Spring naar bijdragen

Santi

Silver
  • Aantal bijdragen

    125
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    2

Santi last won the day on december 12 2023

Santi had the most liked content!

2 Volgers

Profile Information

  • Locatie
    Rotterdam

Recente profielbezoeken

1068 profielweergaven

Santi's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

62

Waardering in de gemeenschap

  1. Ja dat denk ik ook. Ik zie het gewoon als een potje dat wellicht ooit mij toe komt, zo niet heb ik er ook geen last van gehad.
  2. Als je de regels echt strikt neemt moeten zelfs een aantal van die spelers zich daar wel druk om maken. Destijds ging het om netto winsten die je maakte per maand als ik het me goed herinner. Dus won je in januari 15k en in februari verloor je 40k dan mocht je dit niet met elkaar verrekenen.
  3. Ze zullen vast onder de indruk zijn…
  4. Hi, Ik had ze netjes een mail gestuurd maar ze moesten er niets van weten. Zoals hierboven ook al gezegd is ben ik er zeker van dat sommige mensen onwaarheden verspreiden op dit forum, daar valt niets aan te doen. Ik zou (mits je minimaal 10k op een site netto heb verloren) jezelf aanmelden bij Loonstein of Goldenstein, mijn voorkeur gaat uit naar Loonstein ivm Nederlandse achtergrond.
  5. 1. “Het is vrijwel zeker dat Bwin en Pokerstars in hoger beroep komen tegen de uitspraken. De strijd is wat dat betreft nog niet gestreden.” 2. Mensen zijn al jaren bezig. 3. Ze werken inderdaad probleemloos mee. 4. Ik denk dat je daar het minst bang voor hoeft te zijn. 5. 38% om precies te zijn (exclusief gerechtskosten) en inderdaad is er het minimum.
  6. Hi Jantje, Ik vind je veelte kort door de bocht, heel veel mensen gokken juist niet met hun “volle verstand”. Dat je volgens jou “netjes” wordt behandeld betekent nog niet dat je ook juist bent behandeld. Een bepaalde groep mensen zielig noemen, omdat zij zich in de illegale online tijd te veel hebben laten gaan vind ik ook veelte ver gaan. Bekijk het ook eens van de andere kant, wellicht snap je dan ook waarom sommige mensen deze cashback wel verdienen ;).
  7. Ik zou hier graag alle info willen delen, maar ik ben al eerder door Goldenstein geïnformeerd dit niet te doen n.a.v. mijn Posts op dit forum. Ik zit nu overigens bij Loonstein, die hebben vandaag een keurige mail verstuurd naar mij.
  8. Idd bewijs zou mooi zijn, ik heb dit namelijk ook geprobeerd, maar hier was Unibet niet toe bereid. Wel ging het ook in mijn geval om +-50k.
  9. Ik snap dat het geen gezicht is als iedereen in trainingspak er binnen komt, maar soms vind ik het te ver gaan. Afgelopen zomer geweigerd op birckenstocks…
  10. Dan heb ik een hele waslijst…. - kledingvoorschriften HC - croupiers HC die onnodige opmerkingen maken - onervaren croupiers HC die fouten maken - mensen die bietsen - vragen over waar je geld vandaan komt ondanks dat je gewoon pint - croupiers die met elkaar aan het kletsen zijn terwijl jij wacht tot ze een handje draaien, maar zij het sociale aspect met hun collega’s belangrijker vinden En zo kan ik nog wel een tijdje door gaan, maar bovenstaande punten kwamen als eerst in me op.
  11. Santi

    Uitbetalen bij Bet365

    Er is maar één reden waarom ik meewerk en dat is, omdat ik een opname in behandeling heb. Overigens zal het mij helemaal niets uitmaken als ik niet meer bij bet365 kan/mag spelen, er zijn genoeg aanbieders. Ook zal ik uit eigen beweging niet meer bij bet365 spelen vanwege de duur van uitbetaling.
  12. Santi

    Uitbetalen bij Bet365

    Ik heb gekozen voor “annuleren niet mogelijk”.. dus kan de opname nu niet meer annuleren. En witwassen of fraude checks zullen zij zich dan altijd op kunnen beroepen… terwijl het nergens op gebaseerd is.
  13. Santi

    Uitbetalen bij Bet365

    Lange termijn ben ik zeker niet winstgevend als mij geen limieten worden opgelegd. Gelukkig hebben ze die wel en houd ik er niet van als ik lang op mijn geld moet wachten.
  14. Santi

    Uitbetalen bij Bet365

    Net ook weer in de chat gezeten… Ik sta 32k plus op bet365, ze zijn mij als klant zeker kwijt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.