Spring naar bijdragen

Tehunhaze

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Tehunhaze's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Dankje! Ja, hit & run is eigenlijk altijd m’n doel maar kom nooit op m’n streefbedrag. Misschien leg ik het percentage wel te hoog. Wat is in jouw ogen een mooi percentage tov begin bedrag?
  2. Dag, M’n eerste post op dit forum en ik ben benieuwd hoe jullie denken over het onderstaande. In het casino speel ik blackjack volgens de basis strategie. Als ik het goed heb zou je hiermee (als je deze voor de volle 100% toepast) een percentage hebben van 49,5% tegen 50,5% bij de traditionele BJ 3:2. Ik zit verre van dat percentage. Ben student en ook datzelfde budget. Neem vaak 50-70€ mee en daar hou ik het ook bij. De laatste 15x dat ik geweest ben geen enkele keer dichtbij die ratio 49/51 gekomen. Enkele keren tijdens het spelen sta ik op winst, maar geen grote winst; max. 20€/30€ en niet de 40/50€ waar ik naar opzoek ben en om te stoppen. Al die 15 keren (denk gemiddeld 50 handen per bezoek) uiteindelijk naar huis en de 50-70€ kwijt en nu dus een totaal van 850€ verlies. Ik zie dit zelf echt als ontzettend veel pech en ongeluk hebben, kan er moeilijk mee omgaan... Hoe denken jullie hierover? Is het pech, of moet ik gewoon stoppen bij die 40% winst van beginbedrag? tldr; nooit winst volgens basis strategie BJ over langere termijn, is dit pech of hoort zo’n lange periode van verlies er bij?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.