Spring naar bijdragen

Marcelj

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Marcelj's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Marcelj

    ESTA Aanvragen

    Maar bij die sites moet je toch ook zelf je gegevens invoeren wat zij dan vervolgens weer door geven? Of voeren zij ook een check uit dat je het goed hebt ingevuld Er zitten ingebouwde controles in het formulier en ze voeren handmatige controles uit. Ik had voor mijn vrouw zowel de meisjesnaam als de aangetrouwde naam ingevuld, maar blijkt dat alleen de meisjesnaam ingevuld dient te worden. Ze namen netjes contact op met de vraag of de achternaam aangepast mag worden.
  2. Marcelj

    ESTA Aanvragen

    Er zijn genoeg mensen die alleen al het cijfer 0 voor de letter o aanzien in het paspoort en dit invullen op het ESTA formulier. Eenmaal bij de douane aangekomen kom je simpelweg niet verder met een ingevulde letter o omdat er dan geen ESTA van je paspoort afgelezen kan worden. Dit heb ik zelf twee jaar geleden meegemaakt en daardoor mijn vlucht gemist. Ik was niet de enige reiziger met hetzelfde probleem die niet verder kwam. Er waren op de hele vlucht wel 7 mensen met dit soort problemen. Zo blijken er nog meer van die kleine dingetjes in het formulier te zitten die cruciaal zijn als je die fout invult. Het is belachelijk maar daar sta je dan te kijken om een knullig foutje in het formulier. Hierboven wordt aangegeven dat je geen gebruik moet maken van een visumbureau die garant voor je staat en daar geen €29,95 voor moet betalen. Nou ik heb mijn ESTA voor mijn aankomende reis geregeld voor €25,-. Ik betaal liever een tientje meer dan het risico lopen mijn vlucht nog een keer te missen, wat me veel meer geld kost. Ik wil met een veilig gevoel op reis en niet met angst en beven bij de douane staan of het maar goed mag gaan met mijn ESTA. En zeg nou zelf als je via een reisorganisatie reist of rechtstreeks je vlucht boekt bij een vliegmaatschappij wordt er toch ook een boel geld aan je verdient. De ene dag betaal je zo 25% meer dan de andere dag voor dezelfde vlucht. En buiten dat kost de hele reis en verblijf al een poepie meer. Daar val dat tientje extra bij in het niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.