Spring naar bijdragen

VanDoekoe

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Alles door VanDoekoe geplaatst

  1. Ik heb zelf ook even een poging gewaagd aan dit avontuur. 200 euro er op en uiteindelijk 10.500,00 uit gecashed. Begonnen met 5 euro op alle 4 de bonusgames. Dit resulteerde in een 200x winst op de Cash hunt. Vervolgens mijn inzet verdubbeld naar 10 euro per bonus game. Nogmaals cash hunt dit maal 150x. Vervolgens de inzet met nog een keer 5 euro verhoogd per bonus game. Toen kwam de klapper: 15 euro op pachinko. Pachinko was ook nog eens 10x. Dit zorgde voor 500x15. Tussendoor natuurlijk ook vaak niks gehit maar deze klappers zorgde voor een top resultaat.
  2. Tip! Ik weet niet als het hier al bekend is? Volg James Hite op Facebook. De beste man deelt regelmatig links voor extra munten. Inmiddels heeft die een hele rij verzamelt die je nog steeds kan gebruiken
  3. Hoi Bertjens Ik ben nu twee keer naar LV geweest eerste keer alles geboekt ineen keer op Expedia. De tweede keer (vorig jaar augustus) wat meer research gedaan en dat loont wel! Wat betekent extra budget voor Vegas. 1. Gebruik de apps als Myvegas om gratis shows, eten,drinken en ook overnachtingen te scoren. 2. Maak gebruik van www.mycheapvegas.com voor extra aanbiedingen ivm de overnachtingen. Combineer deze dan met je comped nachten. 3. Gebruik Skyscanner voor je vlieg tickets en stel alarmen in op de evt data dat je die kant op wilt! Mede met deze tips ben ik vorig jaar 11 nachten in LV geweest. Eerste 2 nachten comped op mijn acc in park MGM. Vervolgens 2 nachten op acc van mijn vriendin. 4 nachten voor dus alleen resort fee met behulp van Myvegas. Ongeveer 150 euro. Via mycheapvegas 7 nachten geboekt met een dagelijkskrediet van 50 dollar voor in totaal 624 euro. Via Skyscanner 2 tickets retour voor 752 euro. Dus in totaal 1526 euro met zijn 2en voor 11 nachten + 350 dollar krediet. Succes!
  4. Bedankt voor deze gouden tip! Veel geluk gehad in een klap naar 856k LP
  5. Voor mijn vakantie naar Las Vegas was ik opzoek naar een hotelkamer. Vervolgens kwam ik terecht op de site www.GoSeek.com . Tot mijn verbazing kwamen hier spotgoedkope prijzen uit als je een premium lidmaatschap afsluit voor 30$ per jaar. Heeft iemand hier ervaring mee ? Want dit lijkt gewoon te mooi om waar te zijn...... hieronder enkele voorbeelden.
  6. Bedankt voor de reacties ze zijn allen zeer bruikbaar ! Het combineren van expedia en de comps is inderdaad een goede optie. Wellicht dat wij op deze wijze meerdere hotels kunnen pakken die jullie ons hebben aangeraden. Inmiddels hebben we beide 150k+ aan munten op myvegas. Maar hoe werkt het precies met die gratis nachten ? Ik zag bijv bij MGM grand verschillende opties voor gratis nachten. Mag je die dan ook combineren ? Want als dat kan is het wellicht handig om later te boeken ivm het gebruiken van deze rewards.
  7. Vorig jaar augustus ben ik voor het eerst samen met mijn vriendin naar Las Vegas geweest en ook wij hebben nu het virus te pakken ! Daarom willen wij graag dit jaar weer naar LV. De vorige keer zijn wij 12 dagen geweest en hebben wij geslapen in het SLS. Het SLS was een prima hotel, relatief rustig , erg schoon en het heeft een goede aansluiting met de monorail. Waardoor je ook zo in de gezelligheid midden op de strip staat. Omdat er zo veel mooie hotels zijn in LV wil ik nu wel een ander hotel proberen ,maar kiezen is erg lastig. Wat wij een pluspunt vonden bij het SLS was het zwembad. Het was hier rustig waardoor je altijd een ligbedje had en je overdag lekker met een cocktail op je bedje of in het zwembad kon vertoeven. Wij waren hier 's middags dan ook vaak aan het relaxen in de hitte om ons op te laden voor de lange nachten. Hoe is dit gesteld bij andere hotels aan de strip ? Daarnaast vinden wij de locatie ( op de strip) of bereikbaarheid zoals in het SLS met de monorail belangrijk. De kamer vinden we niet zo belangrijk aangezien we hier weinig tijd hebben doorgebracht net zoals de meesten denk ik. Vorige keer hebben wij geboekt via expedia. Wellicht dat er nog andere / goedkopere opties zijn ? Ook heb ik hier vaak gelezen dat men in meerdere hotels slaapt ook hier staan wij voor open voor eventuele tips.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...