Spring naar bijdragen

SLIMSH@DY

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

SLIMSH@DY's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. ja zo kan je wel op alles inzetten entalpa. als die niet valt verlies je meteen ook veel . Ik doe af en toe wel verdubbelen,splitten, en zoals dat bij bijv 1 doe ik 1,2,11,22,33 en ja het valt weleens. maar bijna altijd is het een patroon. Gisteren vielen bij een spel 34, 24,14,19,19,33,22,11,1 bij de 24 had ik pas ingezet want zag ik het patroon en dus wel lekkere winst, toen 33 viel had ik wel al ingezet op 3,11,22,33 dus 22 had ik winst en net zo viel die op 11 en 1. Dit zie je wel maar heel zelden en dan moet je flink profiteren.
  2. ja ik ben van plan volledig te stoppen met (online)casino's . afgelopen maand alleen al 6k verloren. afgelopen jaar staat het al op 20k verlies. Ben er zo klaar mee hahah, maarja dan komt je loontje binnen en denk je van mwah miss nu wel geluk.
  3. Jammer weer. Kunnen we btw ook met XL spelen? Ik stel ook een aparte groep voor waar men meer geld per maand kan besteden aan loten. een groep waarbij ben bijv 50 per maand spendeert. ipv 7,50
  4. Ik vraag me af hoe het is afgelopen voor de TS. Heb die de 7500 terug, mag die weer naar binnen? etc. Ook benieuwd naar de pv. Ikzelf kom sinds afgelopen maanden ook hier met enige regelmaat en het is wel een beetje vriendenpolitiek, maar goed, inmiddels hier 6k verloren afgelopen maand en zie niet in hoe ik dit terug kan winnen. In het rokershok op de kasten speel je lekker op 20 geef die niets(van 1000 punten naar 0) speel je 1x op 5 meteen 5 bellen, en dat tot 2 x toe:( In dord "De wereld" vind ik de vriendjespolitiek wel wat gekker, aggresieve mensen en personeel geeft de vaste klanten altijd gelijk. hier ook x had ik kast punten laten staan, pinnen, kwam terug, kast door een ander bezet en werd leeggetrokken, ik zei tegen de mensen die er waren van dat het mijn kast was, het personeel etc, camera beelden, maar nee de kast was van die ander:( grr. .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.