Spring naar bijdragen

Hillichance

Silver
  • Aantal bijdragen

    1203
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    26

Hillichance last won the day on juli 6 2019

Hillichance had the most liked content!

1 Volger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Hillichance's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

804

Waardering in de gemeenschap

  1. Dank voor headsup in app Dammers! Gratis geld bestaat, was het helemaal vergeten! Zo voelt zelfs verlies als winst 😍
  2. Gratiezzzzz Vegas!!
  3. Er zijn ook gewoon betaalbare pizza’s Coin (zelfs gratis met coupons uit de ACG)!
  4. En laat ik er nou ook “inzitten”...! [emoji51][emoji7][emoji91][emoji857] Was ook welkom na een wat teleurstellende run! Lekker [mention=40]DeValsspeler[/mention]
  5. Wilco de Vries; mijn collega bij TT gaat mee [emoji23]
  6. Ook geen fan van hun klantenservice en chatfunctie. Standaard reactie is dat je printscreens moet mailen naar hun supportdepartment. Overigens uiteindelijk wel altijd de oplossing. Waarom ik hier speel? Omdat je met acties als vallende jackpotjes en Rocktober een dief van je eigen portomonnee bent als je niet meespeelt (+EV toch [mention=40]devalsspeler[/mention]?) Dit weekend komt er alweer 150 en 80 euro aan withdrawals aan. Ohja: idd pas na 2 of 3 dagen via Trustly op de rekening.
  7. Ik wacht de corona-beperkingen voor HC voor nu even af. Opgehokt in een afgebakende ruimte, zonder een lekker vers getapt biertje, sfeerloos geld wegpompen op een kast... Ik lees liever nog een naturalistisch geschreven roman van Louis Couperus voor de 4e keer in een maand op vrijdagavond om toch nog een beetje een enthousiast weekendgevoel te ervaren...
  8. Ik adviseerde dit weekend Lamden. Goeie dingen over gehoord. Zou ook gaan moonen; topmunt. Zojuist gekeken, is idd aan het moonen geslagen. [mention=62]TheGallant[/mention] en [mention=5]Jackpot[/mention] meegenomen in deze info en visie op koers. Zij kunnen bevestigen... Eerste stappen omhoog gezet. Gaat ie de volledige dollar aantikken binnen nu en korte tijd?!
  9. Hillichance

    Macau

    Graag; hier is wellicht een wat hoger IQ voor nodig dan waar ik over beschik.
  10. Hillichance

    Macau

    Verklaar u nader...
  11. 1e keer was 2:45u te kort; kansloze customs-experience. We zagen de tijd sneller wegtikken dan dat de enige rij opschoot. Voor duizenden EU-ers 1 balie, voor 10 Amerikanen 5 balies... “America first”...!
  12. In Vegas is het altijd weekend!
  13. Klopt; hét systeem waarmee je Vegas ALTIJD verslaat!
  14. Kras en Win bij HC Breda. Wie weet wat de verschillende symbolen waard zijn? Ik heb meerdere kaartjes na een bezoek met 5 niet-casino-bezoekers. Dank alvast, zo weet ik welke ik iig voor half maart moet inleveren ;-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...