Spring naar bijdragen

Gans1977

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Gans1977's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

4

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb een keer met inzet 2.4 miljoen bij Dragon Power de Platinum reward gewonnen van 2,4 mld ongeveer. Heb hem toen heel lang met inzet 400.000 laten spinnen. Verder speel ik ook vaak alleen tijdens scratchers. Als je dan op verlies staat maak je dit met de bonussen op die kaarten dan vaak weer goed.
  2. Ik speel zelf sinds oktober en heb inmiddels 12218 gems en mijn vrouw heeft er rond de 5500. Ik zie dat je maximaal 4 nachten achter elkaar kunt boeken. Kan ik het jaar erna wel weer opnieuw nachten boeken of is 4 nachten echt het maximaal aantal nachten dat je via de app mag incasseren per persoon?
  3. Voor € 401 een retourtje met Britsch Airways? Waar heb je die prijs gevonden? Wij vertrekken een weekje eerder, dus hopelijk geldt die aanbieding dan ook.
  4. Dat klinkt niet echt lekker. Ze hadden wel mooie vliegtijden. Ben nu reeds 5x met Delta gevlogen en is me altijd goed bevallen. Nooit een minuut vertraging gehad. Dan misschien toch tot januari wachten op de wereld deal weken. Dalen de prijzen op Expedia dan ook?
  5. In april willen mij vrouw en ik weer voor 9 nachten naar Vegas. De laatste jaren heb ik vlucht en kamers los geboekt, maar zit nu op Expedia te kijken. Vorige maand zag ik daar de vluchten via Delta met slechts een bijbetaling van € 42 p.p. Nu staan deze er op met bijbetaling van € 229 p.p. Weet iemand of later de mooie tijden weer beschikbaar worden zonder bijbetaling of zal dit alleen maar gaan stijgen? Er staan nu wel mooie tijden op zonder bijbetalen met Britsch Airways. Ben nu aan het twijfelen of ik langer moet wachten in de hoop dat de hotelkamers en vlucht goedkoper worden of toch maar voor de zekerheid moet gaan boeken. Normaal boek ik in januari tijdens de wereld deal weken. Iemand hier ervaring mee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.