Spring naar bijdragen

ronvanbeek

Members
  • Aantal bijdragen

    89
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

ronvanbeek's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Heb soms het gevoel dat bepaalde leden een slokje op hebben.
  2. Ik hoef geen 5000. Ik heb geen geld nodig. Als roulette freak wil ik in het bezit van zo een Megastar komen. 25000 heb ik er wel voor over
  3. Momenteel ben ik op zoek naar een Megastar G3 roulette machine. Laat me weten waar ik het kan kopen of als iemand het verkoopt bericht mij aub.
  4. Precies. Ik geef je helemaal gelijk. > @babboe zei: > Veel roulettespelers spelen teveel nummers , het rendement van uitbetaling wordt dan te laag. > > Stel je voor ; je loopt langs een megastar en kijkt eens wat de meeste spelers doen , vaak sta je versteld hoe dom mensen kunnen inzetten , spelen ze een nummertje of vierentwintig , en op elk nummer staat 1 of 2 plein. > > Op een gegeven moment pakken ze een pleintje....netto winst 12 punten. Uitgerekend dus nog dommer dan op een enkelvoudige kans gokken , als ze dan treffen hebben ze nog bijna 50 % winst . > > Met 24 nummers maar 34 %. > > Dus op langere termijn betekent dit dat ze grandioos de mist ingaan , want bij een fatale serie verliezen ze steeds tweederde van de eventueel opgebouwde winst , bij een goede serie winnen ze steeds slechts eenderde terug. > > Het komt dan allemaal weer neer op geluk , blijven de 24 nummers een beetje vallen dan winnen ze , maar het is natuurlijk een kwestie van wachten op de nummers die niet zijn ingezet , en dan ga je hard omlaag !
  5. Prachtig verhaal. Ben nieuwsgierig naar meer > @JackPot zei: > Vanmiddag om 12.27 uur zal de kennismaking met de enige echte koning, keizer, en admiraal van de roulette op OneTime.nl staan.
  6. Mag ik een keer aanwezig zijn? Soort stage lopen? > @babboe zei: > Nesta zei: > > > Zonder iets te weten praat je onzin Donna? Met je zwaartekracht laat mij niet lachen. Het wordt getrokken en met dezelfde snelheid wordt het losgelaten. Ik ken de machine van binnen en buiten. Steeds met verklaring komen dat het random is. Wat heb jij onderzocht, heb jij van binnen gezien, heb jij die dingen gefraudeerd? Ik heb alles gezien en gedaan. Nogmaals jongens uit Amsterdam hebben met de telefoon de software gekraakt en contact gemaakt met de computer. Minimaal 50.000euro eruit gehaald. Dus leg mij eens uit als je kan hacken en toch random blijft. Geef hier eens antwoord op! Op mijn vraag dat de software gehackt is! Met jou wil ik niet meer discussiëren ik ben het bewijs en ben de Koning van de Roulette die alles weet hoe die dingen werken. Roulette koepel moet open voor harde bewijs! Als ik die mensen voordoet welk getal valt dan nog geloven ze niet. Ik wil graag hier voor iedereen laten zien dat als ik de kans krijgt wat gebeurd als ik de bal zelf erin legt? Kan jullie al zeggen dat de balletje van dat nummer waar ik erin gelegd hebt zelf eruit springt heb het al eerder gedaan dus ik praat uit ervaring.. 18jaar ervaring met Megastar roulette en komen mensen mij vertellen met huisvoordeel. Bewijsmateriaal koepel moet eraf einde discussie mensen!! > > > > > > > > > Als jij de koning bent ben ik de keizer van de roulette. > > Vanmorgen nog tweeenenhalf uur met mijn snufferd in zo'n ding gehangen. Ik heb die dingen TEVEEL van binnen gezien.... > > En er valt helemaal geen moer te zien. Viel er maar wat te zien , dan ging ik ook even inbreken in de magnetische software programma's. > > Als je nou die Amsterdammers ff opbelt dan wil ik ook wel zo'n telefoon. > > Kan ik contact maken met magnetische software-voodoo velden a la Jomanda , en lekker stil gaan leven.
  7. @FrankK laat @Nesta dan het koepel eraf halen. welke casino durft het aan?
  8. 4x34 17 34 34 kan allemaal op de megastar. Heb een keer 24x24 gezien. Allemaal Random toch?
  9. Ongelooflijk dat sommige leden zeggen dat het onmogelijk is .
  10. Op dit moment kunnen we niks bewijzen en hebben we alleen vermoedens echter vermoedens zijn geen bewijzen en kun je niks waarmaken maar hoe die apparaten draaien lijkt verdomd niet o random en daarom speel ik ze ook niet meer. Heb er wel flink op gepakt vooral na tips van Nesta maar ben er nu al paar maanden volledig mee gestopt. > @JackPot zei: > ronvanbeek zei: > > > Alleen een programmeur die voor interblock werkt of werkte kan zo een prijs winnen. Maar die zullen het nooit voor 5000 doen. > > > > > > > Of, wat ook nog een mogelijkheid is, is dat de automatische roulette volledig random is en er niets aan gemanipuleerd is.
  11. Alleen een programmeur die voor interblock werkt of werkte kan zo een prijs winnen. Maar die zullen het nooit voor 5000 doen.
  12. @JackPot Ik heb niet gezegd dat het in dat filmpje vertelt wordt, natuurlijk vertellen ze dat niet. Maar weet je wel wat ze allemaal met een laser controller kunnen? VEEL. ****> @JackPot zei: > Ik heb het gevoel dat je het filmpje helemaal niet hebt gekeken. Het lasertje is ter controle en niet ter sturing. Het is juist om te zorgen dat er niet iemand heeft geknoeid met de roulette zoals oneffenheden. > Dit is juist bedoeld om alle manipulatie vooroordelen te verbloemen! > Er wordt helemaal niets genoemd dat de laser ook maar iets kan beïnvloeden ronvanbeek
  13. Laser controller. Krijgt het balletje exact erin https://youtu.be/GHjwGveB1-A
  14. Hmmmm vreemd. Ergste geval zou je over een restore praten maar een harde reset op een Windows systeem ??????
×
×
  • Nieuwe aanmaken...