Spring naar bijdragen

Johan

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Alles door Johan geplaatst

  1. Geen pull (poule?) voor mij, wel graag 1000$ op rood. En 500$ op 17/20 in dezelfde draai. Succes! - Johan
  2. SCHRAPEEERRSS! Ik, admin, kom zeker ook even mijn gezicht laten zien. Mits het in Amsterdam is natuurlijk, want nog steeds lui. Goed om te zien dat de community doorzet :-) Gr, Johan
  3. Johan

    Johan :-)

    Haha, a lifetime ago he! Ja we hebben zeker een hoop meegemaakt. Als we nog eens oud zijn huren we een schrijver (Liefst een advocaat of een grappenmaker) om al onze verhalen op te schrijven GreatOne! Heel veel plezier de komende week!
  4. Oh gokken met de Great one! Dat wil ik wel! Ik geloof dat El Cortez al jaren adverteert met de loosest slots in town, maar ik heb eigenlijk geen idee of dat casino er nog wel staat tegenwoordig ;-) (PS: Gefeliciteerd met jullie leuke site, ik zal af en toe een kijkje komen nemen)
  5. Johan

    Johan :-)

    Ik heb zo'n gevoel dat ik hier wel wat mensen ken. Ik ben Johan, 32 jaar en ik ben student Natuurkunde. Voor de verandering heb ik niets met deze site te maken en kan dus heeeeerlijk heeeeel af en toe de rol van gebruiker vervullen. J
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.