Spring naar bijdragen

Miljoenenjacht

Members
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Miljoenenjacht last won the day on mei 5 2019

Miljoenenjacht had the most liked content!

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Miljoenenjacht's Achievements

Member

Member (2/3)

23

Waardering in de gemeenschap

  1. Haha.. die oude bioscoop vroeger geen hek omheen. Daar kon je dan daar even lekker tegenaan pissen onderweg terug naar je appartement.:)
  2. Ik loop hier tijdens spelen van mijn roulettesysteem in gokhal ook tegenaan. De automatische roulette is te verslaan maar dit vergt opperste concentratie. Gisteren begint er ineens een kerel tegen mij te praten. Resultaat een uur voor niks gezeten.
  3. Oke duidelijk, in dat geval herzie ik mijn mening en zal één en ander wel random kunnen zijn.
  4. Het gaat mij in deze puur om dit specifieke spel en het feit dat je schijnbaar geloofd dat de maximum multiplyer onbegrenst is. Als dat echt het geval is zal uiteiendelijk een keer een combinatie vallen die het einde van die hele aanbieder betekend. Dat geloof ik gewoonweg niet. Is dit toevallig jouw filmpje @TheGreatOne? Dit trickerde mij een tijdje terug namelijk om mij uberhaupt eens in dat wiel te verdiepen.
  5. Ik heb deze miesgassers één keer een dikke poot uitgedraaid. Daarna nooit meer wat van ze ontvangen.
  6. Wanneer ze je ook alcohol geven kan het misschien zijn dat je nog net niet in aanmerking voor een goldcard maar er wel tegenaan schrukt.
  7. Ze weten inmiddels zo'n beetje overal wel dat die Megastar te pakken is. Als je het te bont maakt trappen ze je er gelijk uit.
  8. Ik ga dik 20 jaar bloed, zweet en tranen hier nu (nog) niet op dit forum weggeven. Eerst even mijn eigen zakkenvullen.
  9. 01/05/2019 Qua systeem laatste puntjes op de i gezet en 50 euro opgenomen de missie kan beginnen. 02/05/2019 Sessie: 2 uur; Roulette type B; Systeem A; Resultaat: -€20,00; Bankroll: € 30,00 Sessie: 2 uur; Roulette type B; Systeem B; Resultaat: +€50,00; Bankroll: € 80,00 03/05/2019 Sessie: 1 uur; Roulette type C; Systeem B; Resultaat: -€30,00; Bankroll: € 50,00 (Opmerking: 4 plein/€28,80 gemist door afleiding telefoon) 04/05/2019 Sessie: 1 uur; Roulette type A; Systeem A; Resultaat: +€160,00; Bankroll: € 210,00
  10. Lang verhaal kort ik denk dat ik de automatische roulette in de speelhal kan verslaan en heb besloten om van 50 euro één miljoen te maken. Ik speel twee progressieve systemen [A en B] die ik beide nog probeer te optimaliseren. Daarnaast speel ik op verschillende types automatische roulettes [A, B en C]. Ik speel korte sessies in casino's verspreid door heel Nederland om zo veel mogelijk onder de radar te blijven. In dit topic kunnen jullie mijn voorgang volgen.
  11. Ik verbaas je wederom over de naïviteit hier. De gokindustrie verkoopt vaak slechts een illusie. Evolution Gaming gaat echt risico niet lopen je ze kapot kan spelen.
  12. Op youtube zag ik een filmpje met 2 keer change goed voor totaal 24× multiplayer. Stel er valt nog keer change met 10x achteraan en dan vier worpen. Dan start je al met 240x. Als dan in de worpen 2000x valt zit je op 480.000x. De totale uitbetaling met een gelijk aantal spelers en inzetten als in het bovenstaande filmpje zou de aanbieder dan rond de 190 miljoen gaan kosten. Dit gaat hem echt niet worden dus ga er maar gerust vanuit dat dit spelletje werkt als een gokkast en de hele liveshow slechts animatie is.
  13. Inderdaad @babboe Lekker naief cluppie hier.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.