Spring naar bijdragen

Godschalk

Members
  • Aantal bijdragen

    36
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Godschalk last won the day on mei 30 2018

Godschalk had the most liked content!

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Godschalk's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

27

Waardering in de gemeenschap

  1. Leuk om erbij te kunnen zijn en tof dat we eindelijk eens tegelijk in Vegas zijn! We zien elkaar aan de andere kant van de plas!!
  2. Hey Ryan, Ik heb net in mlife gekeken en ik heb 4 nachten gratis excalibur, 3 luxor, 2 mandalay bay, 2 mgm grand. Heel nice, bedankt voor de tip. Kan 9 nachten Luxor boeken voor $640 inclusief resort fee. Dus dan zit je voor $320 per persoon 9 nachten daar. En dan een losse vlucht erbij en klaar is kees. Kan in theorie ook 7 boeken en dan nog 2 in de wynn voor $200. Je hebt me goed op weg geholpen, super bedankt! Facebookgroep van Wynn slots ken ik nog niet, dus daar moet ik nog in gaan duiken.
  3. Hey Ryan, bedankt voor je reactie. Ik heb zelf in 2018 de hele week in de Encore geslapen en in 2019 in The Wynn. Wij hadden toen een directe vlucht + 7 nachten encore + 7 dagen ontbijt €1200. In 2019 heb ik er 2 nachten geslapen via de Wynn Slots app, alleen toen hoefde je nog geen hoger viplevel voor te hebben. Dus jij zou mij aanraden om voor $200 viplevel 3 te kopen en dan gewoon 2 nachten te boeken? Aangezien je geen resort fee hoeft te betalen is het dan inderdaad met 2 personen $50 pp, per nacht en dat is niet zo duur. Met 2x een 100x multiplier voor €109 zou ik dus genoeg punten moeten hebben om de juiste status te krijgen? En als ik in november vlieg gewoon in oktober die aankoop doen? Ik heb trouwens ook veel punten op mijn myvegasslots account, bedoel je dat met mlife punten op je pasje of zijn dat weer andere punten van mlife zelf? Gr Roy
  4. Bedankt voor je reactie. $400 uitgeven om ergens 3 nachten te kunnen slapen klinkt wel tegenstrijdig, maar goed, het was ook wel te verwachten dat dit zou gebeuren.
  5. Beste mensen, We willen graag in november weer naar Las Vegas gaan en we zijn nu al een beetje naar hotels en vluchten aan het kijken. Qua vluchten is het nog niet echt best en een deal (directe vlucht + 8 nachten Wynn/Encore) voor €1200 zit er denk ik niet in als ik de prijzen nu zo bekijk. Wel heb ik al 9000 gems bij Wynn Slots, alleen om te kunnen boeken heb je viplevel 3 nodig en ik ben viplevel 0. Toen we de vorige keer in de wynn hebben geslapen kon je nog met viplevel 0 boeken, maar helaas is dat niet meer zo. Ik vind het niet zo erg om viplevel 3 te kopen, want volgens mij als je het dan deelt met 2 personen en 3 of 4 nachten gratis kunt pakken dan is het nog steeds een goede deal. Ik vroeg me af of er leden op dit forum zitten die hier ervaring mee hebben, want ik ga never nooit viplevel 3 halen zonder te betalen. Ik heb ook geen idee wat ik precies moet kopen om viplevel 3 te worden. Wie weet kan iemand me hier verder helpen. Alvast bedankt Gr Roy
  6. Kunnen we ontslag nemen? of maandag toch gewoon weer naar kantoor?
  7. Leuke actie! Ik wil wel meedoen met 1 lot.
  8. Bedankt voor de reacties. We slapen dus eerst in de MGM Grand via KLM Package deals. Daarna Mandalay Bay via Myvegasslots en daarna in The WYNN via de WYNN Slots. We gaan dus wel gewoon even kijken hoe het loopt. Sowieso met 2 man inchecken en dan gaan we gwn met 3 naar de kamer en dan zien we wel.
  9. Beste mensen. We hebben op 19/20 en 21 (november) geboekt in de WYNN via twee wynn slots accounts. Moeten we wel of geen resort fee betalen want ik hoor hier verschillende verhalen over? Alvast bedankt voor de reacties.
  10. Godschalk

    Met 3 op één kamer

    Zijn er mensen in deze groep die in Vegas op de strip weleens met 3 personen op een kamer met 2 queen bedden hebben geslapen? Ben benieuwd hoe streng dit gecontroleerd wordt, want volgens mij is dit best te doen als je het niet te doen aanpakt. We vinden het niet zo erg om ervoor te betalen, maar als het niet echt nodig is dan is het zonde van het geld.
  11. Kreeg deze tip begin van deze week van Armijn. Ik ben er dinsdag mee aan de slag gegaan en sinds deze ochtend ben ik Diamond member van Caesars Palace. Alleen dat tweede formulier had ik wat hulp bij nodig, want via die Match Status op de site kom je op een andere pagina, maar verder was het echt makkelijk. Kreeg bijna overal binnen enkele uren al mailtjes terug en nu hoef ik alleen nog maar daar mijn pasje op te halen. We vliegen op 17 november en gaan zeker van het eetgeld gebruikmaken. Ik zal daarna nog wel even een reactie plaatsen hoe de afhandeling is verlopen!
  12. Wij hadden gelukkig net geboekt voor het programma is aangepast. Ben zelf ook geen vipstatus 2.
  13. Godschalk

    Kamer met 3 bedden

    In de Venetian schijn je wel redelijk makkelijk aan een kamer met 3 bedden te kunnen komen. Heb iemand gesproken en die had met 3 personen geboekt. De derde slaapplek was een slaapbank maar toen hebben ze iemand van het personeel $50 gegeven en 10 minuten later stond er een derde bed.
  14. Godschalk

    Kamer met 3 bedden

    Beste Onetimers, Ik ben nu zelf 3 keer in Las Vegas geweest om te pokeren en daarbij heb ik geslapen in Best Western, Treasure Island en The Encore. In november gaan we weer die kant op maar nu komen we niet helemaal uit met de aantallen en nu zijn we eigenlijk op zoek naar een kamer met 3 bedden. Via expedia.de kom ik deze optie niet tegen. Misschien heeft iemand van jullie hier nog een goede tip. We willen wel graag op The Strip slapen. Alvast bedankt voor het meedenken, Groetjes Roy
  15. Met de OneTime.nl Girl bij de Poker Series voorronde in Breda! Was gezellig en bedankt voor het meedoen. Groetjes Roy
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.