Spring naar bijdragen

babboe

Members
  • Aantal bijdragen

    1523
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    20

Alles door babboe geplaatst

  1. Haha, straks wordt dit nog een forum voor mensen die het licht hebben gezien. Niet gokken, kuisheidsgordel om, handen boven de dekens. Bekeerd tot Jozus en Mozuf ( of hoe ze ook heten) hahaha
  2. Ze hadden jou 10 weekjes in Barcelona moeten zetten, hahaha, zong je wel toontje lager, rij trouwens Renault Migraine nu.
  3. Nou, je ziet wel dat Nederlanders wel héél snel beginnen te piepen zeg. Hier een lockdown? Welnee. In vergelijking met Spanje was je hier vrij als een vogeltje, daar mocht je dus écht niet naar buiten, ja als je half op sterven lag, dan kreeg je hulp. Voordeel is wel dat we in 10 weken een megaklus hebben afgerond, en de kamers vrijwel klaar voor verhuur zijn, terwijl anders oplevering ergens begin 2021 was, dus echt chagrijnig kon ik er ook niet van worden. Je ziet wel even dat eten en drinken nr. 1 zijn, rest is bijzaak. We stonden naast daklozen en super rijke stinkerds, heel surrealistisch. En dreigend. Ging niet even je eigen ommetje lopen, want je werd zonder pardon in mekaar geslagen door de Guardia Civil, plus een boete, hoogte afhankelijk hoe de pet stond van die gasten.
  4. En die Corona was daar echt bloedserieus, we waren daar bezig om zooitje appartementen op te knappen toen alles, maar echt alles op slot ging. Je kon nergens naartoe, twee stappen naar buiten en Guardia Civil in je nek, toen zelfs de supermarkten haast geen voorraad meer hadden kon je elke dag je eten gaan halen bij het Rode Kruis, heel bizar. Kon ook het land niet verlaten, dan valt het hier 100% mee.
  5. D'r is met mij helemaal niks gebeurd, (behalve dat ik twee maanden vastgezeten heb gezeten in Barcelona, en zelfs bij de vreetrij moest aanschuiven!) met de software is wél wat gebeurd. En wel zodanig dat winnen godsonmogelijk is geworden. Dat er dan wordt gesuggereerd dat 'anderen niks gunnen'......tsja. Vergeet het maar. De lege vakjes vind ie toch wel. Zonde om daar nog aan te beginnen, te sluw allemaal.
  6. Trouwens een echte forum-leader opmerking dit. Bah. Mensen op het lumineuze idee te brengen om te gaan gokken, pfffff. Get a life !
  7. Dat was vroeger. Ander programma: makkelijk winnen. Vandaag de dag: naaiprogramma's die je gegarandeerd gaan slopen, er valt dus helemaal niks te gunnen aan 'de anderen', want die gaan nat: linksom of rechtsom. Lekker wat nuttigs gaan doen met je tijd in plaats je te laten oplichten.
  8. En dan? Lekker je centen daar brengen? Het is maar waar je op hoopt.
  9. babboe

    Wie heeft raad!

    Prima te doen, want die zijn toch dicht.
  10. Okee, jij krijgt een Bulgaar achter je aan
  11. Gewoon vertellen wat jij er van denkt. Wat iemand anders er van vind is zijn/haar trip. Ik heb te vaak gezien dat bij de zgn. 'feestavonden' ( Chinees nieuwjaar, oud en nieuw, verloting van een vakantie, noem maar op) die jackpot altijd ongelooflijk hoog stond, iets wat je zelden/nooit zag. Toen had ik al mijn lichtelijke twijfels.
  12. Is bij meer hallen. Daarom mijn twijfels of het allemaal wel zo willekeurig is. Geloof er helemaal niks van.
  13. Das dan vreemd, nooit last van gehad. Nooit geen rare vragen. En bij véél hogere bedragen.
  14. Ik had gezegd: ik ga eerst 10 gram coke scoren, daarna uitgebreid naar het bordeel, daarna champagne lurken in het Hilton, en van de rest huur ik een Bulgaar in om jouw kop in mekaar te tremmen. Echt waar, mammam, het is gvd. je eigen geld!
  15. Waaaaat the ff*ck??? Meen je niet? Gelijk je rekening opzeggen! Wat een gekken.
  16. Zie dat het over de jackpot gaat, daar weet ik niks van, geen idee. Zou wel eens willen weten hoe dat zit, vaak lijkt het idd. of net nieuwe spelers hem vaker winnen dan mensen die er op 'azen', maar ja, dat kan toeval zijn.
  17. Tsja, dan zullen ze jou wel even vertellen hoe het werkelijk zit? Dacht het niet. Krijg je een antwoord, ''Nou, meneer, het probleem is dat er veel spelers op 8 buren zitten te spelen, dus de monteur gaat er even voor zorgen dat de bal daar zo vaak mogelijk uitspringt''.......jaja. Ik vraag me ondertussen wel serieus af of er überhaupt nog eerlijke roulette's bestaan. Zie de laatste tijd in de praktijk echt belachelijke dingen gebeuren, zowel live- als automatische roulette. En even je telefoon erbij nemen en het gebeuren gaan staan te filmen, kun je gelijk uit het etablissement vertrekken, ook volstrekt belachelijk eigenlijk, ik film toch die roulettebak, geen mensen of zo! Dubieus allemaal, zo halen ze de twijfel helemaal omhoog, voorzover er nog twijfel mocht zijn.
  18. Weet niet of deze wel eens geplaatst is op het forum.. Hier schrik je toch van!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.