Spring naar bijdragen

Allesofniets

Silver
  • Aantal bijdragen

    198
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    8

Alles door Allesofniets geplaatst

  1. Als je met de bus snel van downtown naar de strip wilt gaan pak dan de sdx. Reed geloof ik alleen niet na 24.00 uur. Let wel op dat je niet in de bus in slaap valt tussen de zwervers. Ik ben er wel eens uitgekieperd in een transit center nadat ik dronken in slaap was gevallen.😁 Of pak de airport shuttle. Deze stopt in de buurt van downtown en op tropicana av. tussen het mgm en het tropicana hotel in.
  2. Je hoeft als je middels het spel boekt ook geen resort fee te betalen en dat zijn toch ook heel wat dollars. Ik denk als je het maximaal aantal dagen gaat dat het echt wel goedkoop is. Ik spaar zelf gewoon door en maak er misschien wel gebruik van als ik weer een keer 2 maal in jaar ga. Als ik dat doe is het altijd in juni en september dus dan heb ik nog de status als ik hem laat haal. Dan is het toch een goedkope manier.
  3. Ik heb later nog middels de site van Binions contact met ze opgenomen. Ik heb aangegeven dat ik voorlopig niet Las Vegas zou gaan ivm het Corona gebeuren. Hier reageerde ze direct op. Ik hoop dat ze waar maken wat ze beloven maar dan is het echt een topservice. Zie onderstaande reactie: Thank you for reaching out to us. Because you are out of the country, we will be making an exception. Please take a screen shot of what you are redeeming, you will absolutely need this screenshot with you to pick up any prizes. We will do our best to redeem when you are finally is able to come to Las Vegas. Please keep these e-mails. When you are able to travel, please contact our Executive Director of Marketing, (naam en mail adres weggehaald). We will do our absolute best to accommodate all prizes. Please keep in mind that after a year, some prizes may not be available and we may have to substitute. We sincerely hope this helps and we wish you the best. Stay safe and healthy. Als ik ga kan ik dus heel veel gratis eten en wat nachtjes slapen.
  4. Dat is idd erg jammer als je dan net wat te kort komt.
  5. Ook niets van Binions vernomen op de tweede mail. Ik heb maar 2 maal 50 dollar bij de Dely, 2 maal 100 dollar bij het steakhouse en 1 maal 100 hotel credit gepakt. Erg jammer dat ik hiertoe gedwongen werd. Ik heb maar screenshots van mijn rewards gemaakt daar de app stopt. Ik ga nog wel proberen om op een andere manier contact met ze op te nemen maar vrees dat dit niets word. Erg jammer dit.
  6. Tot op heden nog niets gehoord van ze. Net nog maar even een email gestuurd.
  7. Hierbij een link met info. http://freeslotgamesoflasvegas.com/binions-help Ik heb vandaag een mail naar ze gestuurd dat ik er niets mee kan als te prijs maar 12 maanden houdbaar is. Ik ben benieuwd naar het antwoord.
  8. Wel zuur idd dat je ze de laatste keer niet in kon leveren ivm een computer storing.
  9. Ik heb het zojuist ook gezien dat ze stoppen. Wat een bullshit dat het aan de voorwaarden van Google ligt dat ze stoppen. Ik ga ze morgen een mail sturen en vragen of ze de duur van de coupons willen verlengen daar ik voorlopig geen zin heb om te reizen naar de vs gezien het corona gebeuren. Antwoord zal wel nee zijn maar wie niet waagt die niet wint. Ik heb er een screenshot bij gedaan waarop een site is te zien waar meer info te vinden zou zijn.
  10. Mijn punten zijn van binions en die zijn nog niet gestopt. Net nog gekeken. Mocht ik merken dat ze stoppen kan ik altijd nog wat kopen maar of ik er dan iets mee kan is de vraag. Ik ga voorlopig niet vliegen ivm het corona gebeuren.
  11. Niet te hopen dat ze stoppen heb bijna 40 k aan hoedjes. Voorlopig met die corona zal Vegas er ook niet in zitten. Weinig zin om nu met een hoop volk in een kleine ruimte op elkaar gepakt te gaan zitten.
  12. Vandaag contact opgenomen met de mensen van de app. Hun gevraagd of ik het gewoon kon verwijderen en opnieuw kon installeren zonder data verlies. Dit kon zelfs al was facebook niet gekoppeld. Zie onderstaand antwoord. Misschien handig als iemand in de toekomst dezelfde problemen ervaart. Ik heb het gedaan en ik heb alles nog nog. Nu wel voor de zekerheid FB gekoppeld. Allen bedankt voor de hulp en tips. We are extremely sorry for this inconvenience. Please uninstall and reinstall the app and after that restart your device too. It won't erase your user details if you have already connected your player ID with your Facebook account. Also, if you haven't connected your player ID to the Facebook profile yet there is nothing to worry about as long as you are changing the device. Because our app has already locked the device you use to play and after the reinstallation, it will fetch the same user details. We hope this information was helpful. Please let us know if you have further queries
  13. Dank je Ryan. Zat daar ook aan te denken maar heb ik dan al mijn punten nog? Ik heb mijn Facebook volgens mij wel gekoppeld maar dat weet ik niet zeker. Ik heb wel al eens rewards verzilverd dus ga er vanuit dat er iets gelogd is aan mijn persoon/spel. Ik heb nog iets van 11 k aan gems. Ik ga van de week eens contact opnemen met de Wynn als het nog niet werkt.
  14. Bedankt voor de tip maar dit had ik ook geprobeerd. Had de wifi even uitgezet en op 4 g geprobeerd maar hielp ook niet.
  15. Ik krijg vandaag iedere keer de melding in de app restart the game. Ik kan dus niet spelen. Gsm al een paar uitgezet, alle apps afgesloten maar niets helpt. Hebben meer mensen hier last van of weet iemand een oplossing?
  16. Bedoeling is om lekker door te sparen en straks een trip te boeken die eigenlijk niets kost als de vlucht en wat ik daar kwijt ben aan speelgeld. Ik ga in ieder geval steak eten van deze hoedjes en voor de rest zie ik het wel. Ik zal voor de wynn app wel moeten investeren maar wie weet waar ze direct mij komen in deze crisis. We wachten af en het kost alleen wat moeite. πŸ˜‰
  17. Sneller dan verwacht mijn doel behaald. Kan dus lekker voor 200 dollar steak gaan eten. Nu nog wachten tot het weer veilig is om te reizen. Ik blijf gewoon doorspelen. Heeft er al eens iemand een kamer geboekt met zijn of haar hoedjes?
  18. Exact 3 maanden geleden had ik iets meer dan 10 k aan hoedjes. Nu sta ik bijna op 17 k. Ik heb nooit punten gekocht. Ik probeer wel zo veel als mogelijk de hoedjes op te pikken zoals omschreven.
  19. Dat is idd erg jammer maar ook zoals jij zegt het is niet anders. Ik denk dat Vegas behoorlijk lam komt te liggen. Ik kreeg vandaag onderstaande email van My Vegas: Beginning Sunday, March 15 all MGM Resorts buffet locations in Las Vegas will be closed until further notice. The impacted locations include Mandalay Bay, Luxor, Excalibur, Bellagio, Aria, Mirage, And MGM Grand. Additionally, Mandalay Bay has announced temporary closures to the following outlets: Mizuya, Fleur, and Aureole. Due to these closures, we have suspended all rewards in our games associated to these outlets. For those players who currently have the reward in their wallet, we will issue a full refund to your account by March 20, 2020. As soon as the outlets are reopened, we will alert our players so you can once again begin enjoying these rewards. Thank you for supporting our games and our rewards. Cheers!
  20. Ga er vanuit dat de mensen die het betreft er al van op de hoogte zijn maar de komende 30 dagen zal er geen Vegas in zitten voor ons uit Europa. https://www.nu.nl/coronavirus/6036826/trump-legt-al-het-personenverkeer-van-europa-naar-de-vs-voor-30-dagen-stil.html?redirect=1
  21. Ik heb net ff gekeken en zag dat je nu vanaf level 3 pas een kamer kan boeken. Kun je level 3 idd bereiken met een investering van 200 euro? Want level 1 is 2500 kroontjes en level 2 zijn er 10000 kroontjes. Als ik dan nog steeds 5 nachten kan boeken zonder resort fee slaap ik nog goedkoop.
  22. Het gaat in mijn ogen nu echt onmogelijk worden om level 2 te halen bij de Wynn zonder te dokken. Ik krijg voor een quest nog maar 2 kroontjes en voor de spin die je 1 maal per 12 uur mag doen nog maar een. Gaat dus niet lukken om er 10 k te halen.
  23. Mooi zo. Daar is dit forum ook voor bedoeld om tips te delen en er allemaal beter van te worden. Niet te veel van slush puppies he.πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜‚
  24. Die filmpjes zijn idd ruk. De ene keer moet je ze kijken en de andere keer krijg je direct je punten zonder te kijken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.