Spring naar bijdragen

ThomasB

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

ThomasB's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

3

Waardering in de gemeenschap

  1. Ja dat kan ook, het is wel een extra kick als je op iets inzet. En dan al helemaal als je wint, haha!
  2. Dit is nou hetgeen waar ik altijd gek van word op forums. Als iemand is een keer zijn best doen om een verhaal te vertellen, met goed onderbouwde statements dan zijn er altijd mensen die er direct weer op gaat 'haten'. Proberen het bericht of de persoon onderuit te halen. Persoonlijk vind ik dat deze mensen eigenlijk direct van ieder forum af gegooid moeten worden, aangezien deze alleen een negatieve invloed hebben op de rest van de community leden. Volgens mij zijn wij hier allemaal om van elkaar te leren, wat betekent dat eenieders kennis welkom is. Zelf doe ik sports betting pas rond de 3 maanden, en heb ik er een beetje verstand van maar zeker niet heel veel. Na het lezen van de post van @ValueBetting had ik direct al weer meer kennis. Waar ik voorheen altijd snel afkeerde van betalende tip services, klinkt het inderdaad heel logisch dat je kijkt naar het te behalen resultaat. Als je er meer voor terugkrijgt dan je geeft is het automatisch de moeite waard. Zo had ik er voorheen nog niet naar gekeken. Dus ik wil je graag bedanken: ValueBetting voor het delen van je kennis! Wat betreft de bet van Transparent Bets, vind ik het al mooi dat die heeft gewonnen. Alhoewel ik zelf ook niet snel voor een onbekend team zou gaan, kan het toch met meer achtergrondinformatie de moeite waard zijn. Ik ben benieuwd naar de rest, ik blijf jullie in ieder geval volgen!
  3. Ik vind het juist leuk om de tactiek erachter te bekijken. Veel mensen laten zich puur door emotie sturen bij het inzetten van een wedstrijd. Met een fatsoenlijke tactiek denk ik dat je zelfs een leuk zakcentje kan verdienen
  4. ThomasB

    Hallo

    Hallo allemaal, Ik ben Thomas (28 jaar) en doe nu ongeveer 3 maanden aan online sports betting. Door een aantal vrienden was ik simpelweg begonnen met het plaatsen van een bet op een voetbalwedstrijd voor de grap, maar toen ik iets verder op onderzoek uitging kwam ik er toch al snel achter dat er serieus geld mee te verdienen valt. Heel ervaren ben ik nog niet, maar ben op zoek om mijn kennis steeds verder uit te breiden. Op dit forum is daar wel de mogelijkheid voor heb ik al gezien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.