Spring naar bijdragen

rolfslotboom

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

rolfslotboom's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

4

Waardering in de gemeenschap

  1. Hoi mannen, In overleg met Arminius, even een kleine bump van deze thread. Als Centrum voor Verantwoord Spelen zijn we dolbij dat we met deze Bet.ter app een bijdrage hebben kunnen leveren om spelers, zoals wij dat noemen, 'eigen regie over hun speelgedrag' te geven. Ook politiek gezien heeft de ontwikkeling van de app een grote meerwaarde gehad! Dat gezegd hebbend: het betrof wel een echte versie 1.0 van de app. Zo is er nog geen directe koppeling met online spelresultaten. Die worden nu nog niet automatisch geladen in de app. Dat kan pas als de regulering er helemaal door is, maar is wel superbelangrijk om voor spelers optimaal gebruiksgemak te hebben - zodat jullie niet zelf alles hoeven in te voeren. Hopelijk kunnen jullie onderstaand aangeven welke (andere) verbeterpunten jullie graag zouden zien in versies 2.0 en 3.0, zodat voor spelers het gebruik van de app echte meerwaarde biedt tegen zo gering mogelijke inspanning. Alvast dank!
  2. Wij (Centrum voor Verantwoord Spelen) doen onderzoek naar spelers met #gokproblematiek. Hoe hebben zij toeleiding naar hulp ervaren? Ben of ken je iemand die op enig moment hulp heeft gezocht, of hulp had willen zoeken? Jouw visie/mening/ervaring is zeer gewaardeerd! Invullen kost niet meer dan 10 minuten. Wel fijn: af en toe wat uitleg bij de meerkeuzevragen. Invullen is anoniem. Alvast dank! https://nl.surveymonkey.com/r/Z8SZFSG (Delen mag)
  3. Sterke, inhoudelijke vragen, mannen! @remco86: Nope, helaas. Ben cashgamer in ruste. En @TheSpecialOne: Wist ik, hoor.
  4. Thanks, Arminius. We gaan proberen er iets moois van te maken voor de online speler, met een duidelijke focus op goede wetgeving/regulering.
  5. Best goede vraag, van die 'Great One'. En Arminius: goed ingeschat, welke vraag als eerste zou komen. #vraag3
  6. Hoi mannen, Niet helemaal de juiste sectie, volgens mij - maar kniesoor die daarop let. (@Arminius: voel je vrij te verplaatsen naar juiste sectie) Ik ben betrokken bij oprichting van "Ik Ben KOA", nieuw platform voor de (online) speler. Een van de eerste personen die ik daarvoor ga interviewen (op camera) is Arminius, vanwege zijn impact/belang wat betreft informatievoorziening richting de speler + creëren van communitygevoel, en ook vanwege onze historie. Plaats hieronder je vragen die je hebt voor Armijn, de leukste vragen neem ik mee. Liefst gok-/actie-/spelgerelateerd, en als het over wetgeving, spelen met een edge, of preventie van verslaving gaat dan extra kans dat de vraag gesteld gaat worden. Alvast dank! Rolf www.ikbenkoa.nl
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.