Spring naar bijdragen

Erwtje59

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Erwtje59 geplaatst

  1. Als je op de site van HC kijkt kan je per vestiging zien hoe druk het is. Vaak is er in de middag voldoende ruimte om te komen zonder reservering.
  2. HC heeft de handmatige betalingen verhoogd naar 1000 euro en hoger. Grotere betalingen en jackpots onder de 1000 euro worden nu gewoon bij de creditmeter bijgeschreven. Hierdoor hoeft het personeel minder met cash geld te lopen.
  3. Daar kan HC niet zoveel aan doen. Een week voor opening waren de schermen tussen de automaten nog toegestaan. Dat is een week voor opening weer veranderd in niet toegestaan. Daarom hebben veel vestigingen van HC de schermen alweer weggehaald. Het maakt het er tenslotte niet gezelliger en mooier op.
  4. Ondanks dat er in sommige vestigingen van HC nog schermen tussen de automaten staan, mogen de meeste automaten toch niet naast elkaar worden aangeboden. Dat heeft met de 1,5 meter regel te maken die binnen nog steeds geldt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.