Spring naar bijdragen

4muren

Members
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

4muren's Achievements

Member

Member (2/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Dus mensen zijn serieus dagen bezig om een machine te koppelen voor nog geen $100,-?? Zoek aub een baan.
  2. 5-8 serie of 25-29 buren speel ik. Vrijwel nooit de 0-serie
  3. ja heb de procenten maar hoef niet persee in de groepsapp, hoor het wel via hier.
  4. Ik geloof er geen bal van. Als je zo goed weet welke nummer telkens valt, wat doe je dan hier en waarom zit je dan niet op de Bahama's?
  5. 4muren

    Krasloten

    Als ik al jou reacties zo lees heb jij onderhand wel een rug of 15 gepakt met al je verhalen...
  6. Als ze mensen eruit gaan zetten omdat ze te luidruchtig zijn zie je over één maand waarschijnlijk geen enkele Chinees meer.
  7. Veel plezier bij onze zuiderburen! Vooral over Namur heb ik goede verhalen gehoord.
  8. Ik denk dat je voor dat netwerken beter naar de MCOP, RSOP of iets dergelijks moet gaan. Voor €300,- heb je een speedticket en daar is veel meer 'volk' waar je wat aan hebt als je je A-game wilt verbeteren of wilt netwerken.
  9. is goed, zal dan wel dinsdag worden dat ik naar jou stuur Vondert, al pb jij alvast je starsnick dan stuur ik wanneer ik in de buurt ben van een laptop.
  10. thx @vondert @luukFOD ik kan momenteel wel alleen via Stars overmaken, ik weet niet of dat een probleem is?
  11. Mocht er hier en daar wat procenten vervallen wil ik die wel. Ook als iemand % wilt delen hoor ik het graag.
  12. 4muren

    Hoihoi

    Ik had misschien iets meer over mezelf moeten vertellen, ik ben namelijk (pas) 19 jaar oud waardoor ik eigenlijk alleen maar naar HC kan. Tot nu toe ben ik alleen nog in Rotterdam en Den Haag geweest omdat dat gewoon het meest centraal voor mij ligt. Ik begon met ongeveer €400,- dankzij toto. Na een tijdje ben ik met 2 klasgenoten naar HC Rotterdam gegaan en ben ik gaan spelen. Natuurlijk had ik al via Unibet en later Pokerstars gespeeld maar dit was toch ff wat anders. Ik speel altijd op het tweede en derde box, dus de getallen 13 t/m 36. Hierop zet ik dan €20-20 in en bouw dit steeds verder op. Op een gegeven moment stond ik die avond op ongeveer €800,- waardoor ik steeds hoger begon te spelen en zelfs naar €200-200 ben gegaan. Dit werd iets teveel van het goede en ben hierdoor ook weer wat kwijt geraakt maar de winst blijft prachtig dus heb niks te klagen. Die week ben ik toen uiteindelijk 4 dagen achter elkaar naar het HC en heb eigenlijk geen verlies dag gehad. Totdat ik voor de 5e keer die week naar binnen wilde er tegen mij werd gezegd dat ik even moest wachten want ik had een gesprek(??). Uiteindelijk prima verlopen en alles uitgelegd waarom ik er opeens zo vaak kom blablabla. Die manager was een toffe gast en legde alles goed uit waarvoor we dit gesprek hadden, ging over het voorbeeldfunctie en dat ze op nieuwe gasten extra opletten. Maarja om het toch nog een beetje kort te houden Nee ik ben nog nooit in Las Vegas geweest. En mijn tip is: de laatste 2 boxen spelen.
  13. 4muren

    Hoihoi

    Goedenavond allemaal, Na al een jaartje deze site te bezoeken ook van plan om hier en daar wat te posten. Ik speel voornamelijk poker en roulette, dat laatste gaat ronduit geweldig en sta na één maand spelen ongeveer 10k plus. Het pokeren gaat minder en ik merk dat ik mijn spel nog echt moet gaan zoeken. Mochten jullie vragen hebben stel ze gerust, maar of ik ze beantwoord is een tweede. Groeten Hans
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.