Spring naar bijdragen

DeValsspeler

Silver
  • Aantal bijdragen

    3495
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    125

DeValsspeler last won the day on februari 19

DeValsspeler had the most liked content!

Recente profielbezoeken

5367 profielweergaven

DeValsspeler's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

3.4k

Waardering in de gemeenschap

  1. Ze hebben het hier over kaarten die opgenomen worden en er vervolgens via een formule bepaald wordt wat de uitkomsten zijn. Dat klinkt meer alsof ze een dealer in de groep hebben die het gedeelte dat opgenomen is vals schud zodat ze de bij de volgende slof de uitkomsten weten. Dat valt natuurlijk wel degelijk onder vals spelen. Wel vreemd dat er in het artikel dan niets wordt gezegd over de dealer die er bij betrokken zou moeten zijn.
  2. Dat is ook weer zo. Betekent nog steeds dat als degene met de meeste lootjes niet de eerste prijs krijgt de kans dat de loting eerlijk verloopt groter is dan wanneer die wel de eerste prijs krijgt.
  3. Ben benieuwd welke prijs je loot, als dat een matige prijs is gaat dat in elk geval eerlijk. Is het wel een duur grapje voor je.
  4. Dan lijkt me het antwoord duidelijk nee toch? Als een 10.000x op die slot al mogelijk is, is die vast niet maar 20x zo klein als de kans op een 500x.
  5. Het bijzondere is dus dat de ranking blijkbaar wel verandert als er gespeeld wordt, maar desondanks staat er bij iedereen alsnog een ranking van 1, wat suggereert dat de wagering dus voor de prijzen niet van belang is. Zonder duidelijke regels had ik het er zelf niet op gewaagd dat de uiteindelijke prijzen volgens wagering worden uitgereikt. En ik kan me goed voorstellen dat iemand die met minimale inzet een x36 heeft gehaald en dus ook op 1. staat er volledig van uit gaat dat al die prijzen gedeeld worden over alle nummers 1 en daar over met betcity in discussie zal gaan. Zou zelfs verstandig voor hen zijn om daar voor het einde van het toernooi al duidelijkheid over proberen te krijgen.
  6. Vraag je nu of de kans net zo groot is om een 500x winst te behalen als je 20x draait op €1 ipv 1x op €20? Of vraag je nu of de kans net zo groot is om €10.000 te winnen bij 20x draaien op €1 ipv 1x op €20? Ik denk dat als je vraagstelling helder is, het antwoord ook duidelijk is.
  7. Neem toch aan dat ze dan de eerste 50 prijzen bij elkaar optellen en dan delen?
  8. Ben benieuwd hoe en of dat opgepakt wordt. Ook benieuwd naar de exacte regels, want daar is blijkbaar nogal wat onduidelijkheid over. Ik zie zelf niets staan over wagering, maar misschien zien de mensen die ook daadwerkelijk met het toernooi mee kunnen doen meer?
  9. Zou ik normaal gesproken met je eens zijn, maar gezien het roulette is en de hoeveelheid die wordt gewagerd (ook al zie je de wagering van anderen niet, als ze je inhalen weet je dat ze in elk geval zoveel gewagered hebben als jij). zal dat toch wel meevallen? Daarbij is het ook gewoon één van de toepasbare trucjes die je bij promoties kunt gebruiken, en daar zijn we allemaal niet vies van ook al gaat deze dan misschien over jouw persoonlijke grens.
  10. Blijf het altijd bijzonder vinden als zo'n grote speler als Betcity nog steeds toernooien verzint die nergens op slaan zoals een hoogste multiplier op roulette. Tussentijds regels veranderen vind ik dan ook weer niet de schoonheidsprijs verdienen (er even van uitgaande dat dat is wat je bedoelt met eerste instantie en tweede instantie en er niet twee ranglijsten naast elkaar lopen). Ik speel daar niet genoeg om met dit toernooi mee te mogen doen, dus ik zie alleen de hoogste multiplier regels op de promotiepagina staan. Kan me voorstellen dat daar ook spelers aanspraak op zullen maken. Wat betreft de spelers die wellicht samen spelen, het is ook niet zo dat ze er echt voordeel uit halen. Ze moeten twee keer zoveel inzetten als jij om samen in de top 3 te komen en winnen zeker niet 2x de eerste prijs. Voor hun zal het dus al eerder -ev zijn. Ze hebben alleen wat lagere variantie, maar met die totale inzet zal dat ook wel loslopen.
  11. Even 1 keer gedaan, 4700x terug. Maar wel jammer inderdaad dat je hem niet in het spel zelf kunt winnen.
  12. Meer is inderdaad niet nodig, de geïnteresseerden kunnen alle info halen uit zo'n frequentietabel en de niet-geïnteresseerden komen waarschijnlijk niet eens op die pagina terecht. Op de rollen kasten in Holland Casino stonden deze tabellen vroeger nog wel eens.
  13. Ik heb dit zelf niet omdat mijn limieten hoger zijn en had er eerlijk gezegd ook nooit zo over nagedacht, maar het lijkt me dat juist dit zaken zouden moeten zijn waar de KSA en de overheid bovenop moeten springen als het gaat om verantwoord spelen. Niet lukraak alles voor iedereen beperken, maar zorgen dat mensen die zichzelf beperken ook daadwerkelijk beschermd worden. Moet ook rete-eenvoudig zijn om te zorgen dat deze mails niet gestuurd worden naar mensen met een limiet die lager ligt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...