Spring naar bijdragen

capetown1980

Members
  • Aantal bijdragen

    31
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door capetown1980 geplaatst

  1. Betfair keert terug begin 2022 als onderdeel van PokerStars.
  2. Ik woont gewoon in NLD. Was ooit in kaapstad op vakantie en vindt 't zo mooi, vandaar "capetown" De Belastingdienst zegt dat de vrijstellingsregel voor EU internet kansspelen alleen voor casinospelen geldt.
  3. De inspecteur zegt dat Betfair Exchange geen online kansspel is en de vrijstelling daarom niet geldt.
  4. Vandag had ik een standpunt van de belastingdienst binnen mbt winst op betfair. Ze vinden dat er kansspelbelasting betaald moeten worden voor winst boven €449. Ik hoor graag jullie meninge hierover en het nodige advies zal gewaardeerd worden.
  5. Ik vindt heel veel verschillenden antwoorden op Google...
  6. Ik vindt heel veel verschillenden antwoorden op Google...
  7. Heeft iemand 't link waar de Nederlandse rechter zijn uitspraak had gedaan?
  8. Hoi, moet men nou wel of niet aangiften doen voor kansspelbelasting als er wordt gewonnen op betfair boven €449? Sommige zeg nee, sommige zegt ja.. Iemand hier ervaring mee? Betfair is op Malta gevestigd, en onderdeel van paddy power in Ierland?
  9. Ik maak hierop uit, Dat als jij 'n voetbal/paarden weddenschap wint boven €449 dat jij kansspelbelasting moet betalen, Speel jij poker of 'n online slot via 'n website binnen de EU dan hoeft jij geen kansspelbelasting te betalen.
  10. Dit is me verteld: voor weddenschappen die worden afgelsoten via het internet geldt dat de prijs belast is waneer deze hoger is dan 449euro. Hierbij is niet van belang waar de houder van de kansspel is gevestigd. Bij de websites afgeloten weddenschappen wordt het internet alleen gebruikt als hulpmiddel om de weddenschappen aftesluiten. Het resultaat van de weddenschap wordt bepaald door factoren die buiten het internet zijn gelegen. Bij bijvoorbeeld weddenschappen op voetbalwedstrijden wordt het uitslag/gebeurtenis waarop is gewed, bepaald op het voetbalveld en niet via internet. Er is geen sprake van een internetkansspel maar van een overig kansspel en er moet aangiften kansspelbelasting worden gedaan. Voor internetkansspelen( het resultaat wordt via elektronische middel bepaald) geld dat kansspelbelasting betaald moet worden over het positieve verschil tussen in een kallendermaand gewonnen prijzen en de in die maand gedane inzetten. Indien de houder binnen de EU is gevestigd, dan is heffing in de strijd met artikel 56VwEU wat inhoudt men hoeft geen kansspelbelasting te betalen. Wat maak jullie hierop uit ?
  11. ja, ze zijn allemaal op een betslip, duss 100 ingezet op 3 paarden: tottaal 300 euro uitgekeerd: 760 euro
  12. Ik bedoelde in een race he, ik speel in een race 3 paarden, waarvan een wint en anderen 2 eindigd 5de en 6de.
  13. Maar, ik wint 500 op het ene paard, maar wint 300 over het gehele race.... Bij mij gaat dat niet automatisch, moet ik allemaal zelf regelen..
  14. Hoe zit het nou als men meerderen weddenschappen per race afsluit? Voorbeeld, ik gok op 3 verschillende paarden in een ren. Een van die 3 wint, ik cash 500 binnen, en verloor 200 door anderen twee. Wat nu..??
  15. Is er nou 'n verschil in kansspelbelasting tussen paarden rennen en pokeren??
  16. Waar is die hoge raad uitspraak te vinden?
  17. Nee dat klopt, maar kan ik nu nog aangiften gaan doen van gewonnen prijzen in 't verleden of wat is handig?
  18. Geen bezwaar daar tegen. Helemaal niet. Maar kan ik aangiften doen van prijzen die zijn gewonnen in 't verleden?
  19. Waarom zeggen ze jij moet maximaal 1 maand na 't gewonnen weddenschap aangiften doen? Kan ik ook aangiften doen van afgelopen 6maamden? Maak men geen slapende honden wakker als men aangiften doen voot kansspelbelasting bij 'n gewonnen prijs?
  20. Maar stel ik gaan 'n middagje naar duindrigt en gaan beetje op de paarden gokken. Ik win 5 bets. 3 bets a €400 elk 2 bets a €600 elk. Duss dan betaal ik alleen over het 2 bets a €600 elk kansspelbelasting? Heb ik dat goed?
  21. Er is duss n verschil in kansspelbelasting tussen weddenschappen en Internetkansspelen. Weddenschappen zijn voorbeeld: Paardenrennen,voetbalwedstrijden ect - Deze uitkomt wordt niet via internet bepaald maar door spelers, Internetkanspellen is duss als het uitslag elektronisch worden bepaald. Voor weddenschappen betaald men kansspelbelasting boven iederen gewonnen weddenschap boven 459- Voor internetkasspel betaal men per kalendermaand over het positieve verschil. Klopt dit wat ik hier zegt ?
  22. Heb het Topic al heel goed doorgelezen en zie veel verschillende meningen. Waneer gaat het online markt dan open en geld er dan ook kansspelbelasting?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...