Spring naar bijdragen

Maurice

Members
  • Aantal bijdragen

    121
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Maurice's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

7

Waardering in de gemeenschap

  1. Maurice

    Bitcoin gaat crashen!

    2 scenario's: - We hebben getopt en gaan een correctie periode in, dan is 15k-17k over 4-6 maanden best realistisch - We hebben gecorrigeerd en stomen veel harder door in deze parabolische curve. Hoe dan ook, we schrijven hier geschiedenis!
  2. Monero is overigens de superieure privacy coin vergeleken met al z'n concurrenten en alternatieven. Hele goede kandidaat voor een long term portefeuille.
  3. Maurice

    XRP Ripple aankopen?

    Reden dat veel beginners hierop uitkomen is omdat Ripple een consortium van banken heeft weten te landen voor een samenwerking. Dit zijn wel echt serieuze internationale banken die experimenteren en pilots draaien met blockchain. Super goed nieuws dus. Maar........ De munt XRP staat los van de organisatie Ripple en is alle behalve een vereiste voor de technologie of toepassing die ze voor ogen hebben. Banken zullen eerder hun eigen blockchain uitrollen dan XRP gebruiken. Bovendien was het jaarlijkse event 'Swell by Ripple' een aanfluiting, wat de prijs geen goed heeft gedaan.
  4. NEO is 1 van de veelbelovende coins in mijn crypto portfolio. Begin mei deze coin op het spoor gekomen toen hij nog Antshares heette en de eerste grote batch voor $1-$5 gekocht, daarna op meerdere prijzen blijven bijkopen steeds. Ik bewaar overigens alles in m'n cold store, een Nano Ledger S wallet. Hierin genereren mijn Neo's ook passief inkomen in de vorm van NeoGas tokens. Ben het er niet mee eens dat dit 'de coin voor de chinezen is', zelfs met de huidige restricties en regulaties in China gaat NEO heel groot worden daarbuiten.
  5. Dit vind ik mooi en ga ik volgen! Erg interessant om concrete voorbeelden te zien
  6. Vrij pijnlijk dat ik hier destijds niet in kon stappen (wat ik hier probeerde). In de tussentijd werd het blijkbaar wel mogelijk om toch via Binck niet-OTC aandelen te kopen. Mijn visie hierin is dat Pokemon Go het ultieme marketing platform kan worden. De veranderingen die ze nu doorvoeren wijzen erop dat bedrijven binnen korte tijd geld kunnen stoppen in zogenaamde geografische Pokéstops en dat hier voor spelers vele, mogelijke exclusieve, extra's te krijgen zijn. De franchise heeft bewezen vele decennia te kunnen overbruggen en wat nu voor mij (28 jaar) nostalgie is, zal de komende jaren voor alle andere generaties ook zo worden. Dergelijke grote MMORPG's (World of Warcraft, Guildwars, etc) hebben aangetoond dat mensen daar graag (zeeën van) tijd aan besteden. En nu het in een casual, maar potentie tot hardcore, vorm is gegoten, heb je te maken met iets dat veel groter is dan slechts een hype of trend. Pokemon Go is longlasting en toonaangevend vermoed ik!
  7. Maurice

    Dexxi.nl

    De partij Indexus is met een nieuw product naar de markt gekomen, namelijk Dexxi.nl. Wederom een manier om Indexbeleggen te versimpelen voor de consumenten. Op het eerste gezicht ziet het er strak uit en zijn de totale kosten van 1% (0,8% totaal jaarlijks beheer en 0,2% ETF kosten) aan de lagere kant vergeleken met andere vermogensbeheerders. Ik weet niet zo veel over de mannen van Indexus zelf, maar heb een paar contactmoment gehad in mijn overweging om daar wat vermogen onder te brengen. Ik heb geen belang in Indexus/Dexxi overigens, maar ben erg benieuwd of dit is waar mensen op zitten te wachten en wat we hier van vinden.
  8. Go go go! We got this Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. Maurice

    Think ETF's

    @Jackpot Waren er toevallig nog plannen om hier wat uitgebreider op terug te komen? Wat is het voordeel/de reden voor Think Capital om te werken met een dergelijke wegingsfactor?
  10. Neem de functionaliteiten van Whatsapp als voorbeeld, et voila! Dat is wat gebruikers tegenwoordig verwachten.
  11. Maurice

    Goodbye!

    Ik snap je keuze heel goed! See you in real-life
  12. We gaan voor de langste adem! Leuke beschrijving weer Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  13. Ook al reageer ik weinig (lees het forum niet echt, maar Whatsapp altijd), ik geniet toch van je updates en uitleg! Appreciated!
  14. Een vriend van me zit vrij diep in de e-sports wereld en is ook hoofdscheidsrechter op de wereldtoernooien geweest etc. Stuur maar een PM naar me met wat info, dan zal ik het eens aankaarten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...