Spring naar bijdragen

waakzaam

Members
  • Aantal bijdragen

    156
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

waakzaam last won the day on mei 31 2018

waakzaam had the most liked content!

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

waakzaam's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

84

Waardering in de gemeenschap

  1. Nog steeds niet upgraded via Wynham naar Ceasars Daimond 馃槥 Vorige keer (2019) was het binnen een week gepiept. Via Twitter contact gezocht en gekregen maar nog steeds zonder bevredigend antwoord (You have to match your status: Ja duh... heb ik al 5x gedaan en wacht iedere keer netjes 2 weken) En ook deze reactie: Its busy and we are working on it. Please be patient because of the high ammounts of request it can take up longer... Buiten @Dutchraise72 het wel iemand anders gelukt?? @TheGreatOne?
  2. @Bedeve Ik ben sinds 31JAN2022 "teruggevallen"van Ceasars Daimond naar Gold. Bij Wyndham ben ik nog steeds Daimond. Maar ondanks verwoede pogingen (Lees: 2x reeds geprobeerd, en vandaag voor de 3e keer) via de link op de CeasarsRewards site linken / matchen en dan 7 werkdagen wachten nog steeds geen upgrade van Gold naar Daimond op Ceasars.. 馃槥 De Contact Us van hun brengt me in een loop, want dan moet ik aanvinken dat ik geen robot ben, en daarna een captcha invullen (klik de treinen of verkeerslichten aan) heb ik dat gedaan kom ik terug bij invullen of ik een robot ben... Ook even telefonisch gebeld maar dan vertelt het bandje dat ik naar Contact Us op de Ceasars site moet.. duh Is het jou wel gelukt? Of andere OneTimers?
  3. , Mijn Ceasars Daimond status verloopt eind Januari 2022. Kan ik dit nog verlengen (matchen) met mijn Wyndham Daimond status? If so, moet ik dat dan v贸贸r 31JAN2022 doen? Of werkt dat pas als je je status kwijt bent? (Lees: na 31JAN2022)
  4. Damn, Veel voorwerk verricht voor de Ceasars Daimond te bemachtingen en de Wynn app voor een paar nachten te boeken. Lijkt nu allemaal voor niets :-( Of in ieder geval niet met mijnverjaardag eind Aug in Vegas te kunnen vertoeven. F-铆ng Corona
  5. Oef. Zoals elders ook al gemeld: Oom Donald heeft beslist dat er geen vluchten uit de EU the USA in mogen van af vandaag (12MAR) en dit voor 30 dagen. To be continued
  6. Vanavond HCVenlo. Kijken hoe het met het bezoekersaantal gesteld is.
  7. Bonjour, Corona of CoVID-19 heeft ons momenteel in de greep. Welke consequenties heeft dit voor het vliegverkeer? M.a.w: Als we naar de pret stad Vegas willen bv, kopen we dan nu snel een ticketje omdat het straks misschien veel duurder gaat worden? Omdat men gemiste omzet wil inhalen (Door de vluchten die gecancelled waren naar o.a. China enz enz) Offfff, wachten we nog met het kopen van een ticket omdat juist de prijzen gaan kelederen als er niemand meer wil / kan / durft te vliegen ? Ook een soort gokken dus... Kom er maar in :-) PS: Situatie kan per uur veranderen.
  8. Bij het aanmaken van mijn Ceasars account heb ik mijn EU gegevens (ben woonachtig in NL) ingegeven, en dat was gewoon mogelijk.... (en gedaan in FEB2020, dus als er iets gewijzigd is, is dat erg recent gebeurd.)
  9. Ik was nog op tijd met boeken, 15FEB heb ik de reservering gemaakt. Mijn VIP lvl3 wordt over 14dagen gereset, maar ik heb voldoende VIP punten gespaart in de afgelopen 76 dagen om mijn lvl3 te maintainen voor de komende cyclus van 90 dagen. (Dus... mocht ik nog niet geboekt hebben zou ik dat nog kunen doen tot begin juni ergens, dan ben ik VIPlvl3 af....maar mijn tripje staat al vast dus Wynn here I come) VIP lvl3 heb ik nu weinig aan, want ik kan toch niet n贸g een reservering maken v贸贸r mijn bezoek van AUG. Maar zoals K.Ronos hierboven ook vermeld, voor rond de 200 euri 4 nachtjes in de Wynn is nog steeds een mooie deal. Dus ik blijf denk ik wel gold en gems farmen. En dan eventueel VIP punten kopen om een kamer te boeken, OF deze voor de AUG trip aan buffets te spenderen.
  10. waakzaam

    Tafelspelen

    Heb in de Rio in Vegas ook wel eens een One Deck Black Jack gespeeld. Werd ook met de hand geschud.
  11. Recent beslist: Ik spaar door tot ik ze alle vier ineens kan boeken. Fingers crossed dat ik dat kan fixen voordat er kinken in de kabel komen (*) Wat helpt is dat ik gisteren lucky een Platinum Jackpot scoorde van ~2B :-) Volgens mijn grafiekje is het nog een dag of 10 - 12 grinden en dan ben ik er. (*) Gemprijzen veranderen, datums niet meer beschikbaar zijn of andere rampscenario's
  12. Weet iemand of het mogelijk is om 3 nachten te boeken met je gems saldo,..... en over een x aantal weken een 4e dag bij te boeken (ook met gems) ? Ik vraag dit omdat ik momenteel wel genoeg heb voor 3 nachten in de door mij gewenste periode, maar voor de 4e nacht heb ik nog onvoldoende gems. En ik wil die 3 wel vastleggen omdat ik bang ben dat die straks vol zitten / duurder worden.... Iemand een idee? Anders zal ik contact met the Wynn op nemen of in de eerder genoemde FB groep de vraag moeten stellen. bvd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.