Spring naar bijdragen

Frankmatie

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Locatie
    Rotterdam
  • Interesses
    Sport bettor, Fifa, fitness and learning..

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Frankmatie's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

4

Waardering in de gemeenschap

  1. Vandaag weer โ‚ฌ130 euro lichter door Baccarat, 5x player gespeeld en 6x banker, player is 2x gevallen en banker 4x Vervolgens roulette gespeeld en staat de balance weer op โ‚ฌ0,00 ik stop vanaf nu volledig met baccarat, ik ben het er niet mee eens wat de berekeningen aangeven + of P wint of B maar het kan heel vaak fout lopen waardoor je met baccarat amper winst kan maken en zowel op korte als lange termijn gewoon puur verlies gaat draaien๐Ÿ‘‹ Ik houd het wel op Sport weddenschappen Gr
  2. Vandaag weer eens baccarat gespeeld heb 12 rondes ingezet en 7x ingezet op Player waarvan 5x fout, vervolgens 5x ingezet op banker waarvan 3x fout Baccarat en ik gaan niet goed samen, de fun van het spel is er meteen van af als het telkens fout gaat.. Kijk ik speel 4 jaar bijna dagelijks wel 10 rondes Baccarat en meestal wint 8x banker. Wat ik me wel afvraag of het wel eerlijk gespeelt word, had laatst nog meegemaakt won banker 3x achter elkaar toen player met de eerste 2 kaarten een 7 had en banker een 2, banker kreeg een extra kaart was een 6 dus banker won, ronde daarna player een 5 en banker een 0, extra kaart player was een 5, extra kaart banker een 8, ronde daarna player een 3 en banker een 1, extra kaart player een J, extra kaart banker een 5. Als dit continue zo doorgaat dan kan de speler helemaal doordraaien haha Ik ben geen beginnende speler, 4 jaar is een geruime tijd en dagelijks wel een aantal rondes mee doen.
  3. Kijk ik speel 4 jaar bijna dagelijks wel 10 rondes Baccarat en meestal wint 8x banker. Wat ik me wel afvraag of het wel eerlijk gespeelt word, had laatst nog meegemaakt won banker 3x achter elkaar toen player met de eerste 2 kaarten een 7 had en banker een 2, banker kreeg een extra kaart was een 6 dus banker won, ronde daarna player een 5 en banker een 0, extra kaart player was een 5, extra kaart banker een 8, ronde daarna player een 3 en banker een 1, extra kaart player een J, extra kaart banker een 5. Als dit continue zo doorgaat dan kan de speler helemaal doordraaien haha Ik ben geen beginnende speler, 4 jaar is een geruime tijd en dagelijks wel een aantal rondes mee doen.
  4. Ik focuste me om in te zetten op enkel player, de reden is omdat je voor banker niet 100% je inzet terug krijgt, ik heb al een aantal keer op banker gespeeld en wat denk je? Jahoor in 8/10 won Player vervolgens. Wat ik zo leuk vind aan baccarat? Baccarat is een vrij snelle spel het duurt amper 1 minuut voordat je al een winnaar hebt, maar wat ik in al mijn baccarat ervaringen heb geleerd en wat ik me zelf ook afvroeg is ' waarom zou je riskeren je inzet te verliezen om het dubbele te winnen? Het is het zegmaar niet waard bijv van 10 euro, 20 euro maken is niks bijzonders maar 10 naar 40 of 50 maakt het spelen het meer waard en ook leuker. En ik geloof zelf niet dat Banker slechts ligt favoriet is maar fors meer kans van winnen heeft. Blackjack heb ik bijna nooit gespeeld en moet me even kennis bij scheppen om dat kaartspel ook eens te gaan proberen.
  5. Goede avond heren, Ik ben nieuw hier op het forum, ik ben Frank, 24 jaartjes jong en kom uit Rotterdam Ik studeer momenteel Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam Nu even beginnen met mijn verhaal over mijn ervaringen met live baccarat van Evolution Gaming. Ik speel nu al 4 jaar Online Baccarat dagelijks en bij verschillende bookmakers, maar 95% bij provider Evolution Gaming. Ik speel regelmatig met stakes van tussen de 10-50 euro per ronde en ik speel voornamelijk enkel op player. Wat mij opvalt is een paar dingen : *Banker is ruim favoriet (45,86% winkans lijkt mij onlogisch) *de getallen 8 en 9 komen regelmatig 3 a 4x achter elkaar voor de Banker Het gebeurt wel heel vaak zodra ik aan het spelen ben dat de banker veel vaker wint dan de player en vaak ook nog eens 3 a 6x achter elkaar + de banker heeft veel vaker hogere kaarten, klinkt gek wat ik zeg maar als je het mij zou vragen dan heeft de banker wel ruim 62% winrate, ik speel al ruim 4 jaar baccarat en dat bijna dagelijks wel eventjes. Wat ook opvalt is dat als Banker eerder al een 8 or 9 heeft gehad de ronde-s daarna vaak ook hogere kaarten krijgt dan player... Ik ben sowieso van plan volledig te stoppen met baccarat omdat het in mijn ogen en ervaring zeker geen 50/50 kaartenspel is als vooraf aangegeven. Financieel heeft baccarat me ook zeker forst geld gekost, ik heb zeer zelden een mooi bedrag kunnen winnen. Wat voor ervaringen hebben jullie met baccarat en voornamelijk van Evolution Gaming? Ik ben benieuwd op naar jullie verhalen! ๐Ÿ˜Žโ˜บ๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿ™ Groetkes van Frank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.