijk. scorende en loze items, scatter-ratten en een multiplier-ster Waar normaal drie scatters op de rollen direct leiden tot free spins zijn in Rat King de neerdalende titelfiguren slechts teasers die tijdens de ronde moeten worden omgezet van smerig rioolbeest in smakelijk ‘waterkonijn’, bij wijze van spreken. Drie of meer ratten moeten namelijk eerst de onderkant van het speelveld bereiken en in de bakken vallen (door cascading combo’s) voordat er daadwerkelijk bonusrondes (en hetzelfde geldt voor multipliers) worden toegekend. Deze anticipatie-truc werkt wonderwel en is absoluut spanningsverhogend. Een goed doordacht concept dat door de eenvoudige maar erg overzichtelijke gameflow prettig wegklikt. Een aanrader derhalve voor de goklustige liefhebber van pixel art en chiptunes. Release: 27 juli, nu al op Toto.
  10. ^ Op dit soort momenten is Dead Canary een meesterwerk qua spanningsopbouw, omdat je er bijna zeker van kan zijn dat als de rat sneuvelt je eindigt met een enorme kater, als het vogeltje om zeep wordt gebracht je een mooie winst pakt maar toch licht teleurgesteld achterblijft en als de dwerg het loodje legt je de hoofdprijs binnensleept en de vlag uit kan. Gefeliciteerd met optie 3.
  11. Voor een kwaliteitsknaller ben ik altijd te porren. Na een schranspartij is het nu tijd voor spaghetti! Spaghetti-westerns welteverstaan. Hebben we hier inderdaad een stukje paradijs op aarde te pakken? We gaan het zien. Bounty Hunters | NoLimit City Ik zou niet willen beweren dat Bounty Hunters in de basis wel iets wegheeft van Deadwood. Ik zeg liever dat het basisspel gewoon exact hetzelfde is. Dus bonussymbolen op rol 1 en 5, ditmaal resulterend in een Mexican standoff, scatters en verschuivende wilds op 2,3 en 4, waarbij 3 scatters de raid spins in werking zetten. En dat alles in de bekende Italo-western-stijl vol doorleefde dan wel ongure koppen. Met een op Morricone geïnspireerde soundtrack in stevig country/rock jasje (prima track trouwens, maar veel te prominent. Na een tijdje spinnen weet ik het wel hoor, en verlang ik naar rust aan mijn kop.) Tot nu toe niets nieuws dus onder de brandende zon in de Spaanse woestijn*. For a few dollars more (3x de basisinzet) verzekert de gokker zich van een verhoogde kans op het halen van één van de bovenstaande features. Deze x-bet blijft mijns inziens een prettig alternatief voor de ‘illegale’ bonus buy (en het verhoogt de RTP met een kwart procent). Twee naar elkaar gerichte gouden pistolen (in dezelfde rij) op rol 1 en 5 leveren dus een Mexican standoff op. Dat is dit dus niet, want dit zijn 2 personen die elkaar onder schot houden. Oftewel een duel. Voor dé klassieke Mexican standoff heb je een goede, een slechte én een lelijkerd nodig. Maar goed, daar hoor je mij niet over klagen, als ik dan maar wel een volledige lijn symbolen hit, wat een 36x multiplier oplevert. De raid spins feature is een free spins bonus ronde volgens beproefd Money Train-recept, maar met een originele, thematische twist. Er bevinden zich namelijk 3 premiejagers langs de randen van het speelveld waar de argeloze slachtoffers opduiken. Deze schietgrage types nemen de verzamelde bazen en andere wettelozen onder vuur om zo het veld weer netjes schoon te vegen. Hoe meer bad guys worden opgeruimd, hoe hoger de multiplier zal oplopen. Een geslaagde variatie (’raidtespannend’) op een overbekend concept derhalve. Raid spins: de baas rechts bovenin, die moet dood. En dan zijn er ook nog showdown spins (na het omleggen van de drie bazen), maar dat heb ik alleen van horen zeggen. Dit is er eentje voor de megaspinners die bereid zijn ver te gaan voor het bereiken van dat waar dit spel écht om draait. Vast reuze spannend, en niet te koop voor 850x de basisinzet, dus spinnen maarrrr! De pragmatische aanpak van de laatste tijd geeft de indruk dat NLC van een innovatief stel Zweedse vrijbuiters langzaamaan is veranderd in een soepel draaiend productiehuis (met filialen over de hele wereld) waar lopendebandwerk wordt afgeleverd. Het motto is meer; maar wel meer van hetzelfde, met hier en daar wat (vrij minimale) toevoegingen. Bounty Hunters is voor mij daarom op zich geen onsmakelijke versnapering, maar het laat me met een enigszins onvoldaan gevoel achter. Maar ja, wie ben ik? Nobody**. *) en die donker geklede met de rug naar de camera gedraaide dame aan de linkerkant doet ‘wel een beetje’ denken aan Claudia Cardinale in Once Upon a Time in the West; de referenties zijn subtiel als vanouds. **) nou laat ik dan ook Django nog noemen, dan heb ik alle must see classics maar gehad.
  12. Razor Returns op Toto met babystakes: ruim 4000 duppies (3688x).
  13. Benji Killed in Vegas heeft deze optie (9x de inzet, kans op bonusronde x15). (ps. zoals te lezen in deze ‘legendarische* review’ , die schrijf ik toch niet voor jantje met de korte achternaam…) *©2023 TheGallant
  14. @TheGreatOne en @TheGallant graag gedaan. Ik lever graag zo nu en dan een kleine tegenprestatie.
  15. Uw wens is mijn bevel. The Wish Master Megaways | NetEnt Scrolletjes! Wie herinnert zich de legendarische OneTime Twitch streams uit vervlogen (pre-legale) tijden niet? The Wish Master (2014) was een veel gestreamde slot, waarbij het verschijnen van een spreuk die de Geest in de Magische Lamp ontwaakt werd vergezeld door de luide roep om meer scrolletjes. Want om scrolletjes draaide het in deze slot, en daar draait het wederom om in de nieuwste toevoeging aan het NetEnt gokspelaanbod, The Wish Master Megaways. Voor wie niet bekend is met The Wish Master; dit gokspel heeft geen free spins, maar een feature waarbij er na het verschijnen van een spreuk voor een beperkt aantal spins een modifier (wilds, multipliers) aan de rollen wordt toegevoegd. Deze modifiers zijn gestapeld. Een tweede en derde spreuk voegt ieder een extra modifier toe. Eén spreuk is leuk, twee tegelijk is kansrijk, maar bij drie simultane spreuken… Na bijna een decennium is er dus een opvolger voor deze klassieker. Er is ditmaal gelukkig niet gekozen om, zoals bij Space Wars 2, het concept volledig op zijn kop te gooien (met deze gevolgen). Net als bij DoA 2 is er, onder het motto ‘if it ain't broke, don't fix it’, niet al te veel aan het origineel gesleuteld buiten een opfrisbeurt op visueel gebied en de toevoeging van Megaways/cascades, resulterend in extra volatiliteit. Een Megaways slot oogt door de onregelmatigheid van de rollen al snel rommelig als de uitvoering niet vlekkeloos is. Gelukkig is dit niet aan de orde. De slot ziet er erg fraai uit, met de juiste sprookjesachtige uitstraling. Ook de ambient soundtrack met oosters tintje is effectief. Kortom, dit is nostalgisch spinnen. De liefhebbers van het klassieke origineel hebben met The Wish Master Megaways een waardige opvolger in handen. Scrolletjes willen we zien! Gespind op: Toto Casino.
  16. Als niemand anders het doet… FEDCON (bron: wikipedia.org) Gluttony | NoLimit City Het onderwerp van deze NLC slot is vraatzucht. Dat opent de nodige deuren naar hetgeen we onderhand van onze Zweedse vrienden kunnen verwachten; de brödnodige (on)smakelijkheid. En nu de deur toch open staat, laat ik er maar direct mee in huis vallen: de actie is nauwelijks te volgen. Gluttony oogt als een rijstebrij van symbolen volgepriegeld met op schaaltjes geserveerde etenswaren. De premiums (pizza, burger, mac and cheese) zijn te eenvormig om zich fatsoenlijk te onderscheiden van de vullertjes (groenten [red: hè bah!], sushi, en iets vaags met aard, appel en ei) als ze onder het ‘genot’ van een loungemuziekje op de rollen worden geplempt. En dan zijn er ook nog de kippen-wild en de ketchup-verdubbelaar. Dit voor de volledigheid. Laat ik me in plaats hiervan maar concentreren op de belletjes. Gouden belletjes zijn het sein voor een dubbele respectievelijk viervoudige portie voedsel (en uitbetaling). De cheeseburger wordt zo opgepimpt tot dubbele QP, de sunday uitgebreid tot grand desert. Het fluitje wordt een vaasje en eindigt als pul. Drie belletjes betekenen free spins. Voor FEDCON 1 zijn er 3 gouden belletjes benodigd. Succes hiermee. Tijdens de free spins is het hopen op een wilde prullenbak waarin aaneengeschakelde etenswaren belanden zodat er zich een mega-multiplier vormt. En tot dat moment kun je waarschijnlijk (net als ik) spinnen tot je een ons weegt, en dus je knip trekken. Het is m.i. allemaal niet geweldig wat NLC er recent van bakt. De keuze was nog meer geld wegspinnen (op bv. Circus Casino) of dit stukje typen. Het is het laatste geworden (en wellicht de laatste, maar ik kan niets beloven.) *) de argeloze slotspeler valt wat minder vaak in de prijzen; de kans op een hartaanval (Max win) in dit gokspel is 1:52M spins.
  17. JoE

    Instant uitbetaling

    Goh de Toto is nu ook vlotjes met uitbetalen zeg. Duurde bij mij tot voor kort minimaal een dag, maar nu 3 minuten. Unibet <1m, Jacks 1m, Toto 3m. Hulde aan alledrie!
  18. Ik had wel weer eens zin in een ouderwets smakeloze NLC slot, maar ja. Meer dan dit kan ik er niet van maken. Disturbed Are u down with the sickness? We zijn beland in het ziekenhuis van dokter D. Ood en zuster P. Ech-Hebben. Dus dan weet je, dit is weer een shocker van de slotproducent bekend om de verfijnde smaak, NoLimit City. Engel des doods Dr. Ood ontpopt zich als een seriemoordenaar in een ziekenhuis. Disturbed voelt daarom meteen erg vertrouwd. Een warm bloedbad. Een gespreid bedje, met linnengoed waarin het lijkvocht van de vorige patiënt nog maar nauwelijks is opgedroogd. Dit is een 4/2/4/2/4 rollen-slot vol scalpels, schedelboren en onfortuinlijke slachtoffers van de dadendrang van de morbide medicus. Als toegevoegd element geven vier monitoren vier maal de kans op een modifier. Dit zijn vertrouwde features, zoals de Xways, Xsplit en Xwild. Drie toegangspasjes zetten de operatievoorbereidingen, oftewel bonus free spins, in gang. De eerste scatter is weer te koop tegen een meerprijs, ditmaal een verdubbeling van de inzet. De synthwave soundtrack van Disturbed klinkt ook erg bekend in de oren. En zo niet, dan zal dit door de eindeloze herhaling van hetzelfde deuntje niet lang duren. Dit alles maakt Disturbed tot een vrij recht-toe-recht-aan NLC-slot zonder wezenlijke veranderingen of toevoegingen aan het vaste recept. NLC is de productie dit jaar flink aan het opvoeren. De meest recente reeks van releases doet vrezen dat de makers gaan voor kwantiteit boven originaliteit, echter zonder daarbij de kwaliteit van uitvoering al te ver uit het bloeddoorlopen oog te verliezen. Een aanrader voor de liefhebbers van Serial. Nu op Bingoal! en Kansino.
  19. JoE

    Funky Time

    Burn baby burn! Back to back to back disco! 🔥🔥🔥 Lollig wel, dat poppetje dat heen en weer loopt te drentelen over de 1x vakjes. Het duurde een kwartier of zo in totaal, en dan heb je 12x-24x-28x.
  20. Maar wel de nieuwste, Disturbed, die exact 1 dag te spelen was bij een concurrent en daarna spoorloos verdwenen is.
  21. Wat betreft het spelen op niet vergunde casino’s: Maar vervolgens wel een video posten waarin Onetimers maxwins scoren mbv bonus buys op niet vergunde casino’s…heeft Onetime in deze niet een klein laagje boter op zijn hoofd?
  22. JoE

    Bingoal.nl offline ?

    Kunnen de letters weer van het dak. Ze stonden er net. (ADO)
  23. Dino P.D., een nieuwe slot van Push Gaming (nu op Toto.nl) - zo te zien de opvolger van Dinopolis - is een zo op het eerste gezicht erg fraaie slot. Ik ben ook niet verder gekomen dan dat: spin #8, 793x. Hit en run.
  24. Ik heb nog een (begin van een) stukkie over dit spel op mijn harde schijf staan. Nu je er toch om vraagt, hier komt’ie. Het heet: “Satan, wat flík je me nou?” Lucifer zal wel een bepaald - ik zou bijna zeggen duivels, maar dat zou een tikkeltje gemakkelijk zijn - genoegen scheppen in het flink oppoken van het verwachtingspatroon, om dit vervolgens keer op keer te laten eindigen in een anti-climax. Want wat wordt er godsallejézus vaak geteased door onze vriend Beëlzebub in dit gokspel. Blood & Shadow is het vervolg op Book of Shadows, met wederom Shadow Girl in de hoofdrol. Alhoewel, ze laat zich nooit zien, behalve aan de lucky few die kneiterhard hitten. Tot die tijd, of tot sint-juttemis, is het sticky wilds verzamelen op reel 3, 4 en 5. Gevolgd door een stuk of wat dead spins. De eerste paar keer denk je nog ‘oef, net niet!’. Maar dit gebeurt dus om de haverklap en het is altijd ‘net niet’, dus de spanning raakt er al gauw af op deze manier. En de lol ook wel. Teasen okee, maar je kan het ook overdrijven. Dit had wat mij betreft wel een (drie)tandje minder gemogen, Mephisto!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.