Spring naar bijdragen

Sotirios

Members
  • Aantal bijdragen

    124
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Sotirios geplaatst

  1. Ja, dat gaat al automatisch in elk topic, maar staat wel los van het scrolgebeuren. :tongue: Soms vind ik dat zelfs vervelend omdat ik dan naar boven moet scrollen. Ik weet graag waar op een pagina ik me bevind. :smiley:
  2. Ik durf geen eigen topic te openen hier, want het lijkt niet bedoeld te zijn voor de forumleden, dus ik plaats het even in dit topic. Misschien handig om een beleidssubforum te maken waar leden meldingen kunnen maken/klachten kunnen indienen? Maar terzake, kan er iets gedaan worden aan de scrollbalk? Hij is nu niet te zien omdat hij net zo licht is als de achtergrond van de website. Het zou prettig zijn om te weten op welk deel van een pagina je je bevindt. Nu mist die informatie en voelt het soms alsof je eindeloos moet scrollen.
  3. Bij een groep wordt een langetermijnprijs in één keer uitbetaald en verdeeld. Bij een gewonnen goed of dienst wordt (iets minder dan) de waarde van de prijs uitbetaald en verdeeld.
  4. Bon Sjans zei: Deze regel hebben ze ingevoerd omdat er teveel chinezen waren die hun zwarte €500,- briefjes de hele tijd voor lagere denominaties zaten in te wisselen. Hoe wordt dit voorkomen door pinnen onmogelijk te maken? Of gaat het erom dat er voldoende briefgeld aanwezig is?
  5. Ik zat laatst klaar al bijna een uur voor de verkoop, maar wist toch geen kaarten voor Adèle te bemachtigen. Echt niet normaal hoe snel dat tegenwoordig gaat.
  6. Ik vertel sowieso niemand wat het bedrag is. Behalve dan m'n vriend. M'n moeder en broers/zus krijgen wel te weten dat ik win, maar ook niet hoeveel. Krijg je anders een rare relatie denk ik, los van eventuele verwachtingen. Ik zou wel gul zijn, maar wil geen bedelaars uit alle hoeken vandaan zien komen.
  7. Wat krijg je als je een blackcard hebt, met je verjaardag? Volgens mij niks, meestal krijg je wel per post €5 van HC voor een hapje/drankjeNaast de vijf euro, kreeg ik ter plekke nog een voucher voor gratis drankje en actiechip met kans op 100 euro. Chip samen met vijf opgespaarde dinerchips ingezet, maar niks gewonnen.
  8. En waarom zou HC negatief kunnen reageren?
  9. Het gaat dan trouwens om een (eenvoudige) gemeenschap. Art. 3:166 BW. 1Gemeenschap is aanwezig, wanneer een of meer goederen toebehoren aan twee of meer deelgenoten gezamenlijk. 2 De aandelen van de deelgenoten zijn gelijk, tenzij uit hun rechtsverhouding anders voortvloeit.
  10. Lijkt mij dat een dergelijke afspraak sterk staat. Ovk's sluiten mag iedereen, en dit is een ovk tussen de deelnemers en de speler, waaruit blijkt dat het bij uitkering niet om schenking gaat.
  11. Vergeten te bespreken vandaag. Maar t wordt m sws niet denk ik, als er een foto van onszelf op moet. Morgen toch nog ff vragen. Vond t niet leuk dat ik alleen toen naar Tiel moest.
  12. En met liveverslag wordt bedoeld dat tijdens het gokken foto's worden geüpload op het forum?
  13. Ja, ze zette nog de vijf euro bij het pasje van vijftig. Netjes.
  14. Ik heb goed nieuws en ik heb slecht nieuws. Het goede nieuws is dat ik al gratis naar binnen mocht. Het slechte nieuws is dat ik in die vijf min nu al mm pasje in t automaat ben vergeten. Haha. Morgen maar ophalen dan als het er nog is.
  15. Zo Ff in and out bij rdam hc. Dan zal ik weten of ik moet betalen of niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...