Spring naar bijdragen

Danske1976

Members
  • Aantal bijdragen

    38
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Danske1976 geplaatst

  1. Ja gezellig ben ik er toch een beetje bij. 1 aandeel aub (€50,-)
  2. Koala is de beste. groeten de sloper en s6 in de 6,45
  3. Noteer mij er maar bij Sloper Onetime is mijn screen naam. Azië flight reeds gebust Nu bij Europe 255 van de 7908
  4. 71e plek. nu al zin in volgende week nieuwe stream met @TheGreatOne
  5. Dat zou kunnen en een verklaring kunnen zijn. Ik weet echter zo niet meer op welke dag ik dit ooit ingesteld heb.
  6. Is het meer mensen gelukt om in een maand 2 keer je ingestelde limiet te storten? Ik speel heel weinig dus heb stortingslimiet op €20 euro in de maand staan. Ik heb kunnen storten: Op 3-4 €10 Op 10-4 €10 Op 24-4 €20 Op 20-5 €20 dus iets gaat er hier niet goed lijkt me zo
  7. Doet u mij maar 46. 🤞🏻🍀
  8. 👊🏼 Je bent wel heel snel om😂. Maar gezellig met z’n allen.
  9. Vandaag mail gehad van GG. Toch een kleine compensatie ontvangen. 2 tickets ($3.10). Of daarmee hun bug ook verholpen is weet ik niet maar heb voor mij zelf wel aangevraagd om limieten op 24 uur pd te zetten.
  10. Nee ben aan het mailen met de helpdesk. Hij zal op deze manier wel mee lezen en als hij wat kan doen zal het mooi zijn. Maar ik hoop dat ze bij de helpdesk van GG Poker vakkundig genoeg zijn om deze bug uit het systeem te halen want ik hoop dat het niet nog een 3e keer gebeurt😞
  11. Zojuist idd een nieuwe mail gehad en inderdaad is afsluiten niet genoeg en zou je moeten uitloggen. Vandaar ook dat ik om 10.02 in de ochtend mijn 10 speeluren die dag al verbruikt had🙈 Ik heb aangegeven dat ik dit een grote bug in hun software vind. Ik speel geregeld op de mobiel, snel en kleine potjes, en zelfs bij het snel antwoorden op een appje moet ik soms alweer opnieuw inloggen. Dit is irritant maar met de huidige wetgeving dan wel weer begrijpelijk. Dat ik dan op zo’n manier nu benadeeld wordt en er maar gewoon gezegd wordt eigen schuld dikke bult🤔
  12. Vanmorgen nadat ik ze nog een keer gemaild heb dat de break over was en ik er weer op kon en vroeg om compensatie waren ze wel snel met antwoorden. geen compensatie want u heeft zelf limiet ingesteld. Ik heb ze gelijk maar weer geantwoord dat het klopt en een limiet van 10 uur niet betekend dat na 1,5 uur spelen het al klaar is. En nu blijft het weer stil aan de andere kant bij GG poker Nederland 🤨
  13. Ben je lekker aan het spelen wordt je bruut gestopt door GG. mijn tijdslimiet van 10 uur zat erop en dat terwijl de late registratie net af was. (1.5 uur aan het spelen) Ik stond op een mooie 2e plaats en met veel shorties ideaal om op bounties te jagen. GG gemaild en via Messenger getracht te bereiken maar geen antwoord op 1e kerstdag tot nu toe. ik weet niet wanneer ze met een antwoord komen maar ben wel benieuwd hoe ze dit gaan compenseren. Al meer mensen dit probleem?
  14. Zelf nu ook aantal weken op GG. Voorheen veel op Party / BWIN gespeeld. Daar had ik mijn “vaste” toernooitjes die ik speelde (Max $10 en veel bounty). Heb nog wel moeite om hier de juiste toernooien te vinden, enerlei lijkt het of ze wel op de iets hogere markt richten. Het percentage dat ITM komt is volgens mij lager maar daardoor ook een hogere min cash🤗 Van de bonus heb ik geen drol begrepen want die 100% verdubbeling heb ik nooit gehad of heb de kleine lettertjes niet gelezen. Mook al een keer onterecht geblokkeerd geweest wat wel in hield dat ik een dag niet kon spelen en dat net op een dag dat ik tijd had🙈 Wel een T$10 giveaway gewonnen met Sinterklaas. Deze is nu nog niet op mijn account gekomen. Wel al contact en reactie gehad van GG Nederland dat dit eigenlijk al wel had moeten gebeuren maar ook daarna nog niet ontvangen. Al met al een stroeve start maar idd zeker vele malen beter als HC en ik zal mijn weg vanzelf vinden en dan hopelijk een Bankroll opbouwen om de hogere buy ins ook te kunnen spelen.
  15. Danske1976

    Blokkade?

    Inmiddels is de tijd verstreken en kan ik er weer in. Nog steeds geen idee waarom. Tot op heden ook nog geen reactie van GG gehad. (Zowel mail als Messenger) update 10:57. Mail ontvangen. Had te maken met speel limiet. Deze was niet overschreden maar wel mijn account geblokkeerd. Heb excuses gekregen.
  16. Danske1976

    Blokkade?

    Inmiddels is de tijd verstreken en kan ik er weer in. Nog steeds geen idee waarom. Tot op heden ook nog geen reactie van GG gehad. (Zowel mail als Messenger)
  17. Danske1976

    Blokkade?

    Iemand hier ervaring mee? Geen idee waarom in geblokkeerd zou moeten worden🙈. mij heb ze gemaild maar nog geen reactie
  18. Sinds enkele weken nu ook account op GG. Gekozen voor mijn nickname gekozen door @TheGreatOne “Sloper-Onetime”. mals avantar heb ik het Onetime logo dus ik ben herkenbaar 😂.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.