Spring naar bijdragen

Koalitygirl

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Koalitygirl geplaatst

  1. 25 euro teruggekregen, echter weigeren ze mij mijn spel/betgeschiedenis te laten zien. Willen dat ik bij 3 spellen film dat ik deze niet kan inzien. Dat terwijl het gaat om 1 blackjack spel en ik überhaupt op hun website nergens bet geschiedenis zie. Grappig dat ik het geld tegug krijg, terwijl eerder 1 van het zei dat ik 25 inzette terwijl ik maar 15 had....
  2. Koalitygirl

    Issue met errors

    Nope! Is allemaal gestort geld zonder bonus.
  3. Klachtenteam wilde het niet behandelen en stuurde me terug naar support. Bij support al dagen wachtende op spelgeschiedenis.
  4. Koalitygirl

    Issue met errors

    Al de 2e keer in 2 weken dat ik een spel heb dat vastloopt. Duurt dagen om op te lossen en krijg alleen de inzet terug ipv winst. Meer mensen dit gehad bij hen?
  5. Koalitygirl

    Oplichters

    Ik sprak ook met die Paul. Daar heb je echt helemaal niks aan.
  6. Klacht ingediend. Zelfs mn bet/spelgeschiedenis opvragen duurt 3 dagen... hmm.
  7. Ja, ik vind het vrij gek dat ik niet kan zien wat er dus met die 25 euro is gebeurd... En nu is het 25, maar wat als bij iemand straks een groter bedrag mist? Je kan er niks tegen beginnen.
  8. Is het normaal dat casino's niet je betgeschiedenis laten zien? Ik kreeg een foutmelding toen ik 25 inzette op blackjack (niet live). Ging het spel opnieuw in, geld weg maar geen kaarten gedeeld. Ik besloot ok naar mijn bethistory te gaan om te kijken welke game dit was en het te melden. Blijkt dat ze deze niet laten zien op de website en ook niet toesturen via chat. Zo kan ik toch nooit achterhalen bij welke bet het fout ging?
  9. Zelf al 2 weken op shirt aan het wachten. 2 keer "kwijt" door DHL. Betcity doet er ook vrij weinig aan
  10. Helaas inmiddels 2x het shirt naar mij verzonden. 2x niet geleverd door DHL. Betcity "gaat er achter aan", maar doet niks. Zal 't wel na 't WK krijgen. Top.
  11. Erg jammer dat je geen rekeningnummer kan wijzigen. Heb nu al maanden een account daar die niet gebruikt kan worden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.