Spring naar bijdragen

Drietweeeen

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Drietweeeen's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

4

Waardering in de gemeenschap

  1. Denk niet dat het een dingetje is van kunnen maar eerder of ze het kunnen zonder dat iemand er ooit achterkomt dat lijkt me een stuk lastiger.
  2. Heb de 1400 gestort gekregen en ben nog even gaan na vragen hoe het zit en dit is hun uitleg in het Nederlands. Ik heb 10 euro er op gezet en 200% bonus gelregen, van de 4250 die ik heb laten staan hebben ze alleen mijn inzet uitgekeerd 1/3 dus. De andere 2/3 was ongeldig omdat mijn vriend heeft gestort en dus niet in aanmerking kwam voor de bonus dus komt die 2/3 te vervallen. Vind het een eerlijke oplossing zelf. Zal ook niks tegen in te brengen zijn.
  3. Doe ik ook zeker zodra ik de 1400 gestort heb. Je weet maar nooit bij hun 😅
  4. Hey ben ik weer. Over en weer mailen vandaag te horen gekregen ruim 1400 uit te krijgen betaald op de rekening van mijn vriend. Erg vreemd want er stond ruim 4000 op die is weg. Maarja mogen niet klagen hebben de regels overtreden en 1400 op die 10€ is nog steeds niet slecht. Hoop dat het geld ook echt aankomt dan volgt mijn laatste berichtje alvast bedankt voor jullie hulp!
  5. Weet je misschien ook wat je moet sturen met tekening nummer ? Bankpas of een bankbrrief?
  6. -- dit scenario valt weg, nooit problemen gehad met Unibet. Heb nu een mailtje gekregen dat ze de id gegevens van het bankrekening nummer willen hebben. Zal ik hierbij het probleem al aangeven en zeggen dat het fout is gegaan of netjes opsturen en afwachten?
  7. Klopt hieraan zat ik ook te denken, je ziet dat ze vanaf hoge bedragen moeilijk gaan doen. En voor pat ja stom van me maar ja voor die tien euro het was meer ff voor de lol zo serieus was het niet en het is inderdaad mijn eigen fout maar vroeg ook om hulp. Wel bedankt😉 en TheGreatOne thanks voor het meedenken! Top
  8. Hey hey ik zag dat dit de enige site is waar het een beetje duidelijk besproken werd maar kwam er toch nog niet helemaal uit. Ik zal de situatie even uitleggen. Ik ben pas 18 geworden en ben met mij vriend al naar het casino geweest maar dat zit een eindje weg dushad hij het idee om op Unibet een keer een gokje te wagen. Hij wist ervan en heeft ervaring ermee.(paar jaar geleden ook honderden euro's uitbetaald gekregen) maar nou hebben we dus voor mij een account gemaakt en omdat ik het nog niet helemaal vertrouwde zei hij dat hij het eerste tientje er wel op zou zetten. Nou winnen we toevallig 4250€ en hebben we de id verificatie aangevraagd. Toen is mijn vriend gaan googelen en zag dat er dus problemen kwamen als er van een andere bankrekening is gestort. Helpdesk van Unibet al ingeschakeld dit was hun reactie. Ook erg vreemd ze zullen me toch moeten waarschuwen als ik geen hoge bedragen meer kan winnen? Alle hulp welkom! Groetjes van ons 2😜
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.