Spring naar bijdragen

marquesa

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

marquesa's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

4

Waardering in de gemeenschap

  1. Bedankt voor de tip! Ik ga het proberen. Ik sta nu op 975 gems, na ong. 3 weken. Ik kan me niet voorstellen, dat het zo blijft doorgaan. Zowel, dan moet het wel lukken om voor Oktober, 2 overnachtingen bij elkaar te spelen. Ik vraag me wel af, of je 2 x 1 overnachting kan boeken, of dat het verplicht is, om de 2 overnachtingen in 1 boeking te doen. Ik zou het liefst na het bereiken van het aantal gems, 2,3K, de eerste overnachting veilig stellen, voordat ze het aantal gems per overnachting veranderen, of sowieso de regels aanpassen, of de gewenste datum blokkeren als deze bijvoorbeeld uitverkocht is. Misschien weet iemand dat. Succes!
  2. 2 weken geleden begonnen met spelen, level 27, 450 gems. Ik weet niet of ik veel gratis speelpunten laat liggen. Haal er per dag zo'n 1,5 miljoen op, alleen met de schatkistjes, wheel spin en heel soms een cadeautje d.m.v. een pop-up.( paar ton). Achievements button is volgens mij verdwenen, staat nu piggy bank, maar dat kost centjes, dus doen we niet. Weet niet wat het voordeel is van het stijgen in levels, zie nergens wat er gebeurt of wat het voordeel is van een hoger level. Ik speel m'n puntjes gewoon op, op de laagste inzetten en als ik wat meer punten krijg, dan vaak 40000 of 60000. Het liefst tijdens een event vanwege de krasprijzen. Verder ben ik niet zo handig/ervaren met computer/telefoon spelletjes, dus als iemand nog tips heeft, die op het forum nog niet vermeld zijn dan houd ik me aanbevolen... Mijn vrouw speelt Myvegas voor wat leuke dingetjes en ik speel ook nog de binion's app, maar daar heb ik echt m'n twijfels over. Die "hoedjesmeter" loopt vaak sneller, langzamer, of staat zelfs een tijd stil. Heeft niet veel te maken met je inzet of speeltijd. Bij de "gemsmeter" lijkt dat meer het geval. Ik ga in Oktober naar Las vegas, dus nog wel even de tijd. Zou fantastisch zijn, om een nacht(wellicht 2) in de Wynn te verblijven, voor slechts de resort-fee, een buffetje via Myvegas en een aardigheidje via de binion's app. Maar het belangrijkst is dat je aardigheid hebt in het spelletje, anders is het echt de tijdsinvestering niet waard. Succes!
  3. Dank je, ik vind het leuk om het internet af te speuren om meer te weten te komen over Las Vegas, dus vandaar dat ik ook op onetime kijk. Voorpret!😄 Als je voor het eerst naar Las Vegas gaat, is het wat mij betreft het belangrijkst, dat je niet midden in de zomer gaat ivm de temperatuur. Hetzelfde geldt eigenlijk voor december en januari, maar dan voor het omgekeerde(zwembadje). Locatie midden op de strip. En als laatste je reisdatum flexibel houden, dan kan je vaak wel een goede prijs krijgen voor de vliegtickets. Maar deze tips spreken eigenlijk voorzich😀.
  4. Dank je voorje reactie! Ik vond het leuk om de reisverslagen te lezen op je las vegas site. Zal kijken of ik foto’s kan vinden van m’n eerste bezoek. De vliegtickets voor het volgende bezoek zijn geboekt, maar de hotelovernachtingen nog niet. Ik ben nog geen goede aanbieding tegengekomen. Lijkt allemaal war duurder te worden, mede door de resort fee. Maar ik heb nog de tijd tot oktober. Zit graag beetje op jet midden van de strip. Bally’s, TI, Flamingo. Deze zijn meestal redelijk, qua prijs. Ik wacht nog even af, hoop dat het loont😄
  5. Poker! Ben op dit forum terechtgekomen, door gratis slots apps, van Myvegas, Wynn en Binion’s. Voor leuke kortingen. Vol goede moed begonnen, deze week. Maar ik geloof dat het heel lastig wordt, om een kamer vrij te spelen😄
  6. Hoi, ik kom uit de buurt van Utrecht. Ben in 1995 voor het eerst, tijdens een rondreis, in Las Vegas beland. Vanaf dat moment heeft deze stad me niet meer los gelaten. Dit jaar(oktober) ga ik voor de 8ste keer. Bij het afstruinen van het internet ,voor tips en aanbiedingen, terecht gekomen dit forum. Samen weet je meer!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.