Spring naar bijdragen

MrMoney

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Locatie
    Flevoland

Recente profielbezoeken

75 profielweergaven

MrMoney's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

7

Waardering in de gemeenschap

  1. Iedereen bedankt voor het warme welkom! Ik verdien momenteel vooral mijn geld met een aantal websites in de performance marketing. Daarnaast heb ik een aantal informatieve websites waarmee in inkomsten genereer door met adverteerders te werken.
  2. Thanks! Goed om hier te zijn. 🙂
  3. MrMoney

    Online geld verdienen

    Online geld verdienen doe ik al enkele jaren met veel succes. Dit kan inderdaad op veel verschillende manieren en ook het aantal internet ondernemers blijft maar groeien. Toch zijn er nog veel mensen die geen idee hebben van hoe dit eruit zou moeten zien, of waar je mee zou kunnen beginnen. Regelmatig wanneer mij gevraagd wordt wat ik doe en ik erover vertel. Merk ik dat mensen er maar weinig van begrijpen. 🙂 Dit is wat een belangrijk element kenmerkt wanneer je online geld wilt verdienen. Namelijk het verschil tussen het consumeren van content en het produceren van content. De meeste mensen zitten op het internet op te consumeren en tijd te verdrijven. En vragen zich veelal maar af wat het verdien model van een bepaalde website of app is. Enkele voorbeelden zoals affiliate marketing en je skills als service aanbieden via Fiverr werden al genoemd in dit Topic. Maar er zijn nog veel meer manieren waarmee je een online inkomen genereren kunt. Ik zou zeggen lees het eens door en doe er je voordeel mee. Vooral beginnende internet ondernemers en leken zullen verbaasd zijn van de mogelijkheden.
  4. Mijn muziek smaak is ontzettend breed. Ik hou van veel genres en in elk genre is wel hele toffe muziek te vinden. Echter hebben heeft Rap, Hip-Hop, Soul, Funk, Disco, House en het brede spectrum van de moderne elektronische muziek mijn voorkeur. As we speak heb ik dit nummer van Floating Points in Spotify op staan.
  5. MrMoney

    Vrije tijd

    Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd aan mijn online business te werken. Nee grapje, met mijn business probeer ik juist meer vrije tijd te creëren en financieel vrij te zijn. Dit lukt aardig en kan ik steeds meer tijd spenderen aan mijn gezin, vakanties, het kijken van films, lezen, tuinieren, vooral veel sporten en lekker met muziek bezig zijn.
  6. Beste Onetimers, Ik heb mijzelf vandaag hier geregistreerd en dacht laat ik beginnen met een bericht waarin ik mij voorstel. Noem mij MrMoney, een bijna veertiger die in de provincie Flevoland woont en werkt. Ik verdien al enkele jaren online mijn geld en ben erg geïnteresseerd in onderwerpen die hier mee te maken hebben. Vooral online ondernemen, marketing, finance en alles wat met de crypto en blockchain space te maken heeft spreekt mij enorm aan. Daarnaast ben ik een fervent muziek liefhebber waarmee ik semi-pro mijn brood verdien. Verder ben ik een echte levensgenieter en vind ik geluk en een goede gezondheid het allerbelangrijkst. Geld is mooi, handig en ik hou er echt van maar het is niet alles! Ik ben benieuwd wat dit forum mij gaat brengen welke eventuele 'online' vriendschappen het brengt en hoop ik een hoop van elkaar te kunnen leren maar een een leuke tijd te hebben. Groet, MrMoney.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.