Spring naar bijdragen

Faufa

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Faufa geplaatst

  1. Faufa

    Uitbetalen gaat helemaal fout!!

    @TheGreatOne Ik speel Unibet omdat meerdere mensen om mij heen er gebruik van maken, ik denk dat ik al ongeveer 3/4 jaar Unibet speel. Ik heb dit gewonnen met Roulette door grof in te zetten op kleuren, ik ben het echt totaal niet eens met deze regeling, vooral om ik in de meeste gevallen lees dat ze vaak het gehele bedrag terug betalen. Regels overtreden is ook zo makkelijk gezegd ik heb er nooit een probleem in gezien dat storten met andermans rekening niet toegestaan is tot ik geblokkeerd werd.
  2. Faufa

    Uitbetalen gaat helemaal fout!!

    Hallo allemaal, Sinds 2 weken geleden zit ik in een probleem met Unibet, ik heb al meerdere jaren een unibet account waar ik vaker geld op heb gestort, met de rekening van een goede vriend van me. Voor de rest zijn de stortingen met mijn rekening gedaan. Ik had dus geld gestort met mijn rekening dat was mijn laatste €600,- die ik nog op me rekening had. Ik heb die vervolgens later op de avond gespeeld en verloren. Nadat ik dus €600,- verloren had heb ik €1200,- erop gezet met de rekening van een vriend van me. Ik heb deze €1200,- verloren en vervolgens dezelfde vriend die naast me zat weer gevraagd om te kunnen storten. Dit keer heeft die vriend van me €700,- erop gestort voor me. Ik heb die €700 weer gespeeld en had dus met een beetje geluk €2600,- terug gewonnen. Ik heb uiteindelijk mijn €2500,- inzet van de dag uitbetaald en de andere €100,- weer verloren. Dus nu stopt Unibet mijn uitbetaling en blokkeert mijn account. Ik ben vervolgens gelijk eerlijk geweest en alles uitgelegd, bewijzen opgestuurd waar ze naar vroegen.(alle documenten van mijn vriend) Uiteindelijk lost Unibet dit op door €1900,- terug te storten omdat ik dat via de rekening van me vriend gestort had. Die andere €600,- weigeren ze te betalen heb ze meerdere keren uitgelegd dat het mijn eigen geld is die ik terug gehaald heb maar daar willen ze niet mee akkoord gaan. Dit klopt totaal niet het is erg scheef om alleen op zulke momenten te handhaven, vooral als de klant zich er niet van bewust is.(mijn fout) Oke ik begrijp dat ik zelf een fout heb gemaakt en de regels overtreden heb(wat ik niet wist), maar dan moeten ze hun werk wel goed doen niet de ene keer wel en de andere keer niet. Ik ben het gewoon totaal niet eens met de beslissing, ik heb meerdere forums gelezen en ontdekt dat mensen hun winst ook gewoon uitbetaald krijgen. Wat mij betreft is er geen winst gemaakt en zijn het me eigen centen die een half uur daarvoor gestort zijn. Ik hoop goede tips te krijgen hierover die mij kunnen helpen. Groetjes,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.