Spring naar bijdragen

MB777

Members
  • Aantal bijdragen

    580
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

599 profielweergaven

MB777's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

12

Waardering in de gemeenschap

  1. Welke SOA heb ik nóu weer opgelopen?
  2. MB777

    Goodbye!

    Fijn dat je je opleiding af gaat maken @jordi22, stelt me gerust. En nu zal ik jou/jullie verder niet lastig vallen. ;-) Het leven is te kort voor negatieve insteken. Ciao!
  3. MB777

    Goodbye!

    Mijn teleurstelling heeft te maken met gedane beloftes. Dat staat los van deze topic. En waarom mag ik niets schrijven over vriendinnen en echtgenotes? Die worden er anders ook te pas en te onpas bijgehaald.
  4. MB777

    Goodbye!

    @Jordi22, je was niet de enige die erg vrouwonvriendelijk bezig was. Van@TheGreatOne kan men, i.v.m. zijn leeftijd anders verwachten. Maar goed, ik ga er maar van uit dat jouw vriendin en zijn echtgenote dit reuze kunnen waarderen. Ik had je moeder kunnen zijn, dus het volgende advies. Zie niet teveel op tegen "hoge heren", ook niet die van Jack's. Ik las laatst dat je van je opleiding baalde. Maak die toch maar af. Zorg dat je straks een goede c.v. hebt, laat desnoods het filmpje van de sloeptocht verwijderen. Of wil je voor One Time gaan werken? Denk daar eerst nog maar eens héél goed over na. Verder laat ik 't hierbij. Je mag met mijn advies doen wat je wilt.
  5. MB777

    Goodbye!

    Dit filmpje bedoel ik niet @Goodfellas, ik bedoel het filmpje op facebook, van One Time zelf. Niet gezien? Moet je toch eens kijken. Tenenkrommend leuk! ;-)
  6. MB777

    Goodbye!

    Dank je wel! Onkruid vergaat niet..... :-)
  7. MB777

    Goodbye!

    En nou ga ik weer pleite, voel me toch niet echt thuis bij het One Time gebeuren. Al helemaal niet na dat filmpje van de sloeptocht in A'dam. Zulke kinderachtige mannetjes en zo vrouwonvriendelijk.
  8. MB777

    Goodbye!

    Je bedoelt Solidago's reeks? Tja, het One Time team heeft geen geld. En voor niks gaat de zon op.
  9. MB777

    Goodbye!

    Ik ben niet terug. Alleen even voor de finale van Solidago. Het artikel wat slechts éventjes op mag vallen op de homepage. Paarlen voor de zwijnen heet dat geloof ik.....
  10. MB777

    Goodbye!

    Wie nou eigenlijk de echte dramaqueen is? Die is er niet meer, ik ben weg immers? ;-) Waarom sommige users gestopt zijn, moet je niet willen weten @Goodfellas, allemaal dramaqueen toestanden! haha
  11. MB777

    Goodbye!

    Eventjes maar hoor, eigenlijk alleen maar om iets te schrijven bij de finale van Solidago. Maar ik was nieuwsgierig naar het vervolg van deze drama queen topic. ;-)
  12. MB777

    Goodbye!

    Jij ook niet, @Goodfellas! ;-)
  13. MB777

    Goodbye!

    Nou ja.....zát andere topics geopend hoor!! haha Ik had er nog een hele hoop in het verschiet, was al een beetje aan het doseren...... Laat andere dames maar eens op de proppen komen in dit mannenwereldje. Ik heb mijn best gedaan! ;-)
  14. MB777

    Goodbye!

    Geen moeite mee, doe ik mijn hele leven al. Als iets me niet meer aanstaat of niet naar de zin gaat, ben ik weg. Hihaa! :-)
  15. MB777

    Goodbye!

    Yep, time to move on. Ik was al weg, maar nog even afkicken en nog even lezen.Toen zag ik ineens deze topic van @TheMikeyx, besloot toen ook even afscheid te nemen. Van wie eigenlijk? ;-) Maar geen toestanden hoor, ik heb @JackPot als een fijn en betrouwbaar lid van het One Time team leren kennen. Bij mij is het alles of niets, dus nok ik af. :-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...