Spring naar bijdragen

Remco86

Silver
  • Aantal bijdragen

    1538
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    7

Remco86 last won the day on mei 13 2023

Remco86 had the most liked content!

2 Volgers

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Remco86's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

456

Waardering in de gemeenschap

  1. Keurig afgehandeld. [emoji28] Heb je nog wat gehoord over het mogelijke samenspel? Of is de kous wat jouw betreft nu af nu de centjes binnen zijn?
  2. Omdat in de enige zichtbare voorwaarde staat dat het om de hoogste win to bet verhouding gaat, max. 36x in dit geval. Andere voorwaarden zijn niet zichtbaar geweest, sterker nog: het linkje leidde naar een 404 melding. @Rudi geeft aan dat er in de voorwaarden loting heeft gestaan. Zelf kan ik dat helaas niet terugvinden. Voor mij een reden om de term 'belachelijk' te gebruiken. Schijnbaar vind jij dat allemaal wel normaal, dat mag.. we leven in een vrij land.
  3. Het is dus toch op basis van wagering afgehandeld. Belachelijk imo. Ik neem aan dat Betcity hier een hoop mailtjes/belletjes over gaat krijgen. Komt @BetCity Helpdesk hier nog wel eens?
  4. Heb je ongeveer een idee hoeveel je gewagerd hebt? 200k rondspelen kost je theoretisch 5.4k. Nu ga ik er vanuit dat je vast wel iets slims doet. Of accepteer je dit theoretisch verlies op hoop van zegen?
  5. Nee, dat zie je dus niet staan. Dit is het enige en de link is dood (404) als je er op klikt.
  6. Ik zie nergens in de voorwaarden dat dit op basis van wagering gaat bij gelijkspel. Waar haal jij die info vandaan, @Rudi? Heb wel eens begrepen dat het bij gelijkspel op basis van loting gaat. Ook dit kan ik helaas niet terugvinden.
  7. Ik zie op de foto's vooral regs/oude rotten. Wordt er dan vooral gesproken in het belang van de reg van nu, of ook over de reg van de toekomst?
  8. Mooie berichten! Zijn de punten uit dit topic ook besproken? En hoe werd daar op gereageerd?
  9. Remco86

    OBS Facefilter

    Fillertje, het is al snel beter dan het origineel natuurlijk. [emoji2369]
  10. Remco86

    OBS Facefilter

    Een filtertje kan sowieso geen kwaad, mijn zege heb je![emoji1305]
  11. De servers hebben overuren gedraaid, en @TheTurtle ook. Wel fijn dat er vandaag dan gewoon opnieuw begonnen kan worden met posten/lezen. Heb een vrije dag, dus was even bang in een gat te vallen nadat de afgelopen dagen alles al 100x gezegd is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...