Spring naar bijdragen

WilliamHill

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door WilliamHill geplaatst

  1. Gisteren heb ik Fairplay Rotterdam weer eens bezocht en moet eerlijk bekennen dat ik een Topdag heb gehad achter de automatische roulette aldaar. Ik heb 250 euro gewonnen, eindelijk na zoveel tijd een klein gelukje. Ik ben maar opTijd gestopt, kon het geld namelijk wel goed gebruiken..Er zijn nog wat rekeningen in de aantocht. Ik heb veel amusementshallen binnen Nederland bezocht, en moet eerlijk toegeven dat FairPlay Rotterdam de meest stijlvolle amusementshal van Nederland is. Personeel erg vriendelijk en altijd behulpzaam. Het enorme pand kent 3 verdiepingen, alles is schoon en nieuw, zo voelt het ook aan!! PERFECT WERKENDE AIROCO in de rokersruimte ! Frisdrank krijg je uit flesjes, heerlijke koffie, en er is zelfs Redbull te verkrijgen!!! Ik vind het spelen bij FairPlay GEWELDIG, ik kom er altijd graag, alleen jammer dat mijn geluk daar ver te zoeken is. 9 van de 10 keer ga ik er met een rotgevoel weg.. Gisteren was dus in één woord gewéldig!
  2. Fairplay kan zelf bepalen wie ze laten winnen en wie ze leegplunderen..zij hebben de geldkranen in handen.. soms zetten ze hem open, dan kan er gewonnen worden, vaak is de geldkraan gesloten en dan lever je in.. Ze kunnen ook de geldkraan voor een bepaalde speler sluiten. Achter welke automaat je ook gaat zitten, je zult niks winnen omdat het niet mag van hen. Ik spreek regelmatig spelers die er hetzelfde over dénken
  3. In FairPlay Rotterdam loop ik ook alleen maar in te leveren..IK HEB DAAR AL ZOLANG NIKS MEER GEWONNEN!!! Op een gegeven moment wordt het waanzin.. elk bedrag 100,150,300 euro waarmee ik kom werk ik netjes naar de 0,00 euro op de automatische roulette aldaar, met amper een prijsje..achteraf voel ik me altijd weer genaaid!!
  4. Het zou me niks verbazen als een van de hogere personeelsleden jou getipt heeft bij de politie, en dat ze jou daar dus stonden op te wachten.. Puur uit eigen gewin. Ik heb altijd al het gevoel gehad dat bepaalde vestigingen van Fairply valsspelen
  5. Beste collega's roulettespelers, Ik open deze discussie omdat ik toch een keer zeker wil weten of het balletje bij de automatische roulette echt random valt, zoals sommige amusementshallen beweren ahum.. Of is er sprake van een uitkeringspercentage zoals bij fruitmachines?? Waarom Doen die hallen er zo geheimzinnig over, en waarom is er tot op heden nog steeds geen duidelijk antwoord op deze vraag!!! Ze zeggen allemaal wat anders. WAT IS ER DESTIJDS UIT HET ONDERZOEK VAN KASSA GEKOMEN?? WEET IEMAND DAT? Ik vind dat spelers het recht hebben om de waarheid te weten! Dit is een zeer belangrijke issue want vergeet niet dat er teveel naïeve mensen in de problemen komen.. Ik zie teveel mensen om mij heen kapot gaan door die euroslikkers!!! Graag jullie mening hierover..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...