Spring naar bijdragen

Bon Sjans

Silver
  • Aantal bijdragen

    1008
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Bon Sjans's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

6

Waardering in de gemeenschap

  1. VEGASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  2. Ik wil dit gaan livestreamen via mijn GoPro
  3. Ik ga in Las Vegas met een hot air balloon over de stad vliegen, wheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  4. Ziet er spik en span uit en ben positief verrast, kan HC toch nog iets goed doen Wat ik dan wel weer raar vind is dat ik bij "Mijn aanbiedingen" een voucher krijg voor een gratis drankje, terwijl ik Diamond Card houder ben.
  5. Zojuist Mei Li Vos op Radio 1 die vertelt dat de sponsoring op deze manier niet gaat gebeuren. Jammer! Ik juich dit soort initiatieven echt van harte toe. Het is erg goed voor de Nederlandse sport en met name ook voor sporters die nu nog moeilijk sponsoren kunnen vinden. (bv tafeltennis, skiers/snowboarders, etc)
  6. Onetimers in LV in maart: @Gebruiker 01-03 t/m 12-03 @The_Special_One 06-03 t/m 16-03 @SubAqua 09-03 t/m 19-03 @BonSjans 09-03 t/m 19-03 (Maatje @Bonsjans 12-03 t/m 19-03) @JackPot en @TheGreatOne 12-03 t/m 19-03 @Sinister6 14-03 t/m 31-03 Mmmmhh, toch wat minder mensen dan ik had gedacht! Desalniettemin is het misschien niet leuk om samen met elkaar een keer wat te eten ergens in de avond? Wellicht i.c.m. een privé-pokertoernooitje in Binions net als de vorige keer? Wat denken jullie van het Hofbrauhaus (naast het Hard Rock hotel)? Bier, tieten en schnitzels eten onder het genot van een lekker tiroler muziekje op de achtergrond in modderfokking Las Vegas, heerlijk toch? (klik op 't filmpje hieronder voor een voorbeeld) Laat het maar weten, dan kan ik misschien wat regelen!
  7. Groeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen! Het is, mathematisch gezien, de meest verstandige keuze en zo lifechanging is een miljoentje natuurlijk nou ook weer niet. Oh, en daarnaast ben ik natuurlijk een grote Lucille fan, dusja. Wat kies jij Armijn?
  8. Klopt @lovegas, erg leuk. Hotelkamerprijzen wel stukken duurder, maarja het is niet anders
  9. GEWELDIG! Komt dat OneTime casino er zeker weten of niet @TheGreatOne
  10. Deze regel hebben ze ingevoerd omdat er teveel chinezen waren die hun zwarte €500,- briefjes de hele tijd voor lagere denominaties zaten in te wisselen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...