Spring naar bijdragen

Slupor

Members
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Slupor geplaatst

  1. Misschien geen zuurstof om je wakker te houden maar wel degelijk bepaalde (geurende) stofjes om je onbewust te triggeren. Ik ruik een Holland Casino vestiging regelmatig al op honderden meters afstand.
  2. De spaarpunten worden berekend op basis van de rondgespeelde euro's lijkt me best lastig behouden dan. Hoe dan ook is er binnen de wettelijke kaders ruimte zat om data te harvesten met die kaartjes en reken er maar op dat dit FLINK gebeurd.
  3. Ik weet er het fijne niet van maar toch vreemd dat je je op basis van verzamelde gegevens middels je favourites card kan kwalificeren voor een gold card.
  4. Dat dit 'super grappig' is daar is over het algemeen weinig van te merken achter die machine. De k*nkers en andere schuttingtaal vliegt je over het algemeen onafgebroken om je oren.
  5. Slupor

    Review Fun Plaza Hoogeveen

    Vannacht net over de grens in Duitsland geen rookruimtes gezien. In alle kroegen, gokhallen, shoarmazaken, stripclubs ect. werd gisteren volop gerookt.
  6. Vannacht in de Rossebuurt van Duisburg. ☺️
  7. Daarmee geef je feitelijk het antwoord al.. Wanneer enkel een rendement van 2,7% mogelijk zou was deze informatie niet confidentieel zijn.
  8. Helemaal aan het einde van die lange straat waar dat ding zit kun je voor slechts €18,50 onbeperkt serieus lekkere tapas eten. https://restaurantramblas.nl
  9. In een 'pleasure hotspot' wonen is inderdaad wel FLINK anders qua beleving dan het als toerist bezoeken.
  10. Dit zou denk ik wel extra bezoekers trekken maar denk ik lastig om een goede ROI te realiseren tenzij de insteek is uiteindelijk voor een volwaardige vergunning te gaan.
  11. Gisteren in Krusaal Oostende pakte een mevrouw op de kast naast mij met een 88 cent bet de 'Mejor' van 1028 euro.
  12. Mega Millions speelautomaten loop je snel op leeg dus de frequente spelers zullen deze veel al links laten liggen.
  13. Niet zomaar een vis maar ook een vis die altijd pech heeft. Gisteren bijvoorbeeld mijn gehele bankrol weer verloren in één hand. Uiteraard door slecht bankrol managent (op veel te hoge inzetten spelen) maar als je dan weer ziet hoe. Ik zit goed in positie met AQ voor mij raised iemand 2,5x BB. Ik plaats een forse re-raise die deze tegenstander called. Flop AQ9 tegenstander plaatst een kleine bet waarop ik all-in ga. Tot mijn verbazing word ik gecalled met A9. Ik denk kat in het bakkie en direct de turn uiteraard weer een 9. Zo gaat het ongeveer altijd. Vroeger heel erg veel gegokt maar daar ging ik kapot aan. Dus min of meer met poker begonnen als alternatief voor het gokken. Ik heb een goed betaalde baan dus hoef er geen geld mee te verdienen maar wil wel gewoon een betere speler worden. @TheGreatOne Heb jij tips waar ik kan beginnen om beter te worden?
  14. Met opzoek naar een betere game bedoel ik opzoek naar een betere manier van poker spelen.
  15. Slupor

    Fooi in de horeca

    Ik eet praktisch elke dag buiten de deur en betaal alle restaurant bezoek met credit card. Ik heb nog nooit een stuiver meer dan de rekening mijn kaart laten afschrijven. Bij extra service zoals een flesje wijn van het huis, inwilligen van speciale verzoeken, een ober die op een respectvolle manier in de smaak valt bij mijn vrouwelijk gezelschap ect. Dan geef ik los van de rekening a contant minimaal 5 en maximaal 20 euro fooi.
  16. Ik ben ook fish maar de games die je speelt kan ik soms ook wel winnen. Is meer voor gokkers.
  17. Ik ben serieus opzoek naar een betere game. Tips zijn welkom.
  18. Naam: Aleksandr Y. Geslacht: Man Leeftijd: 43 jaar Ik ben zo een erge 'fish' dat alle sharks hun vrienden gaan bellen wanneer ik aan tafel zit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.