Spring naar bijdragen

Gokker

Members
  • Aantal bijdragen

    31
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Gokker's Achievements

Member

Member (2/3)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Je hebt helemaal gelijk. Neem de spellen van een Games Unlimited of M-box. Deze betalen in speelhallen rond de 70% uit. In HC staan ze ook en betalen rond de 90% uit. Tenslotte staan er een aantal online die 95% uitbetalen. Dan zou je wel gek zijn om in een speelhal te gaan spelen.
  2. Ja dat klopt. Elk hoofdkantoor kan kijken wat er in de vestigingen gebeurt qua inworp, uitbetaling etc. Maar dit is gewoon een boekhoudprogramma (reac/isac). Waar ik werk gebeuren updates nog bij de automaat zelf, maar zal me niet verbazen als dit in de toekomst verandert.
  3. Misschien even leren lezen? Barcrest heeft me vertelt dat elke box zijn eigen uitbetaling heeft. Verder ben ik geen aflegger, maar werk in de branche. Maar veel succes met je internet kasten 😂😂😂
  4. Wat een dom verhaal. Speelautomaten in gokhallen zijn niet op internet aangesloten. Ze draaien prima zonder internet. Ze zijn alleen op een boekhoudprogramma aangesloten omdat de belastingdienst dit eist. Ook het uur verlies en rtp zijn per box en niet per meerspeler. Dit is ook mooi te zien op de multiplayer. Als op 1 box teveel verloren wordt Zal alleen deze box prijzen dubbel gaan geven. Dit is mij ook bevestigd door Barcrest. Tot slot kunnen afleggers er nog prima van leven, anders waren ze al weg geweest. Ik zie het nog dagelijks.
  5. Ik kan een heel eind met je meegaan, maar de laatste alinea ben ik niet met je eens. Naar mijn idee is het pas eerlijk als iedereen dezelfde kans heeft. Dit is bij echte casino's het geval. Door de rng maakt het niet uit hoeveel er in of uit een automaat is gegaan. In de speelhallen maakt dat wel degelijk uit. Maar dat is de wetgeving....
  6. Is niet helemaal waar. Het rookverbod geldt nu voor de horeca. Pas in 2022 mag er nergens meer in een rookhok gerookt worden.
  7. De jackpot uitbetalingen zijn veel hoger gezet zodat personeel niet zoveel hoeft te lopen.
  8. JvH heeft als lid van de VAN samen met HC een protocol geschreven. Dankzij dit protocol mogen ze eerder open. ( 1 juli ipv 1 september) Hier zul je dus ook moeten reserveren. Wordt nog leuk!
  9. Er zit overigens een half uur tussen de tijdvakken, dus je moet wel even wachten voor je er weer in mag.
  10. Staat op de site. Heb nog wel gevraagd of dat dan ook als 2e bezoek gezien wordt. Dat is niet het geval. Ik zou het waarschijnlijk wel doen. Ik vind het prettiger om zelf te kunnen bepalen hoe lang ik blijf.
  11. Je kan wel voor meerdere tijdvakken reserveren, zo kun je de hele dag blijven. Echter moet je er wel uit na een tijdvak en weer opnieuw inchecken.
  12. Gokker

    Rookverbod

    Ik heb gehoord dat jvh de rookruimtes gewoon laat bestaan. Ze zijn geen horeca zeggen ze.
  13. Nog niet alles is open, ligt aan in welke Deelstaat je bent. Bad Zwischenahn is nog dicht, maar gaat waarschijnlijk eind deze maand open.
  14. East coast slots. Speelt high limit, maar laat ook de (grote) verliezen zien. SD guy123. Omdat hij zo lekker ongegeneerd boos wordt en vloekt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...