Spring naar bijdragen

MegaBetService

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

MegaBetService's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Ten eerste wil ik 1 misverstand de wereld uithelpen. Je praat over jullie, maar ik ben ook gewoon een klant die een betaald abonnement heeft bij Transparent Bets. Ik betaal gewoon voor mijn tips en ik krijg 0,0 van de winst die Transparent Bets maakt. Ik weet dus niks over hun redenen om voor bet365 te kiezen, hun bedrijfsvoering of welke keuzes ze dan ook maken. Daarbij wil ik zeggen dat een account op bet365 inderdaad winstgevender zou zijn, maar zelfs zonder toegang tot die bookmaker weet ik nog iedere maand mooie winsten te maken met behulp van hun tips. Ik ben iemand die wat extra geld wil verdienen met inzetten op sportwedstrijden en dit lukt tot nu toe steeds met de tips die zij geven. Ik heb dus geen reden om te klagen, en zodra de markt ook in Nederland open gaat kan het alleen nog maar winstgevender worden. Verder kom je erachter dat Transparent Bets een internationale organisatie is wanneer je jezelf een beetje verdiept in de organisatie. Zij zullen dus klanten over de hele wereld hebben, klanten die wel via bet365 kunnen spelen. Ik denk dat dit dan ook de reden zal zijn dat zij blijven vasthouden aan bet365 in plaats van zich alleen maar aan te passen aan de Nederlandse markt. Maar nogmaals, dit is hoe ik het denk te zien.
  2. Beste Dopey, Dat is zijn vraag wel, want hij vraagt hoe ik omga met de hoeveelheid tips die ik niet kan spelen doordat ik geen bet365 heb. Sportmarket en in-play inzetten zijn de twee manieren waardoor ik toch bijna alle tips kan spelen van Transparent Bets. Dat is de manier hoe ik omga met de tips voor bet365.
  3. Beste JackPot, Ben je toevallig bekent met Sportmarket? Dit is een geweldig alternatief voor het spelen op verschillende bookmakers. Het werkt eigenlijk als volgt. Sportmarket zet voor jou een bet in bij een bookmaker. Hierdoor hoef je zelf geen meerdere accounts bij verschillende bookmakers aan te maken om zoveel mogelijk bets te kunnen spelen. Doordat Sportmarket bij heel veel verschillende bookmakers inzet is de kans veel groter dat je de tip via dit platform kunt spelen dan via bijvoorbeeld alleen je Unibet account. Daarbij komt het ook nog wel eens voor, en dit is voornamelijk bij de basketbal wedstrijden buiten Europa, dat je de tip niet voor de wedstrijd kunt inzetten. Het is echter wel zo dat deze tips dan vaak zodra de wedstrijd is begonnen beschikbaar komen bij verschillende Europese bookmakers. Vooral WilliamHill biedt veel basketbalwedstrijden buiten Europa aan wanneer deze eenmaal zijn begonnen. Je moet dan helaas wel zelf in de gaten blijven houden wanneer de wedstrijd begint en dan wanneer mogelijk zo snel mogelijk inzetten. Op deze manier speel ik eigenlijk altijd mijn tips van Transparent Bets, en het komt dan maar zelden voor dat ik een bepaalde tip helemaal niet kan spelen.
  4. Mijn ervaringen met Transparent Bets zijn uitstekend te noemen. Ik volg ze nu al meer dan een jaar en de resultaten bevallen me uitstekend. Op de afbeelding zijn mijn statistieken bij hen te zien over 2019. Het mooie aan deze organisatie is dat zij beginners graag tegemoet willen komen door kortingen uit te delen. Hierdoor is de drempel om in te stappen niet zo hoog en kun je relatief goedkoop ervaring opdoen met de service. Zo kost de 1ste actieve maand maar €29. Daarbij heb ik van Transparent Bets de volgende code gekregen: A05JJ. Vul je bij je aanmelding deze code in bij 'Vouchercode', zoals aangegeven in de 2de afbeelding dan krijg je ook nog eens een 5% korting over het aankoopbedrag. Vooral na de eerste testmaand is dit een welkome korting op het aankoopbedrag. Ik kan iedereen aanraden om dit eens uit te testen. De eerste maand kost niet veel geld en ik kan uit ervaring zeggen dat ik tot nu toe nog steeds mijn aankoopbedrag heb terug verdiend met de bets die zij plaatsen. Na de eerste maand kun je altijd nog kijken of deze service iets voor jou is of toch niet.
  5. Bedankt voor je reactie TheGreatOne!a Ik zal deze topics eens goed gaan lezen
  6. Hallo allemaal! Ben jij geïnteresseerd om op maandelijkse basis wat extra geld te verdienen? Het investeren in sportweddenschappen kan dan echt iets voor jou zijn! Zelf doe ik het al ruim een jaar door middel van een betaalde tipservice, namelijk Transparent Bets. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over hun service en natuurlijk de winstgevendheid. Deel hieronder jullie ervaringen met Transparent Bets of andere betaalde tip services.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.