Spring naar bijdragen

Juliusawo

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Juliusawo's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb het geld al gekregen! Julie praten veel poep
  2. Ik heb nog niks terug gekregen dat ik mijn broertje zijn dingen moest sturen. Ik heb simpel weg mijn gegevens opgestuurd. zullen ze zeker weten moeilijk gaan doen? Zo ja, dan volg ik je stappen op Ik stort simpelweg vaak via mijn broertje omdat hij geld op zijn rekening heeft en mijn internetbankieren vaak niet werkt. ik voel me zo dom.
  3. Ik vraag om oplossingen. Niet om jou bagger reactie
  4. Staat dit ergens in de regels? Als ik dit wist had ik het niet gedaan. Is het niet een verzachtende omstandigheid omdat het wel mijn broertje is?
  5. Hey, ik heb op Unibet 2000€ gewonnen, Helaas moet ik mijn account verifiëren na het uit cashen. Ik ben zelf 18+ maar ik heb vaak geld op het account gezet met de pas van mijn 16 jarige broertje denkend dat dit geen probleem is. Al lees ik op fora dat dit wel een probleem is. Gaat Unibet moeilijk doen en krijg ik mijn geld wel uitgekeerd? groet David
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.