Spring naar bijdragen

Seabert

Silver
  • Aantal bijdragen

    767
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    4

Seabert last won the day on oktober 10 2022

Seabert had the most liked content!

Recente profielbezoeken

1155 profielweergaven

Seabert's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

449

Waardering in de gemeenschap

  1. Seabert

    Golden goal promo

    Wauw jij bent echt goed. Gelukkig vind je dat zelf ook en heb je weer een topic kunnen openen voor het voetvolk. Zo kunnen we de koning blijven adoreren. Zou er een grotere narcist bestaan denk je?
  2. Dat klopt, maar waarom moet ik en vele anderen met mij daar dan onder "lijden"?
  3. Inderdaad! Mijn conclusie is dan ook dat het voor de legalisering allemaal veel beter was voor de meeste spelers. Bij de meeste illegale aanbieders kun je je als Nederlander momenteel niet registreren. Nieuwe legale aanbieders komen natuurlijk niet meer naar de Nederlandse markt met de vele beperkingen die ze krijgen opgelegd door de overheid. Het is dus bijna "game over" als het om mijn hobby gaat.
  4. Deze reactie leest de koning van dit forum niet meer hoor. Je hoort bij het voetvolk en staat op "zijn lijstje". Gelukkig zijn er nog voldoende onderdanen die de koning adoreren! En mocht er uiteindelijk niemand meer overblijven dan is er geen probleem....de man houdt ontzettend veel van zichzelf.
  5. Dit!! @Santi, ik vind jouw actie typerend voor de maatschappij van nu. Niet reflecteren op je eigen handelen en je verantwoordelijkheid nemen voor je daden, maar de schuld ergens anders proberen te leggen. Desalniettemin wens ik je succes met de claim en is het inderdaad interessant om te zien hoe dit gaat aflopen. Fijn dat je met ons deelt hoe het allemaal in zijn werk gaat.
  6. Ik zie het wel als een verslaving, maar ik zie het niet als iets negatiefs. Het kost me veel tijd en levert me veel plezier (de kick van een winnende strategie) en een aardig extraatje op. Ik ben als het ware verslaafd aan het binnen halen van wat extra geld. Weten dat je uiteindelijk elke maand wint geeft wel een kick. Ik weet ook dat er ooit een einde aan gaat komen en dan verwacht ik dat ik accuut stop, want ik "haat" verliezen. Hopelijk kijk ik dan met een glimlach terug op de afgelopen jaren.
  7. Die storting hoef je niet op The Dog House te spelen. Dus 50 euro storten, wat geld pakken met die free spins en dan die 50 euro ergens anders op rondspelen👍
  8. Je doelt op het feit dat de dealer die je tegenkomt als je gaat spelen minder aantrekkelijk is als de dealer in de lobby?😉 Of gaat het om het feit dat er in de lobby staat dat er 4 seats bezet zijn en in werkelijkheid dat er maar 1 blijkt te zijn?
  9. Vbet is live meldt de website van Onetime. Ik dacht: laat ik eens snel even kijken naar deze nieuwe aanbieder. Ik doe dat via mijn mobiele telefoon, maar het viel nog niet mee om de website van deze nieuwe aanbieder te vinden. Uiteindelijk is het me gelukt. Lukt het anderen ook? Voorlopig zie ik nog geen enkele welkomstbonus of een andere promotie. Volgens mij is er nog wel wat werk aan de winkel voor Vbet in Nederland.
  10. Zojuist een account aangemaakt. Ik ben ook wel in voor de 10 euro. Als ik daarvoor in de appgroep moet stuur me dan maar een pm 👍
  11. Zo is het, onze dominee die predikt tegen het gebruik maken van promoties heeft gesproken! En ik maar wachten op die vele nieuwe bookmakers die onze gouden markt zouden gaan betreden. Het loopt wat dat betreft uit op 1 grote teleurstelling. Voor de legalisering had ik keuze uit veel meer aanbieders. De overheid heeft er mede voor gezorgd dat het betreden van de markt in Nederland niet zo aantrekkelijk is voor de aanbieders. Sommige aanbieders hebben zich al teruggetrokken, anderen hebben een vergunning maar zijn nog steeds niet live. Ondertussen schrapen we gewoon vrolijk verder en mogen we natuurlijk niet te veel klagen, maar ik had er toch wel iets meer van verwacht. Ik vind de legalisering geen vooruitgang, want ik voel me nog steeds niet beschermd. De KSA doet namelijk precies niks voor een speler.
  12. Tot zover mijn tip....man man man, die Vingegard was echt ongelooflijk goed bezig vandaag. Dit had ik niet verwacht, gebaseerd op de laatste dagen.
  13. Ik zal ook een keer een winnende tip proberen te geven. Etappe 16 Pogacar eindigt voor Vingegard voor 1,85 bij Jacks.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...