Spring naar bijdragen

lauramontanaro

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door lauramontanaro geplaatst

  1. Ik heb volgens mij in mijn post al aangegeven dat u contact met mij kunt opnemen via Facebook aangezien u wel op mijn page bent geweest en het leuk vond om mijn foto hier te plaatsen. U denkt misschien dat u mij op deze manier schaadt of dat uw pesterig gedrag indruk moet maken maar dat boeit mij verder niet. Ik heb grappig genoeg al 2 leden van hier mogen inschrijven, maar ga maar door met uw gedrag.
  2. https://www.facebook.com/Laura.Montanaro.010 Hier is mijn Facebook, stuurt u mij gelieve een berichtje.
  3. Ik zie dat u nog al kwaad bent op deze mooie zondag avond, u heeft het over geld afhandig maken en ik heb het juist over geld verdienen zonder inleg. Ik kom op deze site omdat ik via Google zocht naar weddenschap forum en ik heb me aangemeld en direct dit berichtje geplaatst, ik wist niet dat ik nog een mailtje moest sturen ofsow.
  4. Hey Dopey, als u ook ABN heeft dan begrijpt u dat als u bij de zoek optie wat indrukt dat alleen transacties van dat gene wat u indrukt op het scherm komen dus alle andere transacties ziet u niet.
  5. Hey hey, is dit spam of gewoon een oproepje om mensen wakker te maken? Sorry dat het voor u overkomt als spam, en ik snap niet waar ik me moest voorstellen.
  6. Let op dit is een internet Scam, als je meedoet wordt je bankrekening misbruikt door mij en mijn connecties en heb er geen controle meer over. Ook wel katvangers genoemd om illegale sportweddenschappen te faciliteren! (ONETIME gepost) Ja u leest het goed! Ik zou u graag bij mijn betting groep willen inschrijven GRATIS (zonder verborgen kosten) en u zult zien hoeveel u zelf ook kunt verdienen. Mijn Facebook: https://www.facebook.com/Laura.Montanaro.010 (zou er niet op klikken of je moet je bankrekening kwijt willen raken)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.