Spring naar bijdragen

Vegastimmie

Members
  • Aantal bijdragen

    93
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Vegastimmie geplaatst

  1. @Stefan45 op dit moment ligt het een beetje lastig zodra je 1/2 nachten op je eigen account hebt geboekt kun je niet zomaar in de zelfde periode nog een kamer boeken. Als je voor 2 nachten luxor via de app kiest. Kun je niet drie dagen later nog 1 nacht via de app doen. Tenminste dit werkte in december niet.
  2. Jaaaa armijn we gaan er vanuit dat het zeker een fantastisch avondtuur gaat worden.🍾🍾🍾
  3. Ja zeker kijk er na uit wordt een geweldige dag vol avontuur en gezelligheid 🥳🥳
  4. Als goed is heb ik dinsdag me opdracht gereed om in testuren dus nog heel even wachten en dan hoop ik er bij tezitten 🥳🥳
  5. We zijn druk bezig met een aantal pogingen om iets leuks van opdracht 8 temaken op moment beetje druk met werk dus wat afwezig maar het gaat goed komen.👌
  6. super tof idee, en dan gaan we zeker in stijl door de stad heen. voor mij graag maat L 🤑
  7. Het stuk van @Craps4fun is zeker een heel boeiend stuk kijk er nu al na uit om van deze man het craps virus overgedragen tekrijgen, en hier wil je niet tegen gevaccineerd worden😁
  8. Prachtige opdracht 7 heel origineel bedacht en zeker een leuke aanvulling. Moet opdracht 7 over de reis in 2022 gaan helemaal of mag er ook heel andere deel van vegas in zitten zoals eigen ervaring daar @TheGreatOne?.
  9. Jaaa heb even een profiel foto van mij epic win met de paardjes er op gezet 🔥
  10. Het perfecte spel op zondag middag op de amerika spirit er in tehouden. Altijd super leuk om tedoen. Deze ook nog in de variant met alle nationale parken echt top editie. En gekocht via het Facebook las vegas forum.
  11. zo ie zo travel ruby heeft veeel info over alle hotels en de nieuwtjes en daarbij pompsie had weer paar leuke hotel reviews toegevoegd. Soms komt Matt bridger ook nog even voorbij.
  12. Ik moet zeggen ben eind mei 2018 geweest toen waren de temperaturen al redelijk hoog maar nog goed tedoen en inderdaad ook heerlijk om aan het zwembad techille na een zware avondt/nacht en ben in november 2019 met Black friday geweest zo ie zo een aanrader dat mee temaken wat een gekte.maar toen was het in de avondt wel echt koud en had je echt een jas nodig. Heb nu reis geplant staan voor eind september begin oktober erg benieuwd hoe het weer dan is.
  13. Haar een aantal mooie you tube filmpjes laten zien van las vegas vloggers die ook veel over de omgeving laten zien en alles wat er nog meer is bijvoorbeeld de outlet centra en de designer stores dan gaat bijna elke vrouw wel om als ze dat zien haha.
  14. Nee zeker weten waar. Vegas is zoveel meer als alleen gokken sommige mensen zeggen welles wat moet je bijvoorbeeld 10 dagen in vegas je bent toch zo uit gekeken. Nou echt niet van de gunstores keer lekker schieten tot de prachtige natuur parken op nog 2 uur rijden vanaf vegas. Het is zo divers en heeft zoveel mogelijkheden.
  15. Ja inderdaad ik hoor over excaliber ook veel goede berichten zelf nooit geslapen. Wel al aantal keren avondt casino gespeelt daar en dat is echt goed tedoen. Wil er zeker nog nachtje door brengen miss keertje die kant van de strip wat hotels hoppe.
  16. Hahaha limo huren doen we via presidentiële limo. Stuur travel ruby wel een berichtje via insta of ze nog korting kan regelen wie weet 😁
  17. Jaaa zeker gezien. wel gaaf om vegas zo tezien en je eigen teverbeelden hoe het er in het echt uit zou uit zien en waar ze ongeveer op de strip zijn. Verder lekker je fanatisie de vrij loop laten dan is het zeker heeel vermakelijke film.
  18. Hier is nog een leuke blog van the great one om het rustig terug telezen voor de mensen die het nog niet precies weten hoe ze het willen doen https://www.onetime.nl/geld-nieuws/wisselen-geldwisselkantoor Hier staat veel en goede informatie over het onderwerp.
  19. Kijk super gaaf om tezien. Ben erg benieuwd hoeveel craps4fun ons er over kan leren. Want ik vindt het nog een vrij lastig spel terwijl je iedereen er altijd over hoordt in vegas en op forums so lets try craps 🤑🤑
  20. Jaa die zijn in trek en waarschijnlijk gaat @TheGreatOne er nog een aantal laten maken met het one time logo op de bips en dan shinen aan de Pool met heel de club ☀️👍.
  21. De ondergrondse tunnel nemen taxi's die en bestaan die echt voor auto's? Welles gehoord dat er tunnels vanaf de strip na airport zijn en v.i.p gasten deze gebruiken maar sommige zeggen ook dat dit een broodje aap zou zijn. Mensen hier ook van gehoord?
  22. Net even op reuters zitten lezen over de travel ban van Europa na amerika zie link hier onder https://www.reuters.com/world/us/us-weighs-changes-covid-19-travel-restrictions-2021-05-20/.het ziet er nog steeds niet mega positief uit maar niks is zeker hopen dat er snel officiële meer duidelijkheid komt.
  23. jaa zeker na een nachtje door halen is even lekker aan de pool liggen met een goede cocktail zeker iets wat ik kan waarderen en soms een goede poolparty mee pakken is zeker leuk en vaak een betere en meer relaxe vibe dan bij een night club, ook er benieuwd geworden na stadium swim van circa deze ziet op de vlogs echt epic uit en je kunt daar ook gave day beds of cabanas huren dus dat is zo ie zo altijd top.
  24. Jaa yellowstone is wel echt een stuk verder ongeveer 12 uur rijden vanuit vegas dus die pak je er niet zo snel even bij als bryce/zion die zou je beide kunnen pakken met een overnachting daar tussen in en dan daarna weer lekker terug na vegas.
  25. Nee inderdaad ontbijten valt toch nog erg tegen soms als het een beetje gezond wil doen. Al moet ik zeggen als bij bellagio gaat ontbijten hebben ze echt verrukkelijke bagels met zalm maar kost wel wat haha
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.